Élmények, visszajelzések

Visszajelzés ThetaHealing tanfolyamról: 

“A tanfolyam döbbenetes! Ismert információk és technikák új köntösben, másképpen felhasználva. Az önsegítés eszköztára kibővült: egyszerű és könnyen használható módszereket kaptunk, amelyek ismeretében nem élhetünk már ugyanúgy tovább.

A három nap alatt a sok gyakorlat és megtapasztalás bizalmat, hitet és önbizalmat adott a TH széleskörű alkalmazásához.

A páros gyakorlatok jó terepet kínáltak az első próbálkozásokhoz. Személyes sikerélmény volt az önálló ásás, felejthetetlen emlék az őrangyalok megtekintése. Kezdőként nagy lendületet adott, hogy a módszer működik az éles képek látása nélkül is!

Mindehhez elengedhetetlen volt az oktató személyisége, határtalan lelkesedése és jókedve, tapasztalata és folyamatos szeretetteli támogatása!

Köszönöm, Ildikó.

Rita”

 

Visszajelzés ThetaHealing tanfolyamról:

“Egy éve kezdtem foglalkozni önmagam megismerésével. Annak ellenére, hogy előtte kerültem olyan mély lelki állapotba, ahol már nem volt mit tennem, segítséghez kellett fordulnom. A pszichológusommal az akkori helyzetet úgy tűnt sikerült megoldani, de ma már tudom, ez csak a felszín kapargatása volt. Ennek az is volt a jele, hogy a közös munka után 3 évvel hasonló lelki zuhanásba kezdtem.

Egész eddigi életemben, mindig támaszkodtam valakire. Mikor elkezdtem önmagam megismerését, akkor sem volt ez másként. De éreztem, hogy ez nem elég. Olyan technikát kerestem, ami segítségével önállóan tudok az engem foglalkoztató problémákra ránézni és megoldást találni. Valahogy nem vonzott egyik technika sem, míg nem rátaláltam a ThetaHealing-re. Habár a technikáról csak annyit tudtam, amit az konzultáción tapasztaltam, ez is elég volt ahhoz, hogy belevágjak megtanulni ezt a módszert.

Ez a 3 nap kezembe adta a megoldás kulcsát, amivel saját magamba nézhetek és a problémát megtalálva, fel is oldhatom azt. Ezzel hatalmas önbizalomra tettem szert és érzem magamban azt a készséget, hogy képes vagyok önállóan, tudatosabban élni az életemet, többé nem függve másoktól vagy a múlttól. Én irányítom az életemet, ami eddig számomra elképzelhetetlen volt!

Ildikótól minden segítséget és türelmet megkaptam amire szükségem volt. Egyszer sem volt az, hogy „erre most nincs idő”. A légkör mindvégig szeretetteljes és támogató volt. Azt éreztem, hogy valóban az a célja, hogy olyan tudásra tegyünk szert, amiben hisz és ezt lelkiismeretesen adja át számunkra.

Hálával gondolok Ildikóra és a ThetaHealing-re.

Réka”

 

Visszajelzés ThetaHealing tanfolyamról: 

“Kedves Ildikó!

Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Még mindig nem ülepedett le a sok információ bennem. Teljesen felbolydult az életem, egymást követik az események, olyanok, amiket nekem küldött a Teremtő. Az energiák száguldoznak körülöttem, s mindet fel kell dolgoznom, olyan mélyen érintenek. Olyan, mintha még mindig Thétában lennék és kicsit holdkórosan járok-kelek a világban.

Rengeteg erőt kaptam és hozzá rengeteg feladatot. A Théta beprogramozás tökéletesen működik. Már látok is, nemcsak színeket.

Most már nem okoz gondot, az sem, ha lépésenként megyek thétába. A kimondott szavakra egész jól tudok figyelni. Az unokám azt mondta, amikor hazajött a nyaralásból: “Nagyi olyan szép narancssárga az aurád.”

Az emberek kedvesek mindenhol velem. Nem bírják ki mosolygás nélkül.

Ami bennem változott, könnyűnek érzem magam és szeretettel telinek. Új emberként jöttem el Tőled.

Sokkal tudatosabban vagyok képes figyelni, egyenlőre az érzéseim adnak tanácsot. El tudok csendesedni és hagyni a Teremtőt munkálkodni.

Rettentően érdekel mindezek eredete. Így hát nekifeküdtem az angolnak újra.

Angolul gondolkodom, és ami csak eszembe jut és van időm rá, leírom és lefordítom.

Valóban érzem az energiákat, fantasztikus érzés. Nagyon figyelek a mi zajos otthonukban.

Most ennyit tudok írni.

A további tapasztalatokról később.

Sok szeretettel és hálával:

Ildikó

 

Rebirthing-Újjászületés:

“Kedves Ildikó!

Köszönöm szépen a segítségedet.

Képzeld el, hogy két napig remegtem és iszonyatosan gyenge voltam. A testem reagált. Lelkileg hol könnyűnek, hol nehéznek éreztem magamat.

Sok emlék jött elő a gyerekkoromból. De igazából letaglózott, hogy az agyam tudta, hogy tudtam, de érzelmileg nem tudtam mit kezdeni anyum lelkiállapotával és korábban nem találtam az összefüggést az én nagy szomorúságommal. Ezt más módszerrel nem lehetett oldani, mindig csak toporogtam a fogantatás pillanatánál.

Látom mennyire eltemettem mindent magamba, azt gondolván, ha elengedem, nem jönnek vissza.

Pedig a hüllőagyam sejtetni engedte, hogy csak eldugtam a dolgokat, elintézetlenül.

Nem találtam tükröt, mindig magányos voltam, miközben emberek százaival volt kapcsolatom.

Talán sohasem voltam elég tudatos gondolkodású, hogy helyre tudtam volna tenni a dolgokat vagy legalább felszínre hozni, megfogalmazni.

Nagyon hálás vagyok Neked a segítségért. Talán még lesz egy kis életem az életben.

Szeretettel ölellek: Boglárka”

 

 

Ásás workshop: 

“Ridol, Algopyrin, Nospa, Cataflam, Felctor – egymás után végig kísértek néhány évet az életemben. Az étrendem nélkülözhetetlen részei voltak, a megmentőim. Legalábbis abban a néhány napban havonta, amikor menstruáltam. Talán az a rövidke időszak volt jobb, amikor fogamzásgátlót szedtem, bár akkor meg olyan migrénem volt, hogy a dublőrjeiket kellett bevetnem. Kiszámoltam, Úristen, 25 éve gyógyszerezem magam… Elég volt. Nem akarok görcsöket, Niagara- vízesés típusú vérzést, sok napig tartó macerát. Marlo Morgan: Vidd hírét az Igazaknak című könyvében olvastam, hogy a környezetükkel teljes harmóniában élő ausztrál bennszülöttek havonta egy teáskanálnyi mennyiséget menstruálnak, teljesen fájdalommentesen. A harmóniámból a környezetem által kibillenthető vagyok, és néha én is megpróbálom kikergetni saját magamat a világból.  Még van hová világosodnom, fejlődnöm, lenyugodnom, úgyhogy kiegyezek 2-3 nap kényelmes mennyiségű görcsmentes vérzéssel.

Nem kevesebbel, mint ezzel a célkitűzéssel indultam el a gyógyító napra Boros Ildikóhoz a Borostyán Önfejlesztő Műhelybe. Ilyen rendezvényen még nem vettem részt, azt azonban már megtapasztaltam, hogy a Theta Healinggel csak nyerek. Nincs vesztenivalóm. Maximum míg el nem kezdek klimaxolni úgy 80 éves koromban 😊, addig gyógyszerezem magam.

Családias légkör, együtt dolgoztunk a megoldandó feladatunkon, meglátások, felismerések. Ástunk egymásnak, kerestük a gyökérproblémát, kihúztuk, betöltöttük, amit kellett, a végén sokkal jobban voltam. De mindannyian tudjuk, mi a puding próbája… Erre várnom kellett néhány hetet.

Késett egy napot. Aztán megérkezett. Kis görcs. Olyan figyelmeztető jellegű, ami eddig azt üzente: – Fuss! Fuss! Vedd be a gyógyszert!  – Nem hallgatok rá. Csak szépen csendben ezzel a pici görccsel elmenstruálgatok. Mintha éjjel fájt volna kicsit a hasam, ez ugrik be reggel. De nem keltem fel a görcsökre, nem ittam az éjszaka közepén Flectort, és nem hánykolódtam hétrét görnyedve takarót markolva lepedőt gyűrve, mire végre hat a fájdalomcsillapító. Mert be sem kellett vennem 😊 Juhuuu, szabadság!!! Alig hiszem el… Köszönöm…Hálás vagyok….”  

Gréta

 

Rebirthing-Újjászületés:

” Kiindulási pont: Van, amikor teljesen egyben vagyok, önmagammal, majd valamiért ez egy pillanat alatt megváltozik. Elönt a nihil. Tök fölösleges élni. Mindig egyedül maradok. Sose lesz társam, sose lesz gyerekem.

Borzasztó volt látnom, hogy mennyire nem figyelek önmagamra. Utáltam magam. Mélyen. Aztán éreztem, ahogy felmelegednek valahogyan belülről a szerveim, s mintha újra érezném, hogy élnek.

Egyfajta újjászületés. Önmagam látom átölelve. Már nem bújhatok vissza. A köldökzsinór még itt van, de az is eltűnik. Mi van bennem? Elindulás. Kíváncsiság.”

Andrea