ThetaHealing könyvek

Könyvek, könyvajánló, áttekintés a magyar nyelven elérhető ThetaHealing szakirodalomról. A  ThetaHealing módszer használatában fontos az elmélyült tudás és ismeret.

Fontos, hogy pontosan tanuld meg az alapokat, majd a továbblépést segíteni és támogatni tudják az ásások, a meditáció és az olvasmányaid. Ez a három az alapja a tudásodnak és a fejlődésednek.

Alap ThetaHealing könyv

thetahealing alapMagyar megjelenés: 2014.

CÍM: ThetaHealing® : Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása

SZERZŐ: Vianna Stibal

Budapest, Bienergetic Kiadó, 2014.  342 p.

TÉMA: A ThetaHealing egy új öngyógyító módszer, mély, egyszerű, gyors eszköz az egyéni fejlődéshez. A módszer ráébreszt a nézőpontváltásra, segít megfigyelni önmagad, ráébreszt az érzéseidre, ráébreszt az értékeidre, támogat, hogyan lépj túl a kudarcaidon, fejleszt, hogy ne sodródj mélyebbre és mélyebbre a problémáidban, felszabadít, felgyorsít és szabadságot ad. 

Haladó ThetaHealing könyv

thetahealing haladóMagyar megjelenés: 2015.

ThetaHealing® haladóknak : A mindenség erejének kiaknázása

SZERZŐ: Vianna Stibal

Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 264 p.

TÉMA:  A ThetaHealing Haladó könyv újabb technikákkal megismertet meg bennünket: megtanulhatjuk a leolvasást, a gyógyítást, az érzelemmunkát.  Részletesen olvashatunk arról, milyen is a létezés hét síkja. Az ún. ThetaHealing ásás gyakorlását 15 részletes esettanulmánnyal segíti. A könyv végén 30 oldalas hasznos pozitív megerősítést találhatunk közel 70 témában.

A ThetaHealing® módszer mélységeiről

létezés hét síkjaMagyar megjelenés: 2016.

CÍM: A létezés hét síkja

SZERZŐ: Vianna Stibal

Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 242 p.

TÉMA: A Létezés hét síkja könyv részletesen ismerteti a ThetaHealing technikát.  Az elméleti megközelítést közel 70 gyakorlat bemutatása segíti megtapasztalni. Megértjük hogyan épül fel a létezés hét síkja, hogyan zajlik a teremtés fizikai és spirituális szinten, és megtudhatjuk, hogy mindez hogyan kapcsolódik hozzánk testileg, mentálisan és spirituálisan.

Az ásás technikáról

thetahealing ásásMagyar megjelenés: 2019.

CÍM: A hidelmek kiásása : A tudatalatti feltárása a mély belső gyógyulásért

SZERZŐ: Vianna Stibal

Budapest, Bioenergetic Kiadó,  2019. 185 p.

TÉMA: Az ásás a ThetaHealing módszer egyik legfontosabb eleme, választ adhat kérdéseinkre.  Miért alakul ki egy bizonyos hiedelem bennünk? Hogyan alakulnak ki hiedelmeink?  A hiedelem az egy érzelmi állapot? Miért alakul ki valakiben egy bizonyos hiedelem, és miért nem egy másik?  A hiedelmek, az emlékekhez hasonlóan pozitív vagy negatív élményt magukhoz társítva rögzülhetnek. A ThetaHealing ásás módszer segít a hitrendszeri akadályok feloldásában.

Kézikönyv a betegségek lelki okairól

thetahealing lelki okokMagyar megjelenés: 2015.

CÍM: Betegségek és rendellenességek

SZERZŐ: Vianna Stibal

Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 465 p.

TÉMA: Betegségek lelki okairól, több tízezer konzultáció eredményei alapján. Intuitív gyógymódok, intuitív meglátások, erre épülő ThetaHealing ásás, mindezzel találkozhatunk, ha folytatjuk az elmélyülést ThetaHealing világában. A Betegségek és rendellenességek könyv  tartalmazza közel kétszáz betegség lelki okainak leírását, illetve az azokhoz tartozó intuitív meglátásokat, gyógymódokat, pozitív megerősítéseket.

Gondolatok és konkrét lépések a testsúly témájáról

thetahealing fogyásMagyar megjelenés: 2016.

CÍM: Ritmus: Álomsúly könnyedén

SZERZŐ: Vianna Stibal

Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 191 p.

TÉMA: Hogyan segíthet a ThetaHealing a megfelelő testsúly kialakításában. Gondolatok és konkrét lépések a testsúly témájáról. Mi lenne, ha új gondolatokkal vágnál bele? Sokkal könnyebb úgy élni, ha nem foglalkoztat nap mint nap a súlyod.

Elmélyülni mámorító szerelemben

thetahealing lélektársMagyar megjelenés: 2017.

CÍM: Találd meg a lélektársad a ThetaHealing® segítségével

SZERZŐ: Vianna Stibal

Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2017. 209 p.

TÉMA: Könyv azoknak, akik nem veszítették el a hitüket abban, hogy valahol kint a nagyvilágban van egy olyan ember, akit csak nekik szánt az ég. Valaki, aki ugyanabban az isteni természetű szenvedélyben osztozik, akivel olyan kapcsolatot lehet teremteni vagy újrateremteni, amely a lelkünk mélyére hatol, vagy olyan intenzitással születik újjá, amelyben mindkét fél úgy érzi, hogy ketten alkotnak egyet.