Rebirthing workshop

REBIRTHING ÚJJÁSZÜLETÉS NAP TRANSZLÉGZÉSSEl

A Rebirthing Újjászületés folyamat különleges, kalandos utazás belső világunkba, mely erőteljes átalakító hatású. A módszer segítségével ráláthatunk és felismerhetjük a születésünk életünk egyes területeire gyakorol hatásait, legyen az a szerelmeink fájdalmai, az egészségünk buktatói, a pénzügyeink feszítő hatásai, a személyes kapcsolataink mélyén rejlő konfliktusok, a személyes fejlődés tehetetlensége, az életről, a világról, a fejlődésről alkotott elképzeléseink.

Az újjászületési folyamat célja felidézni, újraélni a születési élményeket. Ha a folyamatban újraéljük első lélegzetvételünket, megszabadulunk azoktól a sérülésektől, amelyek ebben az időben keletkeznek és rejtett hatással vannak életünkre. Emlékeinket látva megnyílnak és feloldódnak a blokkok, akadályok, félelmek, korlátok amely más módszerrel nem lehetséges. A gyógyulás útja a felismerés, a tudatosítás, elkezdődik az átalakulás. Mozgás, áramlás, felszabadulás, új cselekvések kezdődnek el az életedben.

Újjászületés áramló életerőnkbe

A születési élmény kihat: a kitartásunkra, állóképességünkre, amikor egy célt szeretnénk elérni; meghatározza az erőnket, az akaraterőnket, hogy ne adjuk fel; a képességünket a nehéz és kínzó helyzetek kezelésére.

A születési élményünkből fakad: az erőforrásunk, a bizalomforrásunk, a kitartás és a remény képessége, az öröm és a boldogság.

Ha mesterségesen beavatkoztak: Az erőtlenség, a magányosság, az egzisztenciális tehetetlenség. “Elakadtam.” “időtlen időkig tart”, “nincs kiút, nincs fény az alagút végén”, “nincs esélyem kiszabadulni a csapdahelyzetből”.

A folyamat célja pozitív kapcsolat kialakítása saját magunkkal, hiszen ez az egyik legfontosabb energiaforrásunk. Az önmagunkról alkotott jó gondolatok, jó érzések, a jó szándék, ez ami előre visz.

Mikor ajánlom Neked:

-ha azt érzed, a szüleid mást vártak, nem téged (lány helyett fiút, vagy fiú helyett lányt),

-ha kellene már valami a láthatóan erősíti nőiességed, a nőiséged,

-ha zűrzavar, káosz van benned, és körülötted,

-ha mindig kívülállóként éled meg az eseményeket,

-ha azt érzed, a szüleid nem is akartak téged, ha ez lüktet az ereidben,

-ha bizonytalanok a lépteid, ha sehol sem találsz stabilitást,

-ha képtelen vagy szépnek látni magad nőként, ha azt érzed, sosem vagy elég jó,

-ha hiányzik a stabil párkapcsolat az életedből.

További informácók

A Rebirthing Újjászületés módszerről:  itt olvashatsz.

A Rebirthing-Újjászületés Nap időpontja:  2021. január

Helyszín:   1132 Budapest,  Victor Hugo u. 2-4. Kapucsengő 6.  

Férőhelyek száma:   8 fő.

A foglalkozás díja:  

ALAPCSOMAG: A Rebirthing Újjászületés Nap díja:  22.000,-Ft

BŐVÍTETT CSOMAG: Rebirthing Újjászületés Nap + egyéni konzultáció: 30.000,-Ft

Ismétlés: bármikor lehetséges

Bejelentkezés: hello@borosildi.hu

A programot tartja:    BOROS ILDIKÓ