Módszerek

Jellemzők: Hitrendszereket, gondolatokat, hiedelmeket, belső képeket átalakító módszer. Belső munka, melyben a korlátozó hitrendszereket támogatóvá alakítjuk. A ThetaHealing® meditációs théta állapotban öngyógyító  módszer. Tanfolyami keretek között megtanulhatod a módszert,  workshopokon  a ThetaHealing® technika segítségével megkereshetjük azt a pontot, amikor a viselkedési minta (a szabály) megszületett, és ha megtaláltuk a gyökérproblémát lehetőségünk van el is távolítani, majd támogató hitrendszerekre cserélni. 

A folyamat célja, egy harmonikus, támogató, belső világ kialakítása.

Szolgáltatásaim:  Egyéni konzultációk.  Tanfolyamok.   Workshopok.

Jellemzők: Születés alatti traumák, fájdalmak feloldását támogató belső folyamat. Azok az élmények, amelyeket a fogantatástól a születésünkig élünk át, az életünk minden nagy átmenete alatt újjáéledhet. Mikor? Pl. óvodába, iskolába kerülés, vizsgahelyzet, lámpaláz, nyilvános szereplések előtt,  új munka, új párkapcsolat, házasság, intim helyzet. Ezekben a helyzetekben nyomás alatt kell valamit létrehoznunk, ezek a stresszhelyzetek életre hívhatják a korábbi traumákat, s ezek kettőssége erősíti a rajtunk lévő nyomást.

Milyen hatása van az életedre? ARebirthing Újjászületésfolyamatban újraéljük, felidézzük születési élményeinket. A folyamat “utazás” a méhen belüli világba és a születés idejére, ahol gyógyító újraéléssel felülírhatjuk a korábbi fájdalmas tapasztalatokat.

Szolgáltatásaim:Egyéni Rebirthing folyamat  és Csoportos Újjászületés Nap Budapesten. 

Jellemzők: Szimbolikus képekre alapozó különleges átalakító, transzformáló belső munka.

AThetaFloating coaching új öngyógyító, önfejlesztő módszer, amely belső képek segítségével segít feltárni egy adott nehézség mozgató erőit, indítékait, majd és átalakítani azokat.

Milyen hatása van az életedre? A nehézség, a megakadás, a konfliktus beszorít, bezár, olyan, mint egy jégpáncél, amely befedi, merevvé, mozdíthatatlanná teszi bennünk, hogy az életünket úgy éljük, ahogyan szeretnénk. A folyamatban az érzelmeink megfigyelésével és áramoltatásával átalakítjuk, felszabadítjuk ezeket az akadályokat.

Szolgáltatásaim: Egyéni fejlesztő beszélgetés.  Önismereti workshopok

Asszociációs kártya - (OH kártya)

Jellemzők:  Segítő beszélgetés képek, színek, szavak és a szabad asszociáció társításával, amely támogató,  feloldó és a  megoldáshoz vezet.

Milyen hatása van az életedre?  Sajátos “utazás”az OH kártyacsalád képeivel, amely segít átgondolni nézőpontjaidat, összegezni helyzeteket, lehetőséget ad mély érzelmek átdolgozására, a számodra ideális megoldás felfedezésére.

Az OH-kártya képek segítségével kidolgozott asszociációs pszichológiai módszer, amely az önismeretet támogatva, segít feloldani nehézségeinket.

Szolgáltatásaim:  Egyéni fejlesztő beszélgetés. Önismereti workshopok.