Betegségek lelki okai -ThetaHealing könyvajánló

ThetaHealing, betegségek lelki okok, intuitív gyógymódok, intuitív meglátások, erre épülő ThetaHealing ásás, mindezzel találkozhatunk, ha folytatjuk az elmélyülést ThetaHealing világában. A Betegségek és rendellenességek könyv közel ötvenezer ThetaHealing konzultáció eredményeképpen született meg, tartalmazza közel kétszáz betegség lelki okainak leírását, illetve az azokhoz tartozó intuitív meglátásokat, gyógymódokat, pozitív megerősítéseket.


Stibal, Vianna: Betegségek és rendellenességek. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 465 p.


 1.Testünk több, mint egy biológiai gép

“Az olvasók észre fogják venni, hogy sok esetben a modern orvoslás eredményeire támaszkodom. Ennek az az oka, hogy  – eltérően jó néhány, szintén az alternatív gyógyítás területén tevékenykedő szakembertől – én nem tekintem ellenségként az orvosokra és a vényköteles gyógyszerekre.

Én mindig amellett álltam ki, ami hat. Nem csinálok gondot abból, ha valakinek valóban antibiotikumra van szüksége ahhoz, hogy meggyógyuljon, ahogy abban sem találok semmi kivetnivalót, ha más gyógymód hozza meg a várva várt gyógyulást. Sok ember gyakorlatilag az életét köszönheti a hagyományos orvoslásnak.

Testünk nem csak anyag, nemcsak nemcsak egy sejthalmaz, amely automatikus válaszokat ismételgetve és egymással kommunikálva “biológiai géppé” áll össze.

Érzések, érzelmek, hitrendszerek, programok. Ezek mind befolyásolják azt, hogyan viselkedünk. Drámai hatással vannak testünk egészségére sejtszinten. A sejtek tudatában vannak annak, hogy mi zajlik környezetünkben, a testen belül és kívül. Minden egyes sejt rendelkezik saját intelligenciával, egyszersmind kapcsolódik a nagy egészhez is.

A test rendszerei akkor működhetnek megfelelően, ha tökéletes harmóniában vannak egymással. Ezért olyan fontos, hogy minél előbb felismerjük, ha valamilyen betegség vagy rendellenesség van jelen a szervezetben.”

 2. A gyógyítás mechanizmusa

Ki tudná megmondani, hogy mi a gyógyítás mechanizmusa? Ki tud választ adni, hogy milyen titkok rejlenek agyunk mélyebb rétegeiben?

A ThetaHealing ásás célja, hogy megváltoztassuk testünk üzenetküldési és üzenetfelvevő mintáit. Ha egy embernek sikerül törölnie korlátozó programjait és képes lesz ezeket újakra cserélni, akkor abban az esetben az agyban kémiai folyamatok játszódnak le, felszabadulást hozva. A ThetaHealing alkalmas módszer a betegségek lelki okok feloldására.

Fontos, hogy ne higgyük, egyik betegség rosszabb, mint a másik, vagy egyikből nehezebb meggyógyulni, mint a másikból, mert ezzel a gondolattal akadályozni tudjuk a gyógyulást.

A könyvben számos betegségről és azokhoz kapcsolódó hitrendszerekről olvashatunk. Figyeld meg, milyen érzéseket ébreszt benne egy-egy betegség. Félelmet? Távolságtartást? Dermedtséget? Tehetetlenséget? Ezek is blokkolhatják a gyógyulás folyamatát. Hogyan gondolsz egy betegségre, hogyan gondolkodsz egy betegségről?

 3. Gyógyulási reakciók

A gyógyulásra többféleképpen reagálnak az emberek.

Vannak, akik szinte azonnal gyógyulást tapasztalnak. Majd elmennek, és 5 hónap múlva letagadják, hogy foglalkoztak ThetaHealing-el.

Vannak olyanok is, akik megkedvelik a konzultációkat, és nem is akarják abbahagyni.

Vannak olyanok is, akik valamilyen betegséget kreálnak maguknak, hogy felhívják magukra mások figyelmét, kényeztetést, és szeretetet csikarjanak ki.

Vannak gyógyulási krízisek is, amikor felszínre törhetnek régi betegségek, ugyanis a test próbál megszabadulni régi emlékeitől. Ez is a gyógyulás része.

Fontos, hogy legyen tervünk a gyógyulás utánra is, fontos, hogy előretekintsünk.

 4. Betegségek és rendellenességek

ThetaHealing és lelki okok szervrendszerek: csontrendszer, az emésztő rendszer, az endokrin rendszer, az idegrendszer, az izmok, a kiválasztó rendszer, a légzőrendszer, a nyirokrendszer, a szexuális rendszer, a szív és keringési rendszer.

 5. ThetaHealing könyvajánló

2014 – Alap ThetaHealing

Stibal, Vianna:  ThetaHealing®. Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása. Budapest, Bienergetic Kiadó, 2014.  342 p.

2015 – Haladó ThetaHealing

Stibal, Vianna: ThetaHealing® haladóknak. A mindenség erejének kiaknázása. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 264 p.

2015 – Kézikönyv a betegségek lelki okairól, több tízezer konzultáció eredményei alapján

Stibal, Vianna: Betegségek és rendellenességek. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 465 p.

2016 – Új gondolatok a fogyásról, a testsúlyod átalakításáról

Stibal, Vianna: Ritmus: Álomsúly könnyedén. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 191 p.

2016 – A ThetaHealing® módszer mélységeiről

Stibal, Vianna: A létezés hét síkja. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 242 p.

2017 – Elmélyülni mámorító szerelemben

Stibal, Vianna: Találd meg a lélektársad a ThetaHealing® segítségével. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2017. 209 p.

2019 – Az ásás technikáról részletesen.

Vianna Stibal:  A hidelmek kiásása : A tudatalatti feltárása a mély belső gyógyulásért. Budapest, Bioenergetic Kiadó,  2019. 185 p.

 6. Konzultáció, képzések

Betegségek lelki okairól   –  itt olvashatsz

Lelki okok feltárása – inzulinrezisztencia, mióma, pajzsmirigy, hisztamin rezisztencia, mióma, pajzsmirigy

A ThetaHealing® módszerről – itt olvashatsz.

Az egyéni konzultáció részleteiről –  itt olvashatsz.

Ha szeretnéd a módszert megtanulni, a tanfolyamokról – itt olvashatsz.

Összeállította Boros Ildikó, felhasználva a fülszöveget és az előszót.