A Borostyán Műhely üzenete

Az egyensúlyhiánytól az egységélményig!

Tanfolyamok, workshopok, egyéni konzultációk

A Borostyán az élet titkát hordozza, régi korok növényi és állati emlékeit. Ha a múltunkban történt valami, amit nehezen tudunk letenni, mardos minket, a jelenünket is beárnyékolja. Adjunk lehetőséget önmagunknak, hogy szembenézzünk leszakított részeinkkel. Amint sikerül az emlékeink titkaiba bepillantani, rájövünk, hogy a legnagyobb sikert az élet lehetősége adja, önmagunk tiszta lénye.

Új élet kezdődik, melyben megtanulsz az élet teljességével együtt áramlani.

“A mag nem tudhatja, hogy mi fog történni, hiszen soha nem látta a virágot. És a mag el sem hiszi, hogy ott rejlik benne a gyönyörű virág lehetősége. A mag eddig biztonságban volt, akár ezer évig is biztonságban lett volna – a csíra számára azonban rengeteg a veszély. De a csíra elindul az ismeretlen felé, a nap felé, a fény forrása felé, anélkül, hogy tudná “hová?” és “miért?” Hatalmas keresztet kell cipelnie, de a magot megszállta egy álom, és ezért nekivág az útnak. Ugyanilyen az ember útja is. Nagyon viszontagságos. Sok bátorság kell hozzá.” (Osho)

Mit eredményez a közös út velem?

EGYENSÚLY – Rátalálsz a belső erőnkre, megerősödik a döntésképességed, leküzdöd a szorongásaid, egyensúlyt teremtesz a szív szava és az ész között, hogy a lehető legjobb döntést hozd, a legnehezebb helyzetben is.

ELFOGADÁS – Megtapasztalod az elfogadást azokkal a témákkal, amik most foglalkoztatnak és szorítják a szíved.

A FIGYELEM FEJLESZTÉSE – Megtanulod, hogy a figyelmed – a gondolkodás helyett –  önmagad érzékelésére fordítsd, elkezdesz befelé figyelni, eggyé válni azzal, ami most van.

ÚJJÁSZÜLETÉS – Új kezdet, egy új időszak veszi kezdetét. A megújuló életerő, amely dinamizál, élénkít, regenerál, fiatalít, életöröm, friss energiák, kezdenek áramolni benned, mely új cselekvésekre sarkall kényszer nélkül.

TELJESSÉG – Minden pillanat magában hordozza a teljesség lehetőségét, nincs más dolgod, mint a jelenre figyelni. Csak hagyd, hogy megtapasztald a teljes életet, az élet teljességét lépéséről lépésre.

Boros Ildikó,

a Borostyán Önfejlesztő Műhely alapítója

a

Helyszín:  1135  Budapest,  Hun utca 3.

Email:  borostyanmuhely@gmail.com

Facebook:  Borostyán Önfejlesztő Műhely

Honlap:  www.borostyanmuhely.hu

 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés