A Borostyán Önfejlesztő Műhely üzenete

Elfogadás  -  Egyensúly  - Egység

Tanfolyamok, workshopok, egyéni konzultációk

A Borostyán az élet titkát hordozza, régi korok növényi és állati emlékeit. Ha a múltunkban történt valami, amit nehezen tudunk letenni, mardos minket, a jelenünket is beárnyékolja.
Adjunk lehetőséget önmagunknak, hogy szembenézzünk leszakított részeinkkel. Amint sikerül az emlékeink titkaiba bepillantani, rájövünk, hogy a legnagyobb sikert az élet lehetősége adja, önmagunk tiszta lénye.

Új élet kezdődik, melyben megtanulsz az élet teljességével együtt áramlani.

“A mag nem tudhatja, hogy mi fog történni, hiszen soha nem látta a virágot. És a mag el sem hiszi, hogy ott rejlik benne a gyönyörű virág lehetősége. A mag eddig biztonságban volt, akár ezer évig is biztonságban lett volna – a csíra számára azonban rengeteg a veszély. De a csíra elindul az ismeretlen felé, a nap felé, a fény forrása felé, anélkül, hogy tudná “hová?” és “miért?” Hatalmas keresztet kell cipelnie, de a magot megszállta egy álom, és ezért nekivág az útnak. Ugyanilyen az ember útja is. Nagyon viszontagságos. Sok bátorság kell hozzá.” (Osho)

Mit eredményez a közös út velem?

EGYENSÚLY

Rátalálsz a belső erőnkre, megerősödik a döntésképességed, leküzdöd a szorongásaid, egyensúlyt teremtesz a szív szava és az ész között, hogy a lehető legjobb döntést hozd, a legnehezebb helyzetben is.

kapcsolat

ELFOGADÁS 

Megtapasztalod az elfogadást azokkal a témákkal, amik most foglalkoztatnak és szorítják a szíved.

ÚJJÁSZÜLETÉS

Új kezdet, egy új időszak veszi kezdetét. A megújuló életerő, amely dinamizál, élénkít, regenerál, fiatalít, életöröm, friss energiák, kezdenek áramolni benned, mely új cselekvésekre sarkall kényszer nélkül.

stressz

TELJESSÉG

Minden pillanat magában hordozza a teljesség lehetőségét, nincs más dolgod, mint a jelenre figyelni. Csak hagyd, hogy megtapasztald a teljes életet, az élet teljességét lépéséről lépésre.