Coaching belső képekkel

Miért hasznos a belső képeiddel együtt áramlani?

A ThetaFloating coaching új öngyógyító, önfejlesztő módszer, amely belső képek segítségével segít feltárni egy adott nehézség mozgató erőit, indítékait, melyben az érzelmeink megfigyelésével és áramoltatásával átalakítjuk, felszabadítjuk azokat.

Jellemzők:

  • théta állapot
  • belső képek
  • figyelem a jelenre
  • rálátás a jégpáncélodra
  • érzelmek mozgatása
  • integrálás
  • átalakítás

A nehézség, a megakadás, a konfliktus, ami beszorít, bezár, az egy jégpáncél, amely befedi, takarja, merevvé, mozdíthatatlanná teszi bennünk, hogy az életünket úgy éljük, ahogyan szeretnénk.

A ThetaFloating coaching segít felismerni megmagyarázhatatlannak tűnő ellenállásokat, félelmeket, ellentétes (duális) érzéseket, majd az érzelmek mozgatásával oldja a helyzetet, és integrálja a lehasadt lélekrészeket, a nemkedvelt személyiségrészeinket.

Ez egy transzformációs, átalakító folyamat, kilépés az illúziókból, amelyben megtörténik a valóság elfogadása, összhangba kerülünk saját magunkkal.

Engedd meg az érzelmeidnek, hogy a vízhez hasonlóan áramoljanak.

Hogyan zajlik a folyamat?

Ha megjelenik az életünkben valamilyen gát, korlát az energiát köt le.  Ez korlát lehet a lelkünkben érzett ellenállás, rossz közérzet, valamilyen fájdalom, árulás, betegség, elárulás, kedvezőtlen körülmény, igazságtalanság, elhagyás, zavaró, akadályozó személyek. Ezért akaratlanul elkezdjük megtagadni, leválasztani, elutasítani, távol tartani magunktól.

A folyamatban belső képek támogatásával figyeljük az érzett, megfogalmazott korlátot, akadályt. Elég befelé, önmagunkra figyelni, azaz milyen érzés az adott pillanatban lenni.

A folyamatban megtanuljuk a figyelmed arra irányítani ami VAN. Nem ami volt, nem a múltra figyelni, nem ami lesz, nem a jövőre. Elég CSAK a jelenre figyelni.

Csak arra figyelni, hogyan válunk eggyé azzal, ami MOST VAN, amit most épp látunk, észlelünk.

A valóság elfogadása átalakítja a közérzetünk, megszűnik a korábbi behatároltság, összekapcsolódást, önbizalmat élünk meg. Megváltozik az eddig megszokott probléma megoldó stratégia. Kiszakunk a fájdalmas tapasztalásokkal való azonosulásból. Más perspektívából nézünk önmagunkra.

A folyamatban rálátunk a mozgatórugókra, az indítékokra. Feloldódik a mentális ellenállás, megszűnik az akadályozottság, a megtámadottság, az örökös veszteségek, a semmibevétel, a szétszakítottság, az elutasítottság.

Mi élünk meg? Összhang, egység, ősbizalom.

Itt tudsz bejelentkezni ThetaFloating coaching ülésre.

 a

Ki hozta létre a ThetaFloatingot?

Az intuitív, transzformációs módszer megalkotója ESTHER KOCHTE, aki 2013-ban ért el áttörést; öngyógyítással fejlesztette ki és tanítja is a ThetaFloatingot. 

A módszerről több könyvet olvashatunk magyar és német nyelven.

a

További információk a ThetaFloating Coachingról.

thetafloating coaching

 


“Az életnek és a művészetnek ugyanaz a természete. Mindkettő a képzelet élteti. Életművész az, akik az életét tudatosan műveli. Ne megoldani akard a gondjaidat – Te magad légy a megoldás!” Esther Kochte


„Ha egyszerűen csak megengedjük az érzelmeinknek, hogy a vízhez hasonlóan áramolhassanak, és tiszteletben tartjuk őket, megteremthetjük belső egyensúlyunkat. A mozgás és az áramlás képessége központi tulajdonsága a víznek és maguknak az érzelmeknek is.”  Karla McLaren

Written by