ThetaHealing®

Mi az a ThetaHealing®?

A ThetaHealing® kvantumgyógyászaton alapuló új önfejlesztő, integráló módszer, melyben meditációs théta állapotban a korlátozó hitrendszereket támogatóvá alakítjuk.

A ThetaHealing® technika segítségével megkereshetjük azt a pontot, amikor a viselkedési minta (a szabály) megszületett, és ha megtaláltuk a gyökérproblémát lehetőségünk van el is távolítani és támogató hitrendszerekre cserélni. A folyamat célja, egy harmonikus, támogató, belső világ kialakítása.

Hogyan működik a ThetaHealing®?

A test és a lélek harmóniáját, a belső egyensúlyt alapvetően határozzák a tudattalan szinten ható érzések, hiedelmek és meggyőződések. Fontos, hogy a tudatalattiból tudatos szintre emeljük a korlátozó, önszabotáló hiedelmeket, hitrendszereket. Ez teszi lehetővé azok feldolgozását.

Fontos, hogy a figyelmünk saját magunkra irányítsuk, hiszen azok vagyok, amit gondolunk. A gondolataink kihatnak a testünk valamennyi rendszerére. Ha megváltoztatjuk a hitrendszereink, akkor megváltozik az egész világunk.

A folyamatban érzelmeken keresztül értjük meg önmagunk, a testünk, a lelkünk jelzéseit.

A folyamat alatt azt figyeljük, ami van. Fókuszált figyelem befelé, az érzésre, a fájdalomra. Már a figyelemnek is igen erős stresszkezelő hatása van.

A tudatalattink reagál mindenre, ami velünk történik, lehet az bármilyen pozitív érzés, mint a boldogság, a siker, az öröm, vagy negatív, mint a fájdalom, a kiszolgáltatottság, a szégyen, a kudarc.

A tudatalattink ebből levonja a megfelelő következtetéseket, majd külön viselkedési mintákat ún. szabályokat alkot. Ezeket folyamatosan tanuljuk gyermekkorunk óta, de lehetnek ezek régebbi tapasztalatok is, ún. generációs ismeretek.

A konzultáció során  a ThetaHealing® technika segítségével megkereshetjük azt a pontot, amikor a viselkedési minta (a szabály) megszületett, és ha megtaláltuk a gyökérproblémát lehetőségünk van el is távolítani és támogató hitrendszerekre cserélni. A folyamat célja, egy harmonikus, támogató, belső világ kialakítása.

Majd ezt követően pozitív megerősítésekkel segítünk jó érzéseket, egyensúlyt teremteni a testben.

Ki hozta létre a ThetaHealinget?

A módszert Vianna Stibal  amerikai természetgyógyász dolgozta ki, amikor saját magát gyógyította meg egy daganatos betegségből. Ötvözte a modern kori pszichológia legújabb eredményeit ősi tudással, jelenleg is fejleszti és tanítja.

Világszerte több mint 1 millió ember foglalkozik ThetaHealinggel, így világ számtalan nyelvén olvashatóak könyvei.

A módszer könnyen és gyorsan megtanulható, az Alap, Haladó  és Dig Deeper tanfolyamok elengedő ismeretet adnak számodra, hogy a módszert megismerd és megfelelő gyakorlással alkalmazni tudd.  A tananyag ellenőrzött, levédett, azonos mindenhol. Ha úgy érzed, többféle ThetaHealing tanfolyamon  mélyítheted tudásod.

ThetaHealing® könyvajánló

A módszerről több könyv jelent meg magyar nyelven, itt tudsz ezekről tájékozódni.

Miben segíthet a ThetaHealing®?

Erről részletesen itt olvashatsz.

Mi történik a ThetaHealing konzultáción?

ThetaHealing konzultáció

ThetaHealing tanfolyamok, programok

A ThetaHealing®  tanfolyamokon megtanulsz egy új önfejlesztési módszert, megtanulod, hogyan válhatsz saját életed irányítójává; egyszerű, gyorsabb eszközt kapsz a fejlődéshez. Megtanulod alkalmazni az alapvető ThetaHealing® technikákat, és azt, hogyan cserélheted le a korlátozó hitrendszereket pozitív, támogató megerősítésekre. Megismered ThetaHealing meditációt, az Ásás technikát, gyakorlásokkal elmélyíted a tudásod.

Tanfolyamok

-Alaptanfolyam ThetaHealing® – DNS1

-Haladó ThetaHealing Tanfolyam® – DNS2

-Teremtés és Bőség ThetaHealing® Tanfolyam

-Ritmus ThetaHealing® Tanfolyam

Thetahealing programok

-Tematikus workshopok

-Meditációk