ThetaHealing®

Mi az a ThetaHealing®?

A ThetaHealing® kvantumgyógyászaton alapuló új terápiás, önfejlesztő, integráló módszer, melyben meditációs théta állapotban a korlátozó hitrendszereket támogatóvá alakítjuk. A ThetaHealing® technika segítségével megkereshetjük azt a pontot, amikor a viselkedési minta (a szabály) megszületett, és ha megtaláltuk a gyökérproblémát lehetőségünk van el is távolítani és támogató hitrendszerekre cserélni. A folyamat célja, egy harmonikus, támogató, belső világ kialakítása.

 

Hogyan működik a ThetaHealing®?

A test és a lélek harmóniáját, a belső egyensúlyt alapvetően határozzák a tudattalan szinten ható érzések, hiedelmek és meggyőződések. Fontos, hogy a tudatalattiból tudatos szintre emeljük a korlátozó, önszabotáló hiedelmeket, hitrendszereket. Ez teszi lehetővé azok feldolgozását.

Fontos, hogy a figyelmünk saját magunkra irányítsuk, hiszen azok vagyok, amit gondolunk. A gondolataink kihatnak a testünk valamennyi rendszerére. Ha megváltoztatjuk a hitrendszereink, akkor megváltozik az egész világunk.

A folyamatban érzelmeken keresztül értjük meg önmagunk, a testünk, a lelkünk jelzéseit.

A folyamat alatt azt figyeljük, ami van. Fókuszált figyelem befelé, az érzésre, a fájdalomra. Már a figyelemnek is igen erős stresszkezelő hatása van.

A tudatalattink reagál mindenre, ami velünk történik, lehet az bármilyen pozitív érzés, mint a boldogság, a siker, az öröm, vagy negatív, mint a fájdalom, a kiszolgáltatottság, a szégyen, a kudarc.

A tudatalattink ebből levonja a megfelelő következtetéseket, majd külön viselkedési mintákat ún. szabályokat alkot. Ezeket folyamatosan tanuljuk gyermekkorunk óta, de lehetnek ezek régebbi tapasztalatok is, ún. generációs ismeretek.

A konzultáció során  a ThetaHealing® technika segítségével megkereshetjük azt a pontot, amikor a viselkedési minta (a szabály) megszületett, és ha megtaláltuk a gyökérproblémát lehetőségünk van el is távolítani és támogató hitrendszerekre cserélni. A folyamat célja, egy harmonikus, támogató, belső világ kialakítása.

Majd ezt követően pozitív megerősítésekkel segítünk jó érzéseket, egyensúlyt teremteni a testben.

Ki hozta létre a ThetaHealinget?

A módszert  Vianna Stibal  amerikai természetgyógyász dolgozta ki, amikor saját magát gyógyította meg egy daganatos betegségből. Ötvözte a modern kori pszichológia legújabb eredményeit ősi tudással, jelenleg is fejleszti és tanítja.

Világszerte több mint 1 millió ember foglalkozik ThetaHealinggel, így világ számtalan nyelvén olvashatóak könyvei.

A módszer könnyen és gyorsan megtanulható, az Alap és Haladó tanfolyamok elengedő ismeretet adnak számodra, hogy a módszert megismerd és megfelelő gyakorlással alkalmazni tudd.  A tananyag ellenőrzött, levédett, azonos mindenhol. Ha úgy érzed, többféle ThetaHealing® tanfolyamon mélyítheted tudásod.

A módszerről több könyv jelent meg magyar nyelven:

2014 – Alap ThetaHealing könyv magyarul. – Stibal, ViannaThetaHealing®. Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása. Budapest, Bienergetic Kiadó, 2014.  342 p.

2015 – Haladó ThetaHealing könyv magyarul. – Stibal, Vianna: ThetaHealing® haladóknak. A mindenség erejének kiaknázása. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 264 p.

2015 – Kézikönyv a betegségekről, több tízezer konzultáció eredményei alapján. –  Stibal, Vianna: Betegségek és rendellenességek. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 465 p.

2016 – Az ideális testsúlyról. – Stibal, Vianna: Ritmus: Álomsúly könnyedén. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 191 p.

2016 – A ThetaHealing® filozófiája. –  Stibal, Vianna: A létezés hét síkja. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 242 p.

2017 – A párkapcsolatról. –  Stibal, Vianna: Találd meg a lélektársad a ThetaHealing® segítségével. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2017. 209 p.

 

Miben segíthet a ThetaHealing®?

Erről részletesen itt olvashatsz.

Mi történik a ThetaHealing konzultáción?

 ThetaHealing konzultáció

 

ThetaHealing tanfolyamok, programok

Tanfolyamok

– Alaptanfolyam ThetaHealing® – DNS1

– Haladó ThetaHealing®  tanfolyam – DNS2

– Teremtés és bőség ThetaHealing® tanfolyam

– Ritmus ThetaHealing® tanfolyam

– Komplex programok

 

Thetahealing programok

– Ásás workshopok

– Teremtő estek

– Meditációk

– Ingyenes bevezető esti workshop

 

 


ÜZENET

NÖVELNI A TUDATOSSÁGOT
“Amikor önmegfigyelést gyakorolunk, megtanuljuk kívülről szemlélni magunkat, hogy megtapasztaljuk, tudatosítsuk és megértsük a bennünk zajló, a hangulatunkat és viselkedésünket befolyásoló érzelmeket, észleléseket és gondolatokat.
E képességek kifejlesztése lehetővé teszi számunkra, hogy elfogadóak és ítéletmentesek legyünk; segít eldöntenünk, hogyan cselekedjünk. Valójában ez az a részünk, amelyik összeköti az érzéseket az értelemmel. Annak érdekében, hogy normálisak maradjunk, gyakorolnunk kell az önmegfigyelést, amely növeli a tudatosságot.” (Philippa Perry)-

A ThetaHealing®tanfolyam lehetőséget ad a tudatosságod növelésére.


 A SAJÁT ÉLETEDET ÉLED?

“A BELSŐ RENDRAKÁS keserves munka, jóvátehetetlen dolgokkal is szembesít.  Fontos, hogy, aki nekilát, ne meneküljön önbecsapásokba. A rendrakás során mindig tudnunk kell, hová akarunk eljutni.
A zsinórmértékek, ne a vágyaink, hanem az értékeink, a megingathatatlan elveink legyenek – annak a tudása, hogy szeretnénk élni, mivel szeretnénk foglalkozni tíz év múlva vagy öregkorunkban. Ha így teszünk, nem kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy minden erőnket megfeszítve, sok kínlódással felküzdjük magunkat egy nagy hegyre, amelyről szétnézve rádöbbenünk, hogy végtelenül egyedül vagyunk, ráadásul a mi hegyünk kettővel arrébb van…”  (Mihalicz Csilla)


ÖNFEJLESZTÉS

“A gyengeségeink ellen folytatott harc nem magányos küzdelem. Senki sem képes önmaga fejlesztésére teljesen egyedül. Az egyéni akarat, indíték, szenvedély és jellem nem elég erős ahhoz, hogy egymagában csatába szálljon az önzéssel, a kevélységgel, az irigységgel és az önámítással. Mindenkinek szüksége van a külvilág – családtagok, barátok, felmenők, szabályok, hagyományok, intézmények, vizsgáztatók és hívők esetében Isten – bátorító támogatására.”  (David Brooks)

A ThetaHealing® lehetőséget ad, hogy megtanulj egy új önfejlesztő módszert.