ThetaHealing®tanfolyam – ThetaHealing®programok

ThetaHealing fejlesztő konzultáció:

 – THETAHEALING KONZULTÁCIÓ

 ThetaHealing tanfolyam:

– ALAPTANFOLYAM THETAHEALING® DNS1

– HALADÓ THETAHEALING® TANFOLYAM DNS2

– TEREMTÉS ÉS BŐSÉG THETAHEALING® TANFOLYAM

– RITMUS THETAHEALING® TANFOLYAM

– KOMPLEX PROGRAMOK

Thetahealing program:

– ÁSÁS WORKSHOPOK

 – TEREMTŐ ESTEK

– MEDITÁCIÓK

– INGYENES BEVEZETŐ ESTI WORKSHOP

 


NÖVELNI A TUDATOSSÁGOT
“Amikor önmegfigyelést gyakorolunk, megtanuljuk kívűlről szemlélni magunkat, hogy megtapasztaljuk, tudatosítsuk és megértsük a bennünk zajló, a hangulatunkat és viselkedésünket befolyásoló érzelmeket, észleléseket és gondolatokat.
E képességek kifejlesztése lehetővé teszi számunkra, hogy elfogadóak és ítéletmentesek legyünk; segít eldöntenünk, hogyan cselekedjünk. Valójában ez az a részünk, amelyik összeköti az érzéseket az értelemmel. Annak érdekében, hogy normálisak maradjunk, gyakorolnunk kell az önmegfigyelést, amely növeli a tudatosságot.” (Philippa Perry)

A ThetaHealing®tanfolyam lehetőséget ad a tudatosságod növelésére.


 A SAJÁT ÉLETEDET ÉLED?

“A BELSŐ RENDRAKÁS keserves munka, jóvátehetetlen dolgokkal is szembesít.  Fontos, hogy, aki nekilát, ne meneküljön önbecsapásokba. A rendrakás során mindig tudnunk kell, hová akarunk eljutni.
A zsinórmértékek, ne a vágyaink, hanem az értékeink, a megingathatatlan elveink legyenek – annak a tudása, hogy szeretnénk élni, mivel szeretnénk foglalkozni tíz év múlva vagy öregkorunkban. Ha így teszünk, nem kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy minden erőnket megfeszítve, sok kínlódással felküzdjük magunkat egy nagy hegyre, amelyről szétnézve rádöbbenünk, hogy végtelenül egyedül vagyunk, ráadásul a mi hegyünk kettővel arrébb van…”  (Mihalicz Csilla)

A ThetaHealing®tanfolyam lehetőséget ad, hogy megtanuld a saját életedet élni.


ÖNFEJLESZTÉS

“A gyengeségeink ellen folytatott harc nem magányos küzdelem. Senki sem képes önmaga fejlesztésére teljesen egyedül. Az egyéni akarat, indíték, szenvedély és jellem nem elég erős ahhoz, hogy egymagában csatába szálljon az önzéssel, a kevélységgel, az irigységgel és az önámítással. Mindenkinek szüksége van a külvilág – családtagok, barátok, felmenők, szabályok, hagyományok, intézmények, vizsgáztatók és hívők esetében Isten – bátorító támogatására.”  (David Brooks)

A ThetaHealing®tanfolyam lehetőséget ad, hogy megtanulj egy új önfejlesztő módszert.