Ritmus – ThetaHealing könyvajánló

A ThetaHealing Ritmus program öt lépésből áll: 1.Változtassunk hiedelmeinken. 2. Válasszuk ki a megfelelő élelmiszereket és étrend-kiegészítőket, hogy tápláljuk a testünket. 3. „szívvel” étkezzünk, bűntudat nélkül, szeretettel. 4. Áldjuk meg és élvezzük az elfogyasztott ételeket. 5. Sportoljunk, mozogjunk – a tudatalatti bevonásával, folyamatosan!


Stibal, Vianna: Ritmus: Álomsúly könnyedén. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 191 p.


ThetaHealing könyvajánló

„Hiszem, hogy tanulással és gyakorlással mindenki elérheti az álomsúlyát – mindenki, aki hisz Istenben vagy a világ egészét átható Mindenségben.” – írja Vianna Stibal új könyve, a ThetaHealing Rhythm bevezetőjében.

Vianna ezúttal olyan könyvet állított össze, amely bemutatja, hogyan kell használni a ThetaHealing módszert arra, hogy erős, egészséges és gyönyörű tested legyen.

Ez sokkal több, mint egy súlycsökkentő könyv!

Megmutatja, hogy testünk igazi ritmusa a szellem, a test és a lélek egysége: önmagunk elfogadása és szeretete.

Ez a program azoknak szól, akiknek nincs súlyos egészségügyi problémájuk, és nem restek arra sem, hogy minden nap tegyenek a fogyásért.  Ám nem csupán az elhízástól szenvedőknek segíthet, hanem az egyéb súlyproblémákkal küszködőknek, így tehát az anorexiás és bulimiás egyéneknek is.

Sokkal könnyebb úgy élni, hogy nem kell állandóan a súlyunkkal foglalkozni. Adjunk hát egy esélyt ennek a programnak. Lássuk, mi történik, ha végigcsináljuk.”  (Részletek a fülszövegből és az előszóból.)

“Nagyjából két hónap eltelte után előfordulhat, hogy úgy érzed, már nem akarod folytatni az amúgy is eredményes programot és inkább lemondasz a tökéletes testsúly elérésének álmáról. Ez azért van, mert egy újabb hiedelemréteghez érkeztél el.

Ez történik ilyenkor: a testedet terhelő méreganyagok érzelmek és fizikai megterhelés formájában törnek felszínre. Lehet, hogy részben ugyanazok az érzelmek bukkannak ismét fel, amelyeket már korábban elengedtél, hitmunka segítségével kicseréltél. Azért fordulhat ez mégis elő, mert a test zsírsejtjei pont abban az időben rakódtak rád, amikor az adott programot létrehoztad.

Minden réteg bizonyos érzéseket, emlékeket, mérgeket és programokat rejt. A rétegeket egyesével hántjuk le, közmondásos példával élve úgy, ahogyan a hagyma héjaival is tesszük.” (Részlet Vianna Stibal: Ritmus c. könyvéből.)

Tartalomjegyzék

  1. A gyönyörű test
  2. Rövid emlékeztető a hitmunkáról
  3. A fogyás – első lépés: A hitmunka
  4. A fogyás – második lépés: Ajánlott étrend-kiegészítők az egyenletes fogyás érdekében
  5. A fogyás – harmadik lépés: A szív dala
  6. A fogyás – negyedik lépés: Áldd meg az ételt, áldd meg a tested, a kevesebb jobb
  7. A fogyás – ötödik lépés: Edzés edzés nélkül
  8. A rétegek lehántása
  9. Ajánlott étrendek

 

Az aktuális RITMUS THETAHEALING tanfolyamról ide kattintva olvashatsz!

a


A ThetaHealing módszerről eddig magyar nyelven olvasható könyvek:

2014 – Alap ThetaHealing könyv magyarul. – Stibal, Vianna ThetaHealing®. Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása. Budapest, Bienergetic Kiadó, 2014.  342 p.

2015 – Haladó ThetaHealing könyv magyarul. – Stibal, Vianna: ThetaHealing® haladóknak. A mindenség erejének kiaknázása. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 264 p.

2015 – Kézikönyv a betegségekről, több tízezer konzultáció eredményei alapján. –  Stibal, Vianna: Betegségek és rendellenességek. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 465 p.

2016 – Az ideális testsúlyról. – Stibal, Vianna: Ritmus: Álomsúly könnyedén. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 191 p.

2016 – A ThetaHealing® filozófiája. –  Stibal, Vianna: A létezés hét síkja. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 242 p.

2017 – A párkapcsolatról. –  Stibal, Vianna: Találd meg a lélektársad a ThetaHealing® segítségével. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2017. 209 p.

Mentés

Mentés

Mentés

Written by