BOROSTYÁN ÖNFEJLESZTŐ MŰHELY

ThetaHealing® konzultáció

 

Milyen a ThetaHealing® konzultáció?

A ThetaHealing® egyéni konzultáció egy vezetett és irányított beszélgetés. ún. ásás, amelyben megtaláljuk az akadályozó hitrendszereket.

Gyógyulás hozó meditációs folyamat, amely ún. théta tudatállapotban történik. A théta mély meditatív, elalvás előtti éber állapot. Meditatív állapotban olyan dolgokat is meg tudunk nézni, amelyeket egyébként nem.

A probléma megfogalmazását követően mélyítő kérdésekkel tárjuk fel az ún. gyökérproblémát.

Théta állapotban régi emlékek jöhetnek elő. A kezelés közben érzések, emlékek (főleg gyermekkoriak), traumák kerülnek elő, amelyekhez kapcsolódhatnak képek is.

Meg tudjuk nézni, honnan jött, milyen, hogyan változik, ami bennünk van.

Milyen hatása van az életedre?

Azonnali, mélyreható, intenzív felszabadulást élünk meg. Egyfajta eufória.

Erőteljesen felrázza a szervezetet. Bizsergés. A folyamatban felszabadulhatnak mélyen rögzült érzelmek, egyfajta áramlás indul el, mintha a tested kiterjedne a bőrödön túlra. 

Mintha korábban hozzánk láncolt hitrendszerektől megszabadulva új mély levegőt tudunk venni.

Gondtalanság, könnyedség érint meg bennünket.

a

Bejelentkezés

Időpontok:  Egyéni konzultációk személyesen és Skype-on, hétközben: kedden, szerdán és csütörtökön.

A ThetaHealing® konzultáció díja:   16.000,-Ft

Időtartama:   1,5 óra

Konzulens:   BOROS ILDIKÓ   – ThetaHealing® tanár és konzulens

A ThetaHealing® konzultáció helyszíne:  BOROSTYÁN ÖNFEJLESZTŐ MŰHELY –  1135 Budapest,  Hun utca 3.  Kapucsengő 20.

Telefon: +36 30 2105877

Skype:  borosildi1

 

Visszajelzések

Téma: Őrült fárasztó, stresszes munka. Jól fizető munkahely, ami beszippantja, felőrli, a túlmunkák elveszik az idejét. Csinálja, mert ez a kötelessége, nincs idő arra, amit szeretne. Ésszel vagy szívvel élni?

ThetaHealing konzultáció:  “Az ülés alatt végig biztonságban éreztem magam. A segítő kérdések vittek egyre mélyebbre a saját érzéseimben, a terapeuta nem befolyásolt, felőle végig támogatást éreztem.

A kezelés során felvillanó képekre, jelenetekre és érzésekre rá tudtam hangolódni, védettségben éreztem magamat. Ráismertem a képek alapján az életem különböző területein párhuzamosan megjelenő érzésekre, az ezekkel kapcsolatos hitrendszerre, és döbbenettel láttam a következményét.

Felszabadító volt látni a kiutat és a lehetséges megoldást is a helyzetre.

Nagyon élveztem! Köszönöm!”

Évi

Téma: Allergiás tünetek

ThetaHealing konzultáció:  “ALLERGIA….  Hahó, kit érint a téma?

Engem biztosan… Július közepén jutott eszembe, hogy hoppá, mindjárt augusztus, ami egyenlő a parlagfű és a feketeüröm virágzásával. Ilyentájt nem tudok azonosulni Milan Kundera híres könyvének címével, mert a lét elviselhetetlen, könnyűsége pedig az utolsó júliusi reggelek egyikén a felszálló párával tovalibben.

Talán 8 éve kezdődött. Előtte semmi bajom nem volt, értetlenül szemléltem allergiás embertársaim mindennapi küzdelmeit. Szem-orr-fülviszketés, orrfolyás, végeláthatatlan tüsszentéssorozatok, és hogy egy kerti séta az enyhe délutáni szellőben végzetes lehet? Ugyan már. Aztán egyszer csak vége szakadt a szkepticizmusomnak. Már tudtam, miről beszélnek. De elég volt. Elmúlt az az idő, amikor szerettem szenvedni. A végére akartam járni ennek az allergia mizériának. Ezzel a témával kerestem fel Ildikót.

Már az első mondata szíven ütött. Folytak is a könnyeim, de most nem a pollenek miatt. Kérdések, bőgős válaszok, és finoman visszaterelt, amikor elosonni készültem egy-egy kellemetlen érzést kiváltó információ mellett. Hiszen azért kerestem fel, hogy megdolgozzuk az allergiát. Sikerült. A következő naptól kezdve a tünetek intenzitása az ötödére csökkent. Ahogy múltak a napok, talán megint erősödött kicsit az allergiám, de a pokoljárás véget ért. Tudom, még maradtak szösszenetek, amik feldolgozásra várnak, és amikor a lelkem is készen áll rá, újra felkeresem Ildikót…

Timi”

Téma: Emlődaganat, mellműtét után

ThetaHealing konzultáció:

“Kedves Ildikó!

Nagyon köszönöm a keddi munkádat. Bár magáról a Thétáról keveset tudok, más módszerekből ismerős elemeket fedeztem fel. Ezeket a hasonlóságokat szeretem, mert az a meggyőződésem, hogy erősítik egymást, hiszen a működő, használható elemeket ”találjuk fel” újra-meg újra.

A feltett kérdésre is rámosolyogtam először, hiszen a családterápiában, gyakran használunk ilyen kérdéseket. Később azonban nem hagyott nyugodni ami, már tapasztalatból tudom azt jelenti, hogy dolgoznom kell még rajta. Persze ezt már ott is éreztem, hogy kevés lesz egy alkalom.

„Mi lenne, vagy mi lehetne a legrosszabb akkor, ha túlélem ezt a betegséget?”

Még forgatom magamban a kérdést, eddig is többminden merült fel bennem, de még talán fog is. Írd meg kérlek, hogyan tudunk tovább dolgozni. Mik a lehetőségek és a keretek.

Az elmúlt két hétben kezdtek valóra válni azok a titkos félelmek, amire ez a kérdés irányult. Azt látom, hogy a körülöttem lévő világot nem tudom megváltoztatni, így csak magamon dolgozhatok.
Az elég félelmetes számomra, hogy a férjem alkoholfogyasztásának legyen kitéve a hangulatom, lelkiállapotom sőt talán az egészségem is. Mivel a múlt héten épp ezt tapasztaltam meg, ezért eléggé krízises hangulatban voltam. ” 

Teri

Téma:  Nehézségek az üzleti vállalkozásban, megakadások, eladások megtorpanása

ThetaHealing konzultáció:  Kedves Boros Ildikó!

Az elmúlt héten voltam Önnél, konzultáción. Azóta eltelt néhány nap elegendő volt ahhoz, hogy az Önnel folytatott konzultációt, tárgyilagosan tudjam megítélni.

A foglalkozás alatt Ön olyan érzelmekre hatott nálam, amilyenekre nem is voltam felkészülve. Ebből az időtávlatból, visszaemlékezve nagyon kellemes és jó hatású érzések kerítettek hatalmába. Örülök, hogy Önnel találkozhattam, és remélem, hogy további alkalmak is lesznek, melyek folyamán további életjavító érzéseket és gondolatokat kaphatok Öntől.

Mindenkinek, aki hisz ezekben a dolgokban, csak ajánlani tudom az Önnel való konzultációt.

Kívánom, hogy még sok ügyfelének sikerüljön a problémáit megoldani. Ehhez kívánok Önnek jó egészséget és sok sikert.

Tisztelettel:

Gábor”

Téma: Melldaganat  volt, műtét után lábadozás. A férje alkoholista. Hogyan reagált a feleség?  Bedobozolta a problémát.  A férj tesz erőfeszítéseket, de a feleség most nem rendelkezik elég érzelmi tartalékkal. Patthelyzet van. Fáj a melle. Félelmetes, ha ez kiújul. Lesz-e mersze új életet kezdeni? Fontos érzelmi tartalékok vannak a kapcsolatukban. Mi lesz?

ThetaHealing konzultáció: “Érdekes tapasztalatom volt a múltkori közös munkánk után. Többször felrémlett az a kép, amikor valakit láttam egy hajón eltávolodni. Úgy feltételeztem, hogy párom az. Már akkor meglepett, hogy mi keltett bennem félelmet.

Pénteken a terápián tudtam kimondani, hogy attól féltem, hogy az jön ki a képből, hogy el kell válnom. Ahogy kimondtam, rögtön tudtam, hogy ez társfüggőség. Tudom hogy a szenvedélybetegek párkapcsolatában ez jellemzően kialakul, de több oknál fogva úgy gondoltam, hogy ez nálunk nincs így. Megrázó élmény volt.

Most egészen kézzelfoghatóan tapasztaltam meg, hogy a Théta közben valóban elhárulnak a gátak, feloldódnak a felesleges kötések. És azt is jól látom most, hogy milyen remekül egészíti ki egymást a terápiás beszélgetés, a Théta és a kontemplatív ima.

Más kevésbé látványos változás is történik, ezt apróbb, de fontos dolgokon tudom lemérni: pl. egészen jól tűrőm a várakozást a különböző vizsgálatokra.”

Szeretettel: Dóra

Téma: Félelem, szorongás a vallásos közegben. A fejében szeretne templomi esküvőt, de a lelke mélyén nem. Nézte az embereket a templomban, és azt érezte, ez egy hazug világ. Mi a baj? Feszültség keletkezik benne, ami szívébe szorult. Van ellenérzése, hogy a gyerek katolikus iskolába jár.

ThetaHealing konzultáció:  „Először is köszönöm szépen azt a biztonságos, és elfogadó légkört, amiben mindig is érzem magam a veled való között munka során Ildikó 🙂

Most sem volt ez máshogy:) .

Néha egy félelem akkora bennünk, hogy attól nem fordulunk vissza, és ettől belecsúszunk helyzetekbe, és néha könnyebb magunktól eltávolodni mint szembenézni egy egy tettünkkel. Könnyű ítélkezni. Milyen megbocsátani magunknak?

Mindig úgy érzem, hatalmas íveket járunk be egy-egy ülés során, amiben hihetetlen mennyiségű tapasztalás, érzés, magunkévá tett hiedelem mutatja meg magát.

Láthatóvá válnak különböző nézőpontok, amikből mélyebb megértés születik bennem. Alábbhagy a vádaskodás, megítélés iránti vágyam.  Néha olyan mintha különböző dimenziókat járnék be, pedig lehet ezek nem is dimenziók, nem tudom, ugyanakkor azt érzem, hogy hatalmas utat járok be ilyenkor.

Néha el is fáradok a végére, de megéri. Csendben emésztem a látottakat, és újra és újra lejátszom, ami történt, amit megértettem. Feloldódik minden, bennem. 

Köszönöm és hálás vagyok.”  

Nia

Téma: Útkeresés munkában

ThetaHealing konzultáció:  “Nagyon hálás vagyok Neked, hogy így bevezettél ebbe a világba, és megerősítetted bennem pozitív élménnyel, amit egyébként is éreztem, mikor először hallottam a thétáról, meg a könyvekből átjött, hogy úgy összeáll minden. Köszönöm.”

Gabi

Téma: Emésztési problémák, folyamatos felfúvódás

ThetaHealing konzultáció: “Gondoltam visszajelzek, egy kicsit Neked… 

Nagyon jó napom volt, és jól vagyok. 

Megkockáztatom, életemben soha ilyen jól még nem éreztem magam… 

Nem értem, nincs oka, CSAK. Azt hiszem, ez lehet az, amiről az okosságok írják, hogy amikor magad, csak te egyedül jól, kiteljesedetten érzed magad. A létezés puszta öröméért. Elfogadom, nagyon örülök neki, és élvezem. 

Csak olyasmit csináltam, ami kedvemre való, semmi munka, inkább örömgyűjtés, szórakozás. Piac, virágültetés, beszélgetés, találkozás kedvenc tanítványokkal, barátnővel,  itthon mosás, takarítás (=Élet!, egyébként ezt nagyon szeretem) és FŐZTEM! nagyon rég nem gondoskodtam így magamról, nyilván az emésztési tüneteimnek ez is oka… És csak olyat, ami gluténmentes, kedvemre való, finom. 

Valami változott, valami úgy alapból sokkal fényesebb lett, és ez jó. Nagyon köszönöm  a közreműködésedet! És nyugalom van bennem, az az érzés, hogy tudom, hogy minden, ami az enyém, megérkezik az életembe, és megkapom. Pont akkor, amikor a lehető legjobb. Sőt, ott VAN. 

Valami összeállt, valami történt. Egy olyan nagy, átfogó.

Pár hete jöttem rá: életemben négyszer (kétszer a házasságom előtt és kétszer utána) abszolút kiugrottam nagyon ígéretesnek induló, olyan igazi férfi, nagy szerelem kapcsolatból. Sőt, inkább azt mondom: szabotáltam, nem mertem bevállalni. És én, az én döntésem és reakcióim alapján. Hát erre még szeretnék dolgozni Veled. Nagyon nagyon veszélyes volt… Jó, mi? 😉 

Majd jelentkezem. Köszönök mindent, és jó hétvégét. 

Ölelés, szeretet feléd!”

Téma: Melldaganat, műtét után felgyógyulás. Villámcsapás szerű idegfájdalom jelentkezik a hónaljban. A párja újra iszik. Úgy érzi ugyanoda értek, ahonnan indultak. “Az én állapotom függvénye a férjem alkoholfogyasztása.  Az én boldogságom attól függ, hogy a párom iszik vagy nem.” Félelem, reménytelenség, elkeseredettség. Kudarc. Újra daganatot indíthat el a mellemben.

ThetaHealing konzultáció:

“Drága Ildikó! 

Még mielőtt küldeném neked a megígért feladatokat, muszáj leírnom, hogy nagyon jól csinálod a segítő munkát! 

Ezt nem udvariasságképpen írom neked, hanem mert komolyan így gondolom, így érzem. 

Huszon éve vagyok a segítő munkában. Sok tapasztalatom van, akár „felhasználói oldalról”, akár kollegiális oldalról.

Nehéz pontosan megfogalmazni mitől is jó egy segítő. A kedves, empatikus személyiséged mellett nagy érték benned, hogy jól tartod a beszélgetés fonalát, tartasz érzelmileg is. Olvastam a Théta könyvben, hogy a gyógyítást nem a segítő csinálja, hanem felülről, a hetedik síkról jön. Ettől azért még nem lesz egyszerűbb a segítő folyamat. A családterápia, a családsegítőtől szociális munka nem mond ilyeneket magáról, de minden tapasztalt segítő ugyanezt éli meg: Nem én segítek, hanem csak általam történik meg valami. 

Te nagyon tiszta vezető vagy!” 

Zita

Téma: Párkapcsolati gond. Itt a férfi, aki végre hozzá való, akit tudna szeretni. A félelem azonban mindent elborít, előjönnek korábbi pánikreakciók.

ThetaHealing konzultáció:  “Ildivel a mai kezelés csodálatosan tiszta és intenzív volt. A szimbólumok az asszociációs kártyákon, illetve az általuk érkező információk meglepő módon felfedték a bennem régóta zajló hiedelmeket, mintákat, programokat, amelyek mozgatták eddigi életemet.

Ildikó fantasztikusan érezte, mik azok a kérdések, amelyeket „fel kell tenni”, hogy ami segíti, amik támogatják a rálátást, és segítik a „koloncoktól” való megszabadulást.

A kezelés végére felszabadulttá és harmonikussá váltam, ami visszasegített az igazi önvalómhoz, a középpontomhoz.

Hálásan köszönöm a közbenjárásod, a segítséged, a kedvességed, a szereteted.”

Éva

Téma: Hagyatéki vita. A szülő halálát követően egyet nem értés, elutasítás, becsapás, kijátszás, manipuláció, megvezetés, játszmázás. Cél: a megfelelő egyezség kialakítása.

ThetaHealing konzultáció:

“Kedves Ildi!

Az egész kezelés könnyed hangulatú, mégis komoly volt. Végig nagyon jól éreztem magam, nem feszélyezett semmi. Nagyon tetszettek az asszociációs kártyák, hihetetlen miket hoznak felszínre. Sajnálom, hogy nem előbb írtam le.

A mai alkalommal nagyon jó érzés volt leírni a támogatókat, a mit gondolnak rólam… Így nagyon könnyen bele tudtam engedni magam a történetbe. Valóban érdemes összeszedni, hogy kitől mire várhatsz, számíthatsz akár pozitív, akár negatív értelemben. Nem szeretek írni, de ez kifejezetten jól esett. 

Az ásások viszont nagyon nehezen mentek. Nem nem akartam mondani trivialitásokat, hanem egyszerűen nem tudtam mit mondani sokszor. Tudom, hogy ilyenkor az ember saját maga előtt is “titkolja”, hogy mi van a dolgok mögött. Nagyon nehéz volt megnyitni a csatornákat. Nyilván ezt sokan leírják Neked, de valóban fura az, hogy az ember kialakít egy életformát, amiben van sok megalkuvás, kompromisszum, elfogadás stb. (besöprés a szőnyeg alá). Ha végiggondoljuk ezek az alaphelyzetek kemény falakat állítanak, amikor a rendszerbe valami belezavar és változnak az alapok. Az ember nem tudja maga átgondolni, hogy mi is van. Ásás közben sok minden megvilágosodik, de ahogy kiemelted, hogy az általam elmondottakat hogyan kell súlyozni, akkor értettem meg sok dolgot.

Valóban az ember egész életét megmozgatja egy ilyen hagyatéki történet. Minden régi és jelenlegi helyzet teret akar magának, ahogyan az emberben is. Nehéz volt megélni ezt a szituációt.

A betöltések sokat segítettek visszatalálni önmagamhoz, az egyensúlyomhoz. A kártyák pedig nagyon jól feloldják ezt a feszültséget a játékosságuk miatt. Ugyanakkor nagyon komoly is a kártya. Gondolkodtató, de izgalmas feladat egy pozitív felszólító mondat megalkotása egy kép és a saját élettörténeted alapján. Tetszett. 🙂

Összességében sokkal könnyedebben érzem magam, mindenképpen nagyon pozitív kezelés volt. Köszönöm!:)

Tényleg köszönök mindent, nagy segítség nekem!” 🙂

Kata

Téma: Gyermeket szeretnék, de a jelenlegi párommal vége a kapcsolatunknak. Kitől legyen gyerekem? Várom a megmentőt.

ThetaHealing konzultáció: “Az igazság szabaddá tesz. Az igazság, az őszinteség saját magunkhoz szabaddá tesz. Miután felismerted, elfogadtad, bele merted magad engedni. Miután átjárhatta az egész lényedet. 

Na ekkor jön el a pillanat, amikor változtatni tudunk magunkon, az érzéseinken, a félelmeinken, hogy az igazság azt illetően, hogy kik vagyunk, már más legyen. 
Van, amikor ez csak segítséggel megy. Mert óvjuk magunkat, túlélni muszáj. A túléléshez pedig stratégiákat fejlesztünk ki. Ezeket alkalmazva szépen ki tudjuk kerülni a fájó pontokat. Azokat, amelyek mint a kátyúk, megnehezítik az utunkat. Sokáig inkább elszlalomozunk a kátyúk között, minthogy feltépjük a sebeket. Már úgyis olyan jól ismerjük a gödrök helyét, melyek néhol tankcsapda nagyságúak, hogy álmunkból felkeltve félkómásan, hunyt szemmel is elkóválygunk közöttük a beleesés veszélye nélkül. És azt állítjuk, nincsenek is gödrök, mi egyszerűen ilyen kacskaringósan szeretünk menni… 
És jön néhány jól feltett kérdés. Hopp, a gödrök előtűnnek. Igen, igen, igazából tudtam, hogy itt vannak… 
Kérdések, képek, érzések átélése, és elkezdődik a kátyúzás. A folyamat, az áramlás, a változás magával ragad. Már nem kátyúzás van. Hanem újraaszfaltozás.
Ezt adja nekem az egyéni ülés.
Ma újabb rejtegetett gondolatmintákra, érzelmekre derült fény. Volt szemellenzős játék, látásgátlók önkéntes eltávolítása, veszély, fenyegetettség, félelem, meneküléskényszer. Lett béke, végtelen öröm, amikor minden sejt minden atomja fickándozik a boldogságtól az egész világ összes atomjával együtt táncolva. Most azt éreztem, a levegő tart meg. Aztán az ülés után visszamentem ehhez az érzéshez, és rájöttem, igazából nem a levegő tartott meg a bársonyos, finom melegével. Hanem az egész világmindenség….
Köszönöm Ildikó!”
Edina

Téma: Elköteleződés. Vágy: egyenrangú párkapcsolat, gyerek, hogy merje beleengedni magát, hogy ne féljen a sérülésektől. Szeretné, ha oldódna benne, hogy állandóan védenie kell magát.

ThetaHealing konzultáció: „Az ülés számomra nagyon biztonságos volt. Könnyednek éreztem az utat a hitrendszereim felkutatásához, és a kicserélésük egy mély belső felismerésen alapult. Még így 2 nappal később is élénken él bennem a vadász, aki koncentrál, célra tart, eggyé válik a természettel, a társával, a pillanattal. A folyamatok közben megértettem valamit, bár most hogy elgondolkozom azon, hogyan lett abból az emberből, aki mag volt számomra a finom meggyes rétesben a rétes odatartozó része, nem tudom megmondani. Mi történt, hogyhogy nem zavart már. Érdekes. És jó érzés. 

Felszabadító, hogy tudtam emberhez kapcsolódni, hiszen már egy ideje küzdöttem azzal, hogy ufó vagyok emberek között. 

Az érzelmek kiárasztása néha nehéz volt. Az érzelem hirtelen csak egy üres szó lett, amit nem lehet kiárasztani. Ilyenkor visszamentem gondolatban magához a szituációhoz, amelyben az adott érzés, fogalom jelen volt, és azt árasztottam ki. 

Könnyed, játékos, varázslatos volt a kezelés, biztonságban éreztem magam. Volt egy pillanat, amikor szétáradt bennem a hála, hogy jó kezekben vagyok. Köszönöm.”

Kati

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés