Könyvajánló

Betegségek és rendellenességek – ThetaHealing könyvajánló


Stibal, Vianna: Betegségek és rendellenességek. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 465 p.


ThetaHealing könyvajánló

“Az olvasók észre fogják venni, hogy sok esetben a modern orvoslás eredményeire támaszkodom. Ennek az az oka, hogy  – eltérően jó néhány, szintén az alternatív gyógyítás területén tevékenykedő szakembertől – én nem tekintem ellenségként az orvosokra és a vényköteles gyógyszerekre.

Én mindig amellett álltam ki, ami hat. Nem csinálok gondot abból, ha valakinek valóban antibiotikumra van szüksége ahhoz, hogy meggyógyuljon, ahogy abban sem találok semmi kivetnivalót, ha más gyógymód hozza meg a várva várt gyógyulást. Sok ember gyakorlatilag az életét köszönheti a hagyományos orvoslásnak.

Testünk nem csak anyag, nemcsak nemcsak egy sejthalmaz, amely automatikus válaszokat ismételgetve és egymással kommunikálva “biológiai géppé” áll össze.

Érzések, érzelmek, hitrendszerek, programok. Ezek mind befolyásolják azt, hogyan viselkedünk. Drámai hatással vannak testünk egészségére sejtszinten. A sejtek tudatában vannak annak, hogy mi zajlik környezetünkben, a testen belül és kívül. Minden egyes sejt rendelkezik saját intelligenciával, egyszersmind kapcsolódik a nagy egészhez is.

A test rendszerei akkor működhetnek megfelelően, ha tökéletes harmóniában vannak egymással. Ezért olyan fontos, hogy minél előbb felismerjük, ha valamilyen betegség vagy rendellenesség van jelen a szervezetben.

A gyógyítás mechanizmusa

Ki tudná megmondani, hogy mi a gyógyítás mechanizmusa? Ki tud választ adni, hogy milyen titkok rejlenek gyunk mélyebb rétegeiben?

A ThetaHealing ásás célja, hogy megváltoztassuk testünk üzenetküldési és üzenetfelvevő mintáit. Ha egy embernek sikerül törölnie korlátozó programjait és képes lesz ezeket újakra cserélni, akkor abban az esetben az agyban kémiai folyamatok játszódnak le, felszabadulást hozva.

Fontos, hogy ne higgyük, egyik betegség rosszabb, mint a másik, vagy egyikből nehezebb meggyógyulni, mint a másikból, mert ezzel a gondolattal akadályozni tudjuk a gyógyulást.

A könyvben számos betegségről és azokhoz kapcsolódó hitrendszerekről olvashatunk. Figyeld meg, milyen érzéseket ébreszt benne egy-egy betegség. Félelmet? Távolságtartást? Dermedtséget? Tehetetlenséget? Ezek is blokkolhatják a gyógyulás folyamatát. Hogyan gondolsz egy betegségre, hogyan gondolkodsz egy betegségről?

Gyógyulási reakciók

A gyógyulásra többféleképpen reagálnak az emberek.

Vannak, akik szinte azonnal gyógyulást tapasztalnak. Majd elmennek, és 5 hónap múlva letagadják, hogy foglalkoztak ThetaHealing-el.

Vannak olyanok is, akik megkedvelik a konzultációkat, és nem is akarják abbahagyni.

Vannak olyanok is, akik valamilyen betegséget kreálnak maguknak, hogy felhívják magukra mások figyelmét, kényeztetést, és szeretetet csikarjanak ki.

Vannak gyógyulási krízisek is, amikor felszínre törhetnek régi betegségek, ugyanis a test próbál megszabadulni régi emlékeitől. Ez is a gyógyulás része.

Fontos, hogy legyen tervünk a gyógyulás utánra is, fontos, hogy előretekintsünk.

Betegségek és rendellenességek

Csontrendszer, az emésztő rendszer, az endokrin rendszer, az idegrendszer, az izmok, a kiválasztó rendszer, a légzőrendszer, a nyirokrendszer, a szexuális rendszer, a szív és keringési rendszer.

(Részletek a fülszövegből és az előszóból.)

 


Egyéni konzultáció, képzések a Borostyán Műhelyben

A ThetaHealing® módszerről – itt olvashatsz.

Az egyéni konzultáció részleteiről – itt olvashatsz.

Ha szeretnéd a módszert megtanulni, a tanfolyamokról – itt olvashatsz.

 


Könyvek a ThetaHealing módszerről magyar nyelven

2014 – Alap ThetaHealing könyv magyarul. – Stibal, ViannaThetaHealing®. Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása. Budapest, Bienergetic Kiadó, 2014.  342 p.

2015 – Haladó ThetaHealing könyv magyarul. – Stibal, Vianna: ThetaHealing® haladóknak. A mindenség erejének kiaknázása. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 264 p.

2015 – Kézikönyv a betegségekről, több tízezer konzultáció eredményei alapján. –  Stibal, Vianna: Betegségek és rendellenességek. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 465 p.

2016 – Az ideális testsúlyról. – Stibal, Vianna: Ritmus: Álomsúly könnyedén. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 191 p.

2016 – A ThetaHealing® filozófiája. –  Stibal, Vianna: A létezés hét síkja. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 242 p.

2017 – A párkapcsolatról. –  Stibal, Vianna: Találd meg a lélektársad a ThetaHealing® segítségével. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2017. 209 p.

ThetaHealing® konzultáció

Tanfolyamok

Workshopok

Mentés

Mentés