Betegségek és rendellenességek – ThetaHealing könyv magyarul


Stibal, Vianna: Betegségek és rendellenességek. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 465 p.


ThetaHealing könyvajánló

“Az olvasók észre fogják venni, hogy sok esetben a modern orvoslás eredményeire támaszkodom. Ennek az az oka, hogy  – eltérően jó néhány, szintén az alternatív gyógyítás területén tevékenykedő szakembertől – én nem tekintem ellenségként az orvosokra és a vényköteles gyógyszerekre.

Én mindig amellett álltam ki, ami hat. Nem csinálok gondot abból, ha valakinek valóban antibiotikumra van szüksége ahhoz, hogy meggyógyuljon, ahogy abban sem találok semmi kivetnivalót, ha más gyógymód hozza meg a várva várt gyógyulást. Sok ember gyakorlatilag az életét köszönheti a hagyományos orvoslásnak.

Testünk nem csak anyag, nemcsak nemcsak egy sejthalmaz, amely automatikus válaszokat ismételgetve és egymással kommunikálva “biológiai géppé” áll össze.

Érzések, érzelmek, hitrendszerek, programok. Ezek mind befolyásolják azt, hogyan viselkedünk. Drámai hatással vannak testünk egészségére sejtszinten. A sejtek tudatában vannak annak, hogy mi zajlik környezetünkben, a testen belül és kívül. Minden egyes sejt rendelkezik saját intelligenciával, egyszersmind kapcsolódik a nagy egészhez is.

A test rendszerei akkor működhetnek megfelelően, ha tökéletes harmóniában vannak egymással. Ezért olyan fontos, hogy minél előbb felismerjük, ha valamilyen betegség vagy rendellenesség van jelen a szervezetben.” (Részletek a fülszövegből és az előszóból.)


Egyéni konzultáció, képzések

A ThetaHealing® módszerről – itt olvashatsz.

Az egyéni konzultáció részleteiről – itt olvashatsz.

Ha szeretnéd a módszert megtanulni, a tanfolyamokról – itt olvashatsz.A ThetaHealing módszerről eddig magyar nyelven olvasható könyvek:

2014 – Alap ThetaHealing könyv magyarul. – Stibal, ViannaThetaHealing®. Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása. Budapest, Bienergetic Kiadó, 2014.  342 p.

2015 – Haladó ThetaHealing könyv magyarul. – Stibal, Vianna: ThetaHealing® haladóknak. A mindenség erejének kiaknázása. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 264 p.

2015 – Kézikönyv a betegségekről, több tízezer konzultáció eredményei alapján. –  Stibal, Vianna: Betegségek és rendellenességek. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 465 p.

2016 – Az ideális testsúlyról. – Stibal, Vianna: Ritmus: Álomsúly könnyedén. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 191 p.

2016 – A ThetaHealing® filozófiája. –  Stibal, Vianna: A létezés hét síkja. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 242 p.

2017 – A párkapcsolatról. –  Stibal, Vianna: Találd meg a lélektársad a ThetaHealing® segítségével. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2017. 209 p.

Mentés

Mentés

Written by