Alaptanfolyam ThetaHealing® DNS1

Boros Ildikó - ThetaHealing® tanár és konzulens, Mestercoach 

Jelentkezem a tanfolyamra:  borostyanmuhely@gmail.com

A ThetaHealing Alaptanfolyam célja: ráébreszteni arra, hogy képes vagy a saját életed a kezedbe venni, hogy újrateremtsd azt, a vágyaid és az életcélodnak megfelelően.


Érezted már, hogy:

 • nem vagy a helyeden,
 • félsz megvalósítani a vágyaid,
 • stresszesek a hétköznapjaid, amiből nincs menekvés,
 • a válságok majdnem maguk alá temetnek,
 • csak azt veszed észre, mennyi minden hiányzik az életedből,
 • szétéget belülről a sok fájdalom,
 • káosz van benned és körülötted,
 • elutasít a világ?

Ideje továbblépned!

A zűrzavar megállásra késztet, lehetőséget ad, hogy átgondoljuk merre tartunk, hogy megláthassuk a megoldást.  Eljött a tettek ideje. 

Szükséged van  arra, hogy a terheidtől megszabadulj, hogy könnyebben haladhass. Szedd össze azokat a gondolatokat, amelyek a fejlődésed útjában állnak. A zsigereidben érzeni fogod, melyek azok. Engedd, hogy a belső hangod, a belső képeid utat mutassanak.

Most itt a lehetőséged, hogy újra értelmezd az életedben bekövetkezett eseményeket. Eljött az idő, hogy szembenézz megoldatlan helyzetekkel, amelyeket eltemettél a múltadban. Nem bújhatsz el, és nem léphetsz előre egyszerre.

Hogyan?   

Csak mélyre kell ásnod, hogy megtaláld mi az, ami visszatart.

Ismerd meg és tanuld meg az ún. Ásás technikát a ThetaHealing Alaptanfolyamon!


A ThetaHealing Alaptanfolyam ráébreszt a nézőpontváltásra, segít átgondolni azt, ami jelenleg az életedben van, hogy ne sodródj mélyebbre és mélyebbre a problémáidban, egyszerű, gyors eszközt ad az egyéni fejlődésedhez.   


 

Mit tanulsz?

Megismered az alapvető ThetaHealing® technikákat.

Megismered a ThetaHealing® Meditációt, kialakul egy új elmélyülés, belső figyelem, belső képekkel.

Öngyógyítás és gyógyítási technika: a módszer betegségek és lelki tünetekre is megoldást ad.

Leolvasás: felismered, érzékeled azokat az érzéseket, hitrendszereket, amelyek akadályoznak, amelyek szabotálják az életed.

Érzelemmunka: megtanulsz új, támogató belső világot kialakítani pozitív megerősítéseken keresztül.

Munka a hitrendszerekkel: megtanulod a korlátozó hitrendszereket lecserélni támogatóvá, egyszerűen, gyorsan, könnyedén.

Az Ásás menete, típusai: megismerkedsz egy új módszerrel az ún. ásással, amely segítségével rálálhatsz a téged mozgató problémák gyökerére.  Pl. ásás a legnagyobb dermesztő félelemre az életedben; a meggyőződéses neheztelésre, az engesztelhetetlen haragra, ami már bebetonoz; egy vágyra aminek a beteljesülését legbelülről, szívből szeretnéd; krónikus, gyógyíthatatlan betegségekre, hiszen a fizikai test követi az energetikai átalakulást, azaz meggyógyul; az őseidtől örökölt kilátástalan genetikai akadályozó programra.

Tudatos Teremtés: bármely kívánság, vágy, amelyre a figyelmedet irányítod, a gondolatból valósággá válik. Gondolat, érzés, amely tárgyiasul. Érezd azt, amivé válni akarsz, és úgy lesz!


A ThetaHealing Alaptanfolyam segít megfigyelni önmagad; ráébreszt az érzéseidre; felismered mi az, ami tőled függ és mi nem; ráébreszt az értékeidre; támogat, hogyan lépj túl a kudarcaidon;  felszabadít, hasznos, felgyorsít és szabadságot ad.


Milyen hatása van az életedre?

 • Megkönnyebbülés, megszabadulhatsz a kötelékeidtől.
 • Megtanulod tágabb perspektívából nézni az életedet. Megfigyeled és megváltoztatod az életedben megjelenő stressz tényezőket. Rálátsz a “küzdj vagy menekülj” üzemmódra.
 • Békésebb, elengedettebb, elégedettebb állapotba érkezel.
 • Figyelni kezdesz a testedben megjelenő érzésekre, befelé figyelni gyógyító.
 • Több időt szánsz a meditációra,  megnyugszol.
 • Felfedezed, hogy a lelked térre vágyik, tágasságra, kiterjedtségre, korlátoktól, kötöttségektől mentesen.
 • A tanfolyamon azokon a gondolatokon változtatsz, amit igaznak hiszel.  Honnan jönnek? Elég a megfigyelés. Megfigyelni milyen gondolataid vannak. Ezt követi a választás, melyikre figyelsz, melyikre nem.
 • Felismered és megváltoztatod a téged korlátozó gondolatokat.
 • Felfedezed, hogy lehetséges korlátozó és akadályozó gondolatok nélkül élni tovább az életedet.

Fedezd fel, ismerd meg a benned lévő isteni szikrát, a belső ragyogásod!

Az életedben bármit megteremthetsz, amire vágysz.

Varázslatos dolgok születhetnek. Sok erőt meríthetsz. Továbbléphetsz.


További információ

Csoportlétszám: max. 12 fő.

A Thetahealing alaptanfolyam ideje:   (3 nap)

Előfeltétel:  nincs

A Thetahealing alaptanfolyam időpontjai: 

2018. november 23-25.  (péntek, szombat, vasárnap 10.00-17.00)

2018. december 6-8.  (csütörtök, 15.00-21.00, péntek, szombat, 10.00-17.00)

2019. január 18-20.  (péntek, szombat, vasárnap 10.00-17.00)

Helyszín:   BOROSTYÁN ÖNFEJLESZTŐ MŰHELY   (Budapest, 13. kerület. Hun utca 3.)

A Thetahealing alaptanfolyam díja: 

Képzési díj:  Vianna Stibal, a módszer megalkotója által központilag meghatározott képzési díj 400 USD (120.000,-Ft).

Egyéni ösztöndíj:  A tanfolyamok elvégzéséhez lehetőséged van egyéni ösztöndíj igénylésére. Ösztöndíj kérelmedet a +36 30 2105877 telefonszámon vagy a borostyanmuhely@gmail.com email címen adhatod be.

Részletfizetés:  Részletfizetési kérelmedet a +36 30 2105877 telefonszámon vagy a borostyanmuhely@gmail.com email címen adhatod be.

Egyösszegű korai befizetés:  Egyösszegű korai befizetés esetén a tanfolyam díja 110.000,-Ft, amelyet a kezdés előtt egy hétig vehetsz igénybe.

Ismétlés: Ha ismételni szeretnél, gyere bátran, jelentkezhetsz akár egy napra is.

Bejelentkezés: A ThetaHealing Alaptanfolyamra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.

A programot tartja:  BOROS ILDIKÓ 

ThetaHealing® tanár és konzulens, Mestercoach 

Honlapjaim:

A program tartalmazza:

 • a képzésről nemzetközi oklevelet kapsz,
 • tankönyvet és a hivatalos magyar nyelvű munkafüzetet,
 • ThetaHealing meditáció hanganyagot,
 • 1 db egyéni konzultáció a felmerülő kérdéseidnek

Jelentkezem a tanfolyamra:

Jelentkezem a tanfolyamra:  borostyanmuhely@gmail.com

A ThetaHealing Alaptanfolyam lehetőség egy új öngyógyító módszer mély megismerésére, egyszerű, gyors eszköz az egyéni fejlődéshez.


 

Visszajelzés a résztvevőktől

A tanfolyam döbbenetes! Ismert információk és technikák új köntösben, másképpen felhasználva. Az önsegítés eszköztára kibővült: egyszerű és könnyen használható módszereket kaptunk, amelyek ismeretében nem élhetünk már ugyanúgy tovább.

A három nap alatt a sok gyakorlat és megtapasztalás bizalmat, hitet és önbizalmat adott a TH széleskörű alkalmazásához.

A páros gyakorlatok jó terepet kínáltak az első próbálkozásokhoz. Személyes sikerélmény volt az önálló ásás, felejthetetlen emlék az őrangyalok megtekintése. Kezdőként nagy lendületet adott, hogy a módszer működik az éles képek látása nélkül is!

Mindehhez elengedhetetlen volt az oktató személyisége, határtalan lelkesedése és jókedve, tapasztalata és folyamatos szeretetteli támogatása!

Köszönöm, Ildikó.

Rita”

 

Egy éve kezdtem foglalkozni önmagam megismerésével. Annak ellenére, hogy előtte kerültem olyan mély lelki állapotba, ahol már nem volt mit tennem, segítséghez kellett fordulnom. A pszichológusommal az akkori helyzetet úgy tűnt sikerült megoldani, de ma már tudom, ez csak a felszín kapargatása volt. Ennek az is volt a jele, hogy a közös munka után 3 évvel hasonló lelki zuhanásba kezdtem.

Egész eddigi életemben, mindig támaszkodtam valakire. Mikor elkezdtem önmagam megismerését, akkor sem volt ez másként. De éreztem, hogy ez nem elég. Olyan technikát kerestem, ami segítségével önállóan tudok az engem foglalkoztató problémákra ránézni és megoldást találni. Valahogy nem vonzott egyik technika sem, míg nem rátaláltam a ThetaHealing-re. Habár a technikáról csak annyit tudtam, amit az konzultáción tapasztaltam, ez is elég volt ahhoz, hogy belevágjak megtanulni ezt a módszert.

Ez a 3 nap kezembe adta a megoldás kulcsát, amivel saját magamba nézhetek és a problémát megtalálva, fel is oldhatom azt. Ezzel hatalmas önbizalomra tettem szert és érzem magamban azt a készséget, hogy képes vagyok önállóan, tudatosabban élni az életemet, többé nem függve másoktól vagy a múlttól. Én irányítom az életemet, ami eddig számomra elképzelhetetlen volt!

Ildikótól minden segítséget és türelmet megkaptam amire szükségem volt. Egyszer sem volt az, hogy „erre most nincs idő”. A légkör mindvégig szeretetteljes és támogató volt. Azt éreztem, hogy valóban az a célja, hogy olyan tudásra tegyünk szert, amiben hisz és ezt lelkiismeretesen adja át számunkra.

Hálával gondolok Ildikóra és a ThetaHealing-re.

Réka”

“Kedves Ildikó!

Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Még mindig nem ülepedett le a sok információ bennem. Teljesen felbolydult az életem, egymást követik az események, olyanok, amiket nekem küldött a Teremtő. Az energiák száguldoznak körülöttem, s mindet fel kell dolgoznom, olyan mélyen érintenek. Olyan, mintha még mindig Thétában lennék és kicsit holdkórosan járok-kelek a világban.

Rengeteg erőt kaptam és hozzá rengeteg feladatot. A Théta beprogramozás tökéletesen működik. Már látok is, nemcsak színeket.

Most már nem okoz gondot, az sem, ha lépésenként megyek thétába. A kimondott szavakra egész jól tudok figyelni. Az unokám azt mondta, amikor hazajött a nyaralásból: “Nagyi olyan szép narancssárga az aurád.”

Az emberek kedvesek mindenhol velem. Nem bírják ki mosolygás nélkül.

Ami bennem változott, könnyűnek érzem magam és szeretettel telinek. Új emberként jöttem el Tőled.

Sokkal tudatosabban vagyok képes figyelni, egyenlőre az érzéseim adnak tanácsot. El tudok csendesedni és hagyni a Teremtőt munkálkodni.

Rettentően érdekel mindezek eredete. Így hát nekifeküdtem az angolnak újra.

Angolul gondolkodom, és ami csak eszembe jut és van időm rá, leírom és lefordítom.

Valóban érzem az energiákat, fantasztikus érzés. Nagyon figyelek a mi zajos otthonukban.

Most ennyit tudok írni.

A további tapasztalatokról később.

Sok szeretettel és hálával:

Ildikó


 


További ThetaHealing Tanfolyamok

Haladó ThetaHealing® tanfolyam DNS2

Ritmus ThetaHealing® tanfolyam

Teremtés és bőség ThetaHealing® tanfolyam

 

“Nem lehet létrehozni a problémákat azzaMentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés