ThetaFloating coaching

Mi az a ThetaFloating coaching?

A ThetaFloating coaching új öngyógyító módszer, amely belső képek segítségével segít feltárni egy adott nehézség mozgató erőit, indítékait, melyben az érzelmeink megfigyelésével és áramoltatásával átalakítjuk, felszabadítjuk azokat.

A nehézség, a megakadás, a konfliktus, ami beszorít, bezár, az egy jégpáncél, amely befedi, takarja, merevvé, mozdíthatatlanná teszi bennünk, hogy az életünket úgy éljük, ahogyan szeretnénk.

A ThetaFloating coaching segít felismerni megmagyarázhatatlannak tűnő ellenállásokat, félelmeket, ellentétes (duális) érzéseket, majd az érzelmek mozgatásával oldja a helyzetet, és integrálja a lehasadt lélekrészeket, a nemkedvelt személyiségrészeinket.

Ez egy transzformációs, átalakító folyamat, kilépés az illúziókból, amelyben megtörténik a valóság elfogadása, összhangba kerülünk saját magunkkal.

Hogyan zajlik a folyamat?

Ha megjelenik az életünkben valamilyen gát, korlát az energiát köt le.  Ez korlát lehet a lelkünkben érzett ellenállás, rossz közérzet, valamilyen fájdalom, árulás, betegség, elárulás, kedvezőtlen körülmény, igazságtalanság, elhagyás, zavaró, akadályozó személyek. Ezért akaratlanul elkezdjük megtagadni, leválasztani, elutasítani, távol tartani magunktól.

A folyamatban belső képek támogatásával figyeljük az érzett, megfogalmazott korlátot, akadályt. Elég befelé, önmagunkra figyelni, azaz milyen érzés az adott pillanatban lenni.

A folyamatban megtanuljuk a figyelmed arra irányítani ami VAN. Nem ami volt, nem a múltra figyelni, nem ami lesz, nem a jövőre. Elég CSAK a jelenre figyelni.

Csak arra figyelni, hogyan válunk eggyé azzal, ami MOST VAN, amit most épp látunk, észlelünk.

Elég, csak a jelenlévő érzéseinkre figyelni, arra ami megjelenik, ami felbukkan.

Nem kell keresni az okát, nem kell címkézni, hogy ami felbukkan jó vagy rossz, pozitív vagy negatív. 

A figyelmünk a gondolkodás helyett önmagunk érzékelésére terelődik. Eggyé válunk azzal, ami most foglalkoztat. Látjuk saját sebezhetőségünk. Megtanulunk elfogadást kialakítani azzal, ami ebben a pillanatban van, akkor is, ha az kellemetlen.

A valóság elfogadása átalakítja a közérzetünk, megszűnik a korábbi behatároltság, összekapcsolódást, önbizalmat élünk meg. Megváltozik az eddig megszokott probléma megoldó stratégia. Kiszakunk a fájdalmas tapasztalásokkal való azonosulásból. Más perspektívából nézünk önmagunkra.

A folyamatban rálátunk a mozgatórugókra, az indítékokra. Feloldódik a mentális ellenállás, megszűnik az akadályozottság, a megtámadottság, az örökös veszteségek, a semmibevétel, a szétszakítottság, az elutasítottság.

Mi élünk meg? Összhang, egység, ősbizalom.

 

Egyéni ülés

Itt olvashatsz részletesen a ThetaFloating coaching ülésről.

a

Ki hozta létre a ThetaFloatingot?

Az intuitív, transzformációs módszer megalkotója ESTHER KOCHTE, aki 2013-ban ért el áttörést; öngyógyítással fejlesztette ki és tanítja is a ThetaFloatingot. 

A módszerről több könyvet olvashatunk magyar és német nyelven.

2011 – A ThetaFloating alapmű, eddig három kiadásban jelent meg, elérhető magyar nyelven is. – Kochte, Esther: Aktiviere das spirituelle Potenzial deines Zell-bewusstseins und erschaffe dich neu.  München, Scorpio Verlag, 2011. 288 p.

2012 – Gyakorlati ThetaFloating kézikönyv esetleírásokkal. – Kochte, Esther: ThetaFloating in der Praxis.  München, Scorpio Verlag, 2012. 224 p.

2016 – ThetaFloating alapmű magyar nyelven. – Kochte, Esther: ThetaFloating : Használd ki a sejttudatosságod spirituális lehetőségeit, és teremtsd újjá magad! Budapest, Bienergetic Kiadó., 2016. 256 p.

2018. Előkészületben a Esther következő könyve, elérhető lesz magyar nyelven is. – Kochte, Esther: Das totale Leben – Hingabe an dein innerstes Selbst. München, Scorpio Verlag,   ca. 304 p.

 

thetafloatinf coaching


Hol tanulhatsz ThetaFloatingot?

Magyarországon ÉBER ÁGNES  ThetaFloating tanárnál tanulhatsz ThetaFloatingot.

A tanfolyamokról a  www.thetafloating.hu   honlapon tájékozódhatsz.

 

 

ÜZENET


“Az életnek és a művészetnek ugyanaz a természete. Mindkettő a képzelet élteti. Életművész az, akik az életét tudatosan műveli. Ne megoldani akard a gondjaidat – Te magad légy a megoldás!” Esther Kochte


A múlt már nincs.
A jövő még nincs.
Egyetlen valóság: a jelen.
Régi sérelmeinken rágódunk vagy visszavágyódunk elmúlt állapotainkba: az elképzelt jövővel ijesztgetjük vagy vigasztaljuk magunkat. Eközben teljesen elsiklunk az aktuális valóság, a jelen felett, nem éljük át kellő mélységben és intenzitással. Ezért sokat tévedünk és mulasztunk.” (Popper Péter)

 


Emlékszem, hogy egyik reggel hajnalban keltem, úgy éreztem, minden csupa lehetőség.

Azt gondoltam, hát innen kezdődik a boldogság!

Ez a kezdete!

És persze mindig egyre több jön!

Nem jöttem rá, hogy nem a kezdet volt.

Maga volt a boldogság.

Az volt A Pillanat.

Épp akkor.”

Az órák c. filmből.