ThetaFloating coaching ülés

Milyen a ThetaFloating coaching ülés?

A folyamatban belső képek támogatásával figyeljük, hogy a megfogalmazott korlát, akadály milyen érzést kelt bennünk. Elég befelé, önmagunkra figyelni, azaz milyen érzés az adott pillanatban lenni. Egy tünet mélyén elhelyezkedő érzelmeket figyelünk.

A konfliktusos kép a helyzet szimbolikus esszenciáját adja. Az ún. szimbolikus képbe könnyebb beleéreznünk, mint a minket bezáró, megérintő nehézségbe.

A folyamatban elég a figyelmed arra irányítani ami VAN. Nem ami volt, nem a múltra figyelni, nem ami lesz, nem a jövőre. Elég CSAK a jelenre figyelni.

Csak arra figyelni, hogyan válunk eggyé azzal, ami MOST VAN, amit most épp látunk, észlelünk.

Elég, csak a jelenlévő érzéseinkre figyelni, arra ami megjelenik, ami felbukkan. Nem kell keresni az okát, nem kell címkézni, hogy ami felbukkan jó vagy rossz, pozitív vagy negatív. 

Majd annyi a dolgunk, hogy megmozdítsuk az épp megfigyelt érzelmeket. Képzeljük el úgy mint a víz vagy egy felhő, ami kiáramlik. Nem fojtjuk el, nem küzdünk ellene, nem zárjuk el, nem tagadjuk meg, nem utasítjuk el! Csak figyeljük, és beleárasztjuk abba, ami korlátoz, ami megfélemlít.

Majd figyeljük mi történik, mi változik.

Ha nem küzdünk a sebezhetőség ellen, már nem olyan zavarnak fogjuk megélni, ami ellen folyamatosan védekezni kell. Akaratlanul kezdünk el kiegyensúlyozódni, harmonikusabbnak érezzük magunkat, az elfogadás akarat nélkül létrejön. Bennünk.

Milyen hatása van az életedre?

A figyelmünk a gondolkodás helyett önmagunk érzékelésére terelődik. Ahogyan figyelünk a szimbolikus képre, önkéntelenül kimozdulunk az elakadásból.

Eggyé válunk azzal, ami most foglalkoztat.

Látjuk saját sebezhetőségünk. Megtanulunk elfogadást kialakítani azzal, ami ebben a pillanatban van, akkor is, ha az kellemetlen.

A valóság elfogadása átalakítja a közérzetünk, megszűnik a korábbi behatároltság, összekapcsolódást, önbizalmat élünk meg.

Megváltozik az eddig megszokott probléma megoldó stratégia. Kiszakadunk a fájdalmas tapasztalásokkal való azonosulásból. Más perspektívából nézünk önmagunkra.

A folyamatban rálátunk a mozgatórugókra, az indítékokra. Feloldódik a jégpáncél.  Feloldódik a mentális ellenállás, megszűnik az akadályozottság, a megtámadottság, az örökös veszteségek, a semmibevétel, a szétszakítottság, az elutasítottság.

Mi élünk meg? Összhang, egység, ősbizalom.

a

Bejelentkezés

A ThetaFloating ülés helyszíne:  BOROSTYÁN MŰHELY –  1135 Budapest,  Hun utca 3.

A ThetaFloating coaching ülés díja:   12.000,-Ft

Időtartama:   1,5 óra

Coach:  BOROS ILDIKÓ ThetaFloating Mestercoach 

Telefon: +36 30 2105877

Skype: borosildi1

 


Honlapjaim: ÜZENET

ÁRAMLÓ ÉRZELMEK

„Ha egyszerűen csak megengedjük az érzelmeinknek, hogy a vízhez hasonlóan áramolhassanak, és tiszteletben tartjuk őket, megteremthetjük belső egyensúlyunkat. A mozgás és az áramlás képessége központi tulajdonsága a víznek és maguknak az érzelmeknek is.”  Karla McLaren