Szentmiklósi Zsófia

Life coach


„Mindenki hatalmas belső erőforrásokkal rendelkezik önmaga megértéséhez, létének és viselkedésének alkotó átalakításához.” (Carl Rogers)

Életvezetési coachként abban tudlak támogatni, hogy a felmerülő problémáidra megtaláld a számodra leginkább megfelelő megoldásokat. Elakadások, nehézségek esetében sokat segíthet, ha több nézőpontból tekintesz rá az adott helyzetre; széles eszköztárammal elősegítem, hogy képes légy a megszokott gondolkodási keretedből kilépni, és a felismeréseket tudatosítva új megoldási lehetőségekre, utakra lelj. A folyamat eredményeképp megismerheted azokat a hiedelmeket, sémákat, amelyek abban akadályoznak, hogy rugalmasabban kezeld a változást, és lehetőséged nyílik arra is, hogy módosíts az eddigi hozzáállásodon.

Hiszek abban, hogy mindenki rendelkezik a „bölcsek kövével”: elfogadó közegben közelebb kerülhetsz a belső üzeneteidhez. A coaching támogató beszélgetéseit felölelő folyamat lehetővé teszi a személyes fejlődésed lehetőségét – ebben az is segít, hogy az ülések során felhasznált önismereti eszközöket igényeidhez, személyiségedhez igazítom.

Szeretettel várlak, ha támogatást és/vagy ösztönzést szeretnél kapni:

  • a benned rejlő képességek és lehetőségek feltárásában,
  • céljaid megtalálásában és azok megvalósításában,
  • a változáshoz vezető út felismerésében,
  • az önismeret fejlesztésében,
  • hatékonyabb önérvényesítés kialakításában,
  • konfliktushelyzetek kezelésében,
  • a munka és a magánélet közötti egyensúly megteremtésében.

Képesítésemet a Lemma Coaching keretein belül szereztem meg Wiesner Edit, mestercoach vezetésével, 2015 szeptemberében. Tanulmányaimat 2016 szeptembere óta a KGRE mentálhigiénés segítő szakember képzésén folytatom.

TEVÉKENYSÉGEIM A BOROSTYÁN ÖNFEJLESZTŐ MŰHELYBEN:

Life coaching egyéni konzultáció – egy ülés időtartama 1-1,5 óra

ELÉRHETŐSÉGEIM:

Szentmiklósi Zsófia

Telefon: +36 20 533 3490

E-mail:  zsofia.szentmiklosi@gmail.com

Facebook:  https://www.facebook.com/lelekcoachingweb/