BOROSTYÁN ÖNFEJLESZTŐ MŰHELY

Ritmus 2×2 – Tematikus worskhop

 

Egy új önfejlesztési módszerrel a tökéletes testsúly eléréséért. 2×2 esti workshop, hogy megtudd, hogyan fogyhatsz le.  Ritmus 2×2! ThetaHealing!  Készen állsz, hogy megtaláld az igazi Ritmust az életedben? Készen állsz, hogy megváltoztasd a meggyőződéseid, hogy elérd a belső békét? Gyere állj át 2×2 Ritmusra ThetaHealinggel csütörtök esténként!

RITMUS 2×2

Változtasd meg a meggyőződéseidet, miközben egy új izgalmas módját ismered meg a súlyod elengedésének és a belső békédbe való bekapcsolódásnak. Egy igazi ritmust találhatsz az elméd, a tested és a lelked számára miközben ráhangolódsz álmaidon és vágyaidon keresztül a belső szépségedbe és önmagad szeretetébe.

Nem arról szól, hogy ki a legvékonyabb és a legszebb, hanem arról, hogy érezd magad kényelmesen a saját testedben és hogy megtaláld a belső békét és boldogságot, azáltal hogy elfogadod azt, aki valójában vagy.

A sikertől való félelem

“Furcsa, de talán a legtöbbször a sikertől való félelem áll a tökéletes testsúly elérésének útjában. Mert mégis mi történik, ha elbukunk? Akkor azt mondjuk magunknak, hogy rendben, ez most nem sikerült, nem nagy ügy. De mi történik akkor, ha sikerül? Az újabb és újabb változásokat hoz életünkben, és pontosan ez az,m amitől oly sokan megijednek.

Ha lefogyunk, másnak fogjuk látni magunkat, és a többi ember is másnak fog látni minket, mint korábban. Vajon hogyan fog reagálni a világ arra, ha vékony és erős leszel? Szeretettel vagy inkább féltékenységgel fognak közeledni hozzád?Vajon melyikkel? Lehet, hogy egyikkel sem, hanem egy teljesen más reakcióval? Nem tudhatjuk. De biztos, hogy a fogyás során az ismeretlennel való félelemmel is szembe kell néznünk. (Vianna Stibal)

A RITMUS 2×2 IDEJE:  2×2 foglalkozás csütörtök esténként 17.00-21.00 óráig

A következő csoport hamarosan indul.

A RITMUS 2×2 DÍJA:  4900,-Ft/alkalom

A RITMUS 2×2 IDŐPONTJAI:

HamarosanHELYSZÍN:  BOROSTYÁN ÖNFEJLESZTŐ MŰHELY   (1135  Budapest, Hun utca 3.  Kapucsengő 20.)

BEJELENTKEZÉS:  A Ritmus 2×2 programra előzetes bejelentkezés szükséges, hogy el tudd végezni az előkészítő feladatokat. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.

A PROGRAMOT VEZETI:

BOROS ILDIKÓ

ThetaHealing® tanár és konzulens, Mestescoach
Telefon: +36 30 2105877