A Borostyán Önfejlesztő Műhely üzenete

Az élet teljességével együtt áramlani.

 

Az egyensúlyhiánytól a megértésen át a megoldásig:  önfejlesztés, öngyógyítás, önismeret, önbizalom, integrálás, egyensúly, összekapcsolódottság, elfogadás.

A Borostyán az élet titkát hordozza, régi korok növényi és állati emlékeit. Ha a múltunkban történt valami, amit nehezen tudunk letenni, mardos minket, a jelenünket is beárnyékolja. Lehetőség szembenézni a önmagunkkal, leszakított részeinkkel. Amint sikerül az emlékeid titkaiba belenézni, rájössz, hogy a legnagyobb sikert az élet lehetősége adja, önmagad tiszta lénye.

Az önfejlesztés lehetőségei nálunk:

Az ÖNISMERET FEJLESZTÉSE: megtanulni, hogy a figyelmed – a gondolkodás helyett –  önmagad érzékelésére fordítsd, befelé figyelni, eggyé válni azzal, ami most van.

EGYENSÚLY: rátalálni a belső erőnkre , erősíteni a döntésképességet, a szorongások leküzdését, egyensúlyt teremteni a szívünk szava és az eszünk között, a lehető legjobb döntést hozni, a legnehezebb helyzetben is. 

ELFOGADÁS: megtanulni elfogadást kialakítani azzal, ami most foglalkoztat.

TELJESSÉG:  Megtapasztani a teljes életet, az élet teljességét.

“Az igazi élmény az ember számára tehát elsőrendűen ennyi: önmagának megismerése. A világ megismerése érdekes, hasznos, gyönyörködtető, félelmes vagy tanulságos; önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás.

Rómában vagy az Északi Sarkon járni nem olyan érdekes, mint megtudni valami valóságosat jellemünkről, tehát hajlamaink igazi természetéről, a világhoz, a jóhoz és rosszhoz, az emberekhez, a szenvedélyekhez való viszonyunkról. Mikor értelmem eléggé megérett erre, már csak ezt az élményt kerestem az életben.”

Márai Sándor

Szeretettel várunk a Borostyán Önfejlesztő Műhelyben!

Boros Ildi

 

Ha szeretnél hallani a Borostyán Önfejlesztő Műhelyről, az Önfejlesztő gondolatokról, az az egyéni fejlesztő beszélgetésekről, az Inspiráló gondolatokról, az aktuális programokról, akkor csatlakozz a hozzánk:

név

e-mail cím:

 

Az ingyenes Borostyán Hírlevélről bármikor leiratkozhatsz.  Az adatait bizalmasan kezelem, nem adom át másik félnek.