A Borostyán Önfejlesztő Műhely üzenete

Az egyensúlyhiánytól az egységélményig!

Tanfolyamok, workshopok, egyéni konzultációk.

A Borostyán az élet titkát hordozza, régi korok emlékeit. Ha a múltunkban történt valami, amit nehezen tudunk letenni, mardos minket, a jelenünket is beárnyékolja. Adjunk lehetőséget önmagunknak, hogy szembenézzünk leszakított részeinkkel.

Amint sikerül az emlékeink titkaiba bepillantani, rájövünk, hogy a legnagyobb békét az élet lehetősége adja.

Újjászületünk, az élet egészét látjuk kiteljesedve, a mélységektől a magasságokig más megközelítésben.

Új élet kezdődik, melyben megtanulsz az élet teljességével együtt áramlani lépésről lépésre.

“A mag nem tudhatja, hogy mi fog történni, hiszen soha nem látta a virágot. És a mag el sem hiszi, hogy ott rejlik benne a gyönyörű virág lehetősége. A mag eddig biztonságban volt, akár ezer évig is biztonságban lett volna – a csíra számára azonban rengeteg a veszély. De a csíra elindul az ismeretlen felé, a nap felé, a fény forrása felé, anélkül, hogy tudná “hová?” és “miért?” Hatalmas keresztet kell cipelnie, de a magot megszállta egy álom, és ezért nekivág az útnak. Ugyanilyen az ember útja is. Nagyon viszontagságos. Sok bátorság kell hozzá.” (Osho)

Mit eredményez a közös út velem?

EGYENSÚLY – Rátalálsz a belső erődre, megerősödik a döntésképességed, leküzdöd a szorongásaid, egyensúlyt teremtesz a szív szava és az ész között, hogy a lehető legjobb döntést hozd, a legnehezebb helyzetben is.

ELFOGADÁS – Megtapasztalod az elfogadást azokkal a témákkal, amik most foglalkoztatnak és szorítják a szíved.

FIGYELEM – Megtanulod, hogy a figyelmed – a gondolkodás helyett –  önmagad érzékelésére fordítsd, elkezdesz befelé figyelni, eggyé válni azzal, ami most van.

ÚJJÁSZÜLETÉS – Új kezdet, egy új időszak veszi kezdetét. A megújuló életerő, amely dinamizál, élénkít, regenerál, fiatalít, életöröm, friss energiák, kezdenek áramolni benned, mely új cselekvésekre sarkall kényszer nélkül.

TELJESSÉG – Minden pillanat magában hordozza a teljesség lehetőségét, nincs más dolgod, mint a jelenre figyelni. Csak hagyd, hogy megtapasztald a teljes életet, az élet teljességét lépéséről lépésre.

 

Szeretettel várlak a Borostyán Műhelyben!

Boros Ildikó