KÉPZÉSEK, TANFOLYAMOK, WORKSHOPOK

Képzések, tanfolyamok, workshopok a Borostyán Önfejlesztő Műhelyben

ThetaHealing tanfolyamok, workshopok

– Alaptanfolyam ThetaHealing® – DNS1

– Haladó ThetaHealing®  tanfolyam – DNS2

– Teremtés és bőség ThetaHealing® tanfolyam

– Ritmus ThetaHealing® tanfolyam

– Ásás workshopok

 

Rebirthing-Újjászületés programok

-Újjászületés Nap

 

Érzelmek születése programok

 

Táborok

-Bensőnk iránytűi : Irányok és irányváltások


ÜZENET

NÖVELNI A TUDATOSSÁGOT  

“Amikor önmegfigyelést gyakorolunk, megtanuljuk kívülről szemlélni magunkat, hogy megtapasztaljuk, tudatosítsuk és megértsük a bennünk zajló, a hangulatunkat és viselkedésünket befolyásoló érzelmeket, észleléseket és gondolatokat.
E képességek kifejlesztése lehetővé teszi számunkra, hogy elfogadóak és ítéletmentesek legyünk; segít eldöntenünk, hogyan cselekedjünk.
Valójában ez az a részünk, amelyik összeköti az érzéseket az értelemmel. Annak érdekében, hogy kiegyensúlyozottak maradjunk, gyakorolnunk kell az önmegfigyelést, amely növeli a tudatosságot.”  (Philippa Perry)


BIZONYTALANSÁG

  “Bármennyire is bizonytalan vagy, nem látsz kiutat egy helyzetből – nem dönthet más helyetted. Problémáidnak magadnak kell megoldanod. Éhségedet, szomjúságodat se csillapíthatod, ha mást etetsz, itatsz meg ahelyett, hogy magad táplálkoznál.”  – Szepes Mária – 


ÖRÖM

“Ha az örömöd attól függ, hogy valaki mit tesz, illetve mit nem tesz; akkor csapdába estél. Mert azt nem tudod irányítani, hogy mások mit gondoljanak vagy tegyenek!  De ha felfedezed, hogy az örömöd senki mástól nem függ, csak magadtól, akkor felfedezed a legnagyobb szabadságot, ami lehetséges, és ami még legvadabb álmaidat is felülmúlja. A boldogságod attól függ, hogy TE minek tulajdonítasz jelentőséget!”  – Jerry Hicks –


 

Mentés