Gyógyító nap – Komplex program: Ásás gyakorlás és egyéni kezelés az egészségért

Ásás gyakorlás az egészségért. A gyógyulást a gondolatainkkal is gátolhatjuk, akadályozhatjuk. Az Gyógyító nap Ásás workshopon feltárhatjuk, milyen belső okok gátolják a gyógyulást. A Komplex Program keretében az Ásás workshop mellé választhatsz egy egyéni fejlesztő beszélgetést.

ÁSÁS WORKSHOP

A gyógyító munkám során felfedezett alapvető dinamika, hogy minden ember más, és minden betegség egyfajta önmagunkról tett kijelentés.

Mindegy, hogy nehézfém-mérgezésről vagy méreganyagokról van-e szó, hogy személyes tragédiák vagy olyan elnyomott érzelmek okozzák-e, mint a harag, a gyász vagy a gyűlölet, a betegség mindig olyan egyedi, mint a személy maga.

Ezért egyedien is kell kezelni is, függetlenül attól, hogy lelki, érzelmi vagy környezetei okokra – vagy ezek egyedi variációira – vezethető-e vissza.

Életünk során rengeteg érzést, és érzelmet tapasztalunk, amelyek idővel valamilyen hitté állnak össze. A hit önmagában is képes megbetegíteni valakit. A gyűlölet például táplálja a rákot, amely ebből növekszik, egészen pontosan körülnövi, és így elzárja magába.

A hitté vált érzelmek és érzések tovább változnak és fejlődnek. Negatív formájukban káros hatással vannak a szívre, a testre és a lélekre.

A személy érzelmei és hite jelentős szerepet játszanak abban, hogy lehetséges-e a gyógyulás vagy sem. Még pontosabban fogalmazva, az érzelmek komoly tényezők abban a kérdésben, hogy valaki elhiszi-e, hogy szabad jobban lennie, vagy helyette inkább betegnek kell maradnia, vagy meg kell halnia.”    (Részlet Vianna Stibal Theta Healing c. könyvéből.)

Akadályozó gondolatok:

  • “Nincs remény.”
  • “Az élet állandó küzdelem.”
  • “Képtelenség, hogy változzon az életem.”
  • “Nem segíthetek magamon.”
  • “Csak a gond van, csak a baj.”
  • “Minden ellenem van.”

A PROGRAM IDEJEkövetkező időpont 2017. augusztus    (szombat 10.00-17.00)

A választható  kezelést a gyakorló napot követő 4 hétig veheted igénybe, a kezelés időpontját külön tudod egyeztetni.

A PROGRAM DÍJA12.000,-Ft

HELYSZÍN:  BOROSTYÁN ÖNFEJLESZTŐ MŰHELY  (1135  Budapest,  Hun utca 3.  3.emelet)

BEJELENTKEZÉS: A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.

A PROGRAMOT VEZETI:

 

a

BOROS ILDIKÓ

ThetaHealing® tanár, coach

Telefon: +36 30 2105877

Honlapjaim:

www.theta-ragyogas.hu

www.cselekvo-coaching.hu

 


“Olvass el naponta néhány igaz szót, bölcs gondolatot, szép verset. Olyat, amit neked írtak. Hallgass olyan zenét, melyet nem a káosz, hanem egy magasabb rend szült. Könnyű megkülönböztetni, mert az utóbbi szép. Hozd helyre magad naponta. Nézz a magasba, s hangold magad a nap sugarára. És ne felejts el esténként fölnézni az égre, hogy újra és újra eszedbe jusson: a végtelen gyermeke vagy.”  (Müller Péter)