ESEMÉNYEK A BOROSTYÁN ÖNFEJLESZTŐ MŰHELYBEN

 Események – Borostyán Önfejlesztő Műhely – Frissítve: 2018. augusztus 17.

a

 

AUGUSZTUS

AUGUSZTUS 3-5.  THETAHEALING® ALAPTANFOLYAM – DNS1  (péntek, szombat, vasárnap 10.00-17.00).   Vezeti: BOROS ILDIKÓ

A ThetaHealing Alaptanfolyam ráébreszt a nézőpontváltásra, segít megfigyelni önmagad; ráébreszt az érzéseidre; felismered mi az, ami tőled függ és mi nem; ráébreszt az értékeidre; támogat, hogyan lépj túl a kudarcaidon; fejleszt, hogy ne sodródj mélyebbre és mélyebbre a problémáidban; segít átgondolni; felszabadít, hasznos, felgyorsít és szabadságot ad. A ThetaHealing Alaptanfolyam lehetőség egy új öngyógyító módszer mély megismerésére, egyszerű, gyors eszköz az egyéni fejlődéshez. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

AUGUSZTUS 9-10. TEREMTÉS ÉS BŐSÉG THETAHEALING® TANFOLYAM. (csütörtök 15-21 óráig, péntek 15-21 óráig) 

A Teremtés és Bőség Thetahealing Tanfolyamon megtanulod, hogyan teremts lehetőséget a megfelelő karriernek, párkapcsolatnak, és az általad elképzelt életcélnak. A tanfolyamon egy különleges  kérdéssoron keresztül tárod fel azokat a rejtett vagy kevésbé látható hitrendszeri akadályokat, amelyek blokkolhatják, hogy kiteljesedett, bőségben áramló életet élj. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

AUGUSZTUS 12.  REBIRTHING-ÚJJÁSZÜLETÉS NAP transzlégzéssel – BUDAPEST  (vasárnap 10.00-17.00).   Vezeti:  BENKŐ ILDIKÓBOROS ILDIKÓ  

Hangold újra az életed! Érezted-e már úgy, hogy éltedben bizonyos dolgok újra és újra megismétlődnek? Azt, hogy figyelmed ott van, valami láthatatlan dolgon a valóság helyett? És azt, hogy valahogy az elhatározásaid, vagy céljaid megvalósulásának beteljesedése mindig várat magára, mert egy láthatatlan gumikötél visszaránt?  Mind mind az ún. születési mátrixokból érkező első tapasztások mintázatai a jelenben. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet. A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

AUGUSZTUS 13-14.  RITMUS THETAHEALING® TANFOLYAM. (hétfő 15.30-21 óráig, kedd 15.30-21 óráig) 

Új kezdet előtt állsz. Átalakulás és áramlás jön. Véget ér egy életszakasz és új időszak veszi kezdetét új ritmusban. Szabadulj meg az érzelmi terheidtől könnyedén! A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet. A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

AUGUSZTUS 18-20.  THETAHEALING® ALAPTANFOLYAM – DNS1  (szombat, vasárnap, hétfő 10.00-17.00).   Vezeti: BOROS ILDIKÓ

A ThetaHealing Alaptanfolyam ráébreszt a nézőpontváltásra, segít megfigyelni önmagad; ráébreszt az érzéseidre; felismered mi az, ami tőled függ és mi nem; ráébreszt az értékeidre; támogat, hogyan lépj túl a kudarcaidon; fejleszt, hogy ne sodródj mélyebbre és mélyebbre a problémáidban; segít átgondolni; felszabadít, hasznos, felgyorsít és szabadságot ad. A ThetaHealing Alaptanfolyam lehetőség egy új öngyógyító módszer mély megismerésére, egyszerű, gyors eszköz az egyéni fejlődéshez. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

 

SZEPTEMBER

SZEPTEMBER 8. REBIRTHING-ÚJJÁSZÜLETÉS NAP transzlégzéssel – KECSKEMÉT (szombat 10.00-17.00).   Vezeti:   BENKŐ ILDIKÓ,   BOROS ILDIKÓ  

Hangold újra az életed! Érezted-e már úgy, hogy éltedben bizonyos dolgok újra és újra megismétlődnek? Azt, hogy figyelmed ott van, valami láthatatlan dolgon a valóság helyett? És azt, hogy valahogy az elhatározásaid, vagy céljaid megvalósulásának beteljesedése mindig várat magára, mert egy láthatatlan gumikötél visszaránt?  Mind mind az ún. születési mátrixokból érkező első tapasztások mintázatai a jelenben….  A programhoz előképzettség nem szükséges. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

SZEPTEMBER 12.  INTUITÍV LÁTÁS ÉS MEGÉRTÉS – 1. ásás gyakorlóest (SZERDA 18.00-21.00 óráig).  Vezeti: BOROS ILDIKÓ

Hogyan fejlesszük az intuíciónkat? Hogyan használjuk a zsigeri ösztöneinket, a megérzéseket? Mit jelent a belső hang, a belső képek, a belső színek?  Honnan érkezik az intuíció? Hogyan váljunk nyitottá? Hogyan alakítsunk ki új összhangot az életünkben?  Gyakorlással termékeny módon lehetsz intuitív. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

SZEPTEMBER 17-18.  RITMUS THETAHEALING® TANFOLYAM. (hétfő 15.30-21 óráig, kedd 15.30-21 óráig) 

Új kezdet előtt állsz. Átalakulás és áramlás jön. Véget ér egy életszakasz és új időszak veszi kezdetét új ritmusban. Szabadulj meg az érzelmi terheidtől könnyedén! A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet. A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

SZEPTEMBER 21-23.  THETAHEALING® ALAPTANFOLYAM – DNS1   (péntek, szombat, vasárnap 10.00-17.00).   Vezeti:  BOROS ILDIKÓ

A ThetaHealing Alaptanfolyam ráébreszt a nézőpontváltásra, segít megfigyelni önmagad; ráébreszt az érzéseidre; felismered mi az, ami tőled függ és mi nem; ráébreszt az értékeidre; támogat, hogyan lépj túl a kudarcaidon; fejleszt, hogy ne sodródj mélyebbre és mélyebbre a problémáidban; segít átgondolni; felszabadít, hasznos, felgyorsít és szabadságot ad. A ThetaHealing Alaptanfolyam lehetőség egy új öngyógyító módszer mély megismerésére, egyszerű, gyors eszköz az egyéni fejlődéshez. A programhoz előképzettség nem szükséges. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

SZEPTEMBER 26.  INTUITÍV LÁTÁS ÉS MEGÉRTÉS – 2. ásás gyakorlóest (SZERDA 18.00-21.00 óráig).  Vezeti: BOROS ILDIKÓ

Hogyan fejlesszük az intuíciónkat? Hogyan használjuk a zsigeri ösztöneinket, a megérzéseket? Mit jelent a belső hang, a belső képek, a belső színek?  Honnan érkezik az intuíció? Hogyan váljunk nyitottá? Hogyan alakítsunk ki új összhangot az életünkben?  Gyakorlással termékeny módon lehetsz intuitív.   A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

SZEPTEMBER 28-30.  HALADÓ THETAHEALING® TANFOLYAM – DNS2 (péntek 15.00-19.00, szombat, vasárnap 10.00-17.00) Vezeti:  BOROS ILDIKÓ

A Haladó ThetaHealing tanfolyam új perspektívákat nyit meg, új szempontokat mutat meg; tágabb nézőpontokat ad; ráébreszt, hogy a mélypontok kezelhetőek; segít megfigyelni önmagad; összhangba hoz az életeddel; rámutat a konfliktushelyzetek gyökerére; ráébreszt rejtett folyamatokra; mélyíti az önbizalmad; megerősíti az önmagadba vetett hited; a belső kétkedés bizonyosság válik; megtalálod a benned lévő erőt; segít felismerni a saját értékeid, összekapcsol, megváltoztat, tettekre sarkall, ösztönöz és szabadságot ad. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet. A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

OKTÓBER

OKTÓBER 3 GENERÁCIÓS BLOKKOK OLDÁS – 1. ásás gyakorlóest (SZERDA 18.00-21.00 óráig).  Vezeti: BOROS ILDIKÓ

Ha legbelül azt érzed, képtelen vagy elfogadni az életet, amit a szüleidtől kaptál; ha képtelen vagy szabadulni attól, hogy állandóan megfelelj a családodnak; ha képtelen vagy elfogadni a szüleidet olyannak, amilyenek; ha képtelen vagy megbocsátani a családodnak, hogy nem volt tökéletes a gyermekkorod; ha azt érzed, más szülőket szeretnél magadnak, akkor jobb életed lenne; ha üresnek, támasz nélkülinek érzed az életed; ha félsz attól, hogy a családi terheket képtelenség letenni; ha azt érzed, a szüleid bűnei rád is hatnak. Tisztítsuk közösen hagyatékunkat, nehézségeink gyökereit, traumás élményeinket, hogy befogadhassuk szüleink szeretetét, hogy elfogadhassuk mindazt, amit adni tudnak számunkra elvárások nélkül.  A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

OKTÓBER 5-7.    VÍZI ÚJJÁSZÜLETÉS TÁBOR LUXUS KÖRNYEZETBEN.  Tiszakécske.  (péntek 10 órától, szombat, vasárnap 15 óráig).   Vezeti: BENKŐ ILDIKÓ,  BOROS ILDIKÓ

Hangold újra az életed! stresszoldó jógával, meditációval, csoportos coachinggal belső képekkel.  Az újjászületési folyamat célja felidézni, újraélni a születési élményeket. A víz felidézi az anyaméh biztonságát, a könnyed és körbeölelő közegét. Ha a folyamatban újraéljük első lélegzetvételünket, megszabadulunk azoktól a sérülésektől, amelyek ebben az időben keletkeznek, és rejtett hatással vannak életünkre. Emlékeinket látva megnyílnak és feloldódnak a blokkok, akadályok, félelmek, korlátok, amely más módszerrel nem lehetséges. A gyógyulás útja a felismerés, a tudatosítás, elkezdődik az átalakulás. Mozgás, áramlás, felszabadulás, új cselekvések kezdődnek el az életedben.

Milyen programok várnak a 3 nap alatt? Vízi rebirthing-újjászületés, csoportos újjászületés gyakorlatok, csoportos coaching, stresszoldó jóga, OH asszociációs kártyás gyakorlatok, esszenciális illóolajokkal.  A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet. A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

OKTÓBER 10.  INTUITÍV LÁTÁS ÉS MEGÉRTÉS – 3. ásás gyakorlóest (SZERDA 18.00-21.00 óráig).  Vezeti: BOROS ILDIKÓ

Hogyan fejlesszük az intuíciónkat? Hogyan használjuk a zsigeri ösztöneinket, a megérzéseket? Mit jelent a belső hang, a belső képek, a belső színek?  Honnan érkezik az intuíció? Hogyan váljunk nyitottá? Hogyan alakítsunk ki új összhangot az életünkben?  Gyakorlással termékeny módon lehetsz intuitív. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

OKTÓBER 15-16.  RITMUS THETAHEALING® TANFOLYAM. (hétfő 15.30-21 óráig, kedd 15.30-21 óráig) 

Új kezdet előtt állsz. Átalakulás és áramlás jön. Véget ér egy életszakasz és új időszak veszi kezdetét új ritmusban. Szabadulj meg az érzelmi terheidtől könnyedén! A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet. A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

OKTÓBER 17 GENERÁCIÓS BLOKKOK OLDÁS – 2. ásás gyakorlóest (SZERDA 18.00-21.00 óráig).  Vezeti: BOROS ILDIKÓ

Ha legbelül azt érzed, képtelen vagy elfogadni az életet, amit a szüleidtől kaptál; ha képtelen vagy szabadulni attól, hogy állandóan megfelelj a családodnak; ha képtelen vagy elfogadni a szüleidet olyannak, amilyenek; ha képtelen vagy megbocsátani a családodnak, hogy nem volt tökéletes a gyermekkorod; ha azt érzed, más szülőket szeretnél magadnak, akkor jobb életed lenne; ha üresnek, támasz nélkülinek érzed az életed; ha félsz attól, hogy a családi terheket képtelenség letenni; ha azt érzed, a szüleid bűnei rád is hatnak. Tisztítsuk közösen hagyatékunkat, nehézségeink gyökereit, traumás élményeinket, hogy befogadhassuk szüleink szeretetét, hogy elfogadhassuk mindazt, amit adni tudnak számunkra elvárások nélkül.  A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

OKTÓBER 20. ÉRZELMEK SZÜLETÉSE  WORKSHOP 1 : Értsd meg önmagad!   (szombat 10.00-17.00 óráig).  Vezeti: BOROS ILDIKÓ

Áramló érzelmeink. „Ha egyszerűen csak megengedjük az érzelmeinknek, hogy a vízhez hasonlóan áramolhassanak, és tiszteletben tartjuk őket, megteremthetjük belső egyensúlyunkat. A mozgás és az áramlás képessége központi tulajdonsága a víznek és maguknak az érzelmeknek is.”  (Karla McLaren).   A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

OKTÓBER 24 INTUITÍV LÁTÁS ÉS MEGÉRTÉS – 4. ásás gyakorlóest (SZERDA 18.00-21.00 óráig).  Vezeti: BOROS ILDIKÓ

Hogyan fejlesszük az intuíciónkat? Hogyan használjuk a zsigeri ösztöneinket, a megérzéseket? Mit jelent a belső hang, a belső képek, a belső színek?  Honnan érkezik az intuíció? Hogyan váljunk nyitottá? Hogyan alakítsunk ki új összhangot az életünkben?  Gyakorlással termékeny módon lehetsz intuitív. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

OKTÓBER 26-28.  THETAHEALING® ALAPTANFOLYAM – DNS1   (péntek, szombat, vasárnap 10.00-17.00).   Vezeti:  BOROS ILDIKÓ

A ThetaHealing Alaptanfolyam ráébreszt a nézőpontváltásra, segít megfigyelni önmagad; ráébreszt az érzéseidre; felismered mi az, ami tőled függ és mi nem; ráébreszt az értékeidre; támogat, hogyan lépj túl a kudarcaidon; fejleszt, hogy ne sodródj mélyebbre és mélyebbre a problémáidban; segít átgondolni; felszabadít, hasznos, felgyorsít és szabadságot ad. A ThetaHealing Alaptanfolyam lehetőség egy új öngyógyító módszer mély megismerésére, egyszerű, gyors eszköz az egyéni fejlődéshez. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

OKTÓBER 31 GENERÁCIÓS BLOKKOK OLDÁS – 3. ásás gyakorlóest (SZERDA 18.00-21.00 óráig).  Vezeti: BOROS ILDIKÓ

Ha legbelül azt érzed, képtelen vagy elfogadni az életet, amit a szüleidtől kaptál; ha képtelen vagy szabadulni attól, hogy állandóan megfelelj a családodnak; ha képtelen vagy elfogadni a szüleidet olyannak, amilyenek; ha képtelen vagy megbocsátani a családodnak, hogy nem volt tökéletes a gyermekkorod; ha azt érzed, más szülőket szeretnél magadnak, akkor jobb életed lenne; ha üresnek, támasz nélkülinek érzed az életed; ha félsz attól, hogy a családi terheket képtelenség letenni; ha azt érzed, a szüleid bűnei rád is hatnak. Tisztítsuk közösen hagyatékunkat, nehézségeink gyökereit, traumás élményeinket, hogy befogadhassuk szüleink szeretetét, hogy elfogadhassuk mindazt, amit adni tudnak számunkra elvárások nélkül.  A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

NOVEMBER

NOVEMBER 7 KIÉGÉS WORKSHOP – 1. gyakorlóest (SZERDA 18.00-21.00 óráig).  Vezeti: BOROS ILDIKÓ

Mi történik valójában?  A kövek kipakolása a hátizsákodból. Ez lépésekből áll. A kövek kipakolása vár rád. A saját lépéseid. A programhoz előképzettség nem szükséges. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

NOVEMBER 14.  GENERÁCIÓS BLOKKOK OLDÁS – 4. ásás gyakorlóest (SZERDA 18.00-21.00 óráig).  Vezeti: BOROS ILDIKÓ

Ha legbelül azt érzed, képtelen vagy elfogadni az életet, amit a szüleidtől kaptál; ha képtelen vagy szabadulni attól, hogy állandóan megfelelj a családodnak; ha képtelen vagy elfogadni a szüleidet olyannak, amilyenek; ha képtelen vagy megbocsátani a családodnak, hogy nem volt tökéletes a gyermekkorod; ha azt érzed, más szülőket szeretnél magadnak, akkor jobb életed lenne; ha üresnek, támasz nélkülinek érzed az életed; ha félsz attól, hogy a családi terheket képtelenség letenni; ha azt érzed, a szüleid bűnei rád is hatnak. Tisztítsuk közösen hagyatékunkat, nehézségeink gyökereit, traumás élményeinket, hogy befogadhassuk szüleink szeretetét, hogy elfogadhassuk mindazt, amit adni tudnak számunkra elvárások nélkül.  A programhoz előképzettség nem szükséges. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

NOVEMBER 17 ÉRZELMEK SZÜLETÉSE  WORKSHOP 2 : Értsd meg önmagad!  (szombat 10.00-17.00 óráig).  Vezeti: BOROS ILDIKÓ

Áramló érzelmeink. „Ha egyszerűen csak megengedjük az érzelmeinknek, hogy a vízhez hasonlóan áramolhassanak, és tiszteletben tartjuk őket, megteremthetjük belső egyensúlyunkat. A mozgás és az áramlás képessége központi tulajdonsága a víznek és maguknak az érzelmeknek is.”  (Karla McLaren).   A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

NOVEMBER 18.  REBIRTHING-ÚJJÁSZÜLETÉS RÍTUS transzlégzéssel – BUDAPEST  (vasárnap 10.00-17.00).  Vezeti:  BENKŐ ILDIKÓBOROS ILDIKÓ  

Hangold újra az életed! Érezted-e már úgy, hogy éltedben bizonyos dolgok újra és újra megismétlődnek? Azt, hogy figyelmed ott van, valami láthatatlan dolgon a valóság helyett? És azt, hogy valahogy az elhatározásaid, vagy céljaid megvalósulásának beteljesedése mindig várat magára, mert egy láthatatlan gumikötél visszaránt?  Mind mind az ún. születési mátrixokból érkező első tapasztások mintázatai a jelenben. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet. A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

NOVEMBER 21. KIÉGÉS WORKSHOP – 2. gyakorlóest (SZERDA 18.00-21.00 óráig).  Vezeti: BOROS ILDIKÓ

Mi történik valójában?  A kövek kipakolása a hátizsákodból. Ez lépésekből áll. A kövek kipakolása vár rád. A saját lépéseid. A programhoz előképzettség nem szükséges. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

NOVEMBER 23-25.  THETAHEALING® ALAPTANFOLYAM – DNS1   (péntek, szombat, vasárnap 10.00-17.00).   Vezeti:  BOROS ILDIKÓ

A ThetaHealing Alaptanfolyam ráébreszt a nézőpontváltásra, segít megfigyelni önmagad; ráébreszt az érzéseidre; felismered mi az, ami tőled függ és mi nem; ráébreszt az értékeidre; támogat, hogyan lépj túl a kudarcaidon; fejleszt, hogy ne sodródj mélyebbre és mélyebbre a problémáidban; segít átgondolni; felszabadít, hasznos, felgyorsít és szabadságot ad. A ThetaHealing Alaptanfolyam lehetőség egy új öngyógyító módszer mély megismerésére, egyszerű, gyors eszköz az egyéni fejlődéshez. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

NOVEMBER 30.-DECEMBER 2.  HALADÓ THETAHEALING® TANFOLYAM – DNS2 (péntek 15.00-19.00, szombat, vasárnap 10.00-17.00) Vezeti:  BOROS ILDIKÓ

A Haladó ThetaHealing tanfolyam új perspektívákat nyit meg, új szempontokat mutat meg; tágabb nézőpontokat ad; ráébreszt, hogy a mélypontok kezelhetőek; segít megfigyelni önmagad; összhangba hoz az életeddel; rámutat a konfliktushelyzetek gyökerére; ráébreszt rejtett folyamatokra; mélyíti az önbizalmad; megerősíti az önmagadba vetett hited; a belső kétkedés bizonyosság válik; megtalálod a benned lévő erőt; segít felismerni a saját értékeid, összekapcsol, megváltoztat, tettekre sarkall, ösztönöz és szabadságot ad. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet. A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

DECEMBER

DECEMBER 5. KIÉGÉS WORKSHOP – 3. gyakorlóest (SZERDA 18.00-21.00 óráig).  Vezeti: BOROS ILDIKÓ

Mi történik valójában?  A kövek kipakolása a hátizsákodból. Ez lépésekből áll. A kövek kipakolása vár rád. A saját lépéseid. A programhoz előképzettség nem szükséges. A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.

DECEMBER 15. ÉRZELMEK SZÜLETÉSE  WORKSHOP 3 : Értsd meg önmagad!  (szombat 10.00-17.00 óráig).  Vezeti: BOROS ILDIKÓ

Áramló érzelmeink. „Ha egyszerűen csak megengedjük az érzelmeinknek, hogy a vízhez hasonlóan áramolhassanak, és tiszteletben tartjuk őket, megteremthetjük belső egyensúlyunkat. A mozgás és az áramlás képessége központi tulajdonsága a víznek és maguknak az érzelmeknek is.”  (Karla McLaren).   A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.  A programról bővebben ide kattintva olvashatsz.


 

BOROSTYÁN ÖNFEJLESZTŐ MŰHELY

Borostyán Műhely

Boros Ildikó,

a Borostyán Műhely alapítója

a

Helyszín:  1135 Budapest,  Hun utca 3.

Email:  borostyanmuhely@gmail.com

Facebook:  Borostyán Műhely

Honlap:  www.borostyanmuhely.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés