Elfogadás – Theta Healing workshop

ELFOGADÁS WORKSHOP

3 alkalmas Theta Healing worshop kéthetente

 

Téma:  Minden, amit nem elfogadásban élünk meg, felhalmozódik a lélek szintjén.  A lelkünk azt akarja, hogy elfogadjuk önmagunkat képességeinkkel, hiányosságainkkal, erősségeinkkel, gyengeségeinkkel, vágyainkkal, személyiségünkkel együtt.

Amíg egy tapasztalatot nem elfogadásban élünk meg, vagyis ítélkezve, bűntudattal, félelemben, megbánással vagy az elfogadás hiányának bármilyen formáján keresztül, addig újra és újra olyan körülményeket és személyeket fogunk magunkhoz vonzani, amelyekkel ismét ugyanazt a tapasztalatot éljük meg.

Különbséget kell tennünk egy tapasztalat elfogadása és önmagunk elfogadása között.

Hogyan? Mikor felismerjük, hogy egy tapasztalat számunkra ártalmas következményekkel jár, ahelyett, hogy megharagudnánk magunkra vagy másra, egészen egyszerűen el kell fogadnunk, hogy ezt választottuk. Majd döntünk arról, hogy “ezt többet nem akarom átélni”.

Észrevetted már, hogy amikor valakit vádolsz valamivel, és ő ugyanazzal vádol téged?  A workshopon kibontjuk és felszabadítjuk ezeket a sérüléseket:  igazságtalanság, elutasítás, elhagyás, árulás, megalázás. A belső sérülést egy olyan, a kezeden lévő sebhez hasonlíthatjuk, mely már régóta létezik, de te nem figyelsz rá és elmulasztod begyógyítani. Inkább leragasztod egy tapasszal, hogy ne lásd.  Tényleg azt gondoltad, hogy ez a megoldás? Természetesen nem.  Valahányszor valaki megérinti a kezedet, noha védi a tapasz, nagyon fájni kezd a sebed.  Felkiáltasz, hú ez nagyon fáj. Valóban fájdalmat akart okozni neked ez az ember? Nem. Azért szenvedsz az érintéstől, mert úgy döntöttél, hogy nem foglalkozol a sérüléseddel. A másik nem felelős a fájdalmadért.

Mikor ajánlom neked?

  • ha úgy érzed igazságtalan helyzetekbe kerülsz
  • ha nyomaszt, a szeretteid árulása
  • ha gyakran élsz meg elutasítást
  • ha elhagytak már megint, és nincs megoldás
  • ha megaláznak érthetetlen módon

További információk

Időpontok:

  1.  2019. szeptember 10.   (kedd  17.30-20.30 óráig)
  2.  2019. szeptember 24.   (kedd  17.30-20.30 óráig)
  3.  2019. október 8.   (kedd  17.30-20.30 óráig)

Férőhelyek száma:   12 fő.

A foglalkozás díja:  5.000,-Ft/alkalom

Helyszín:  BOROSTYÁN ÖNFEJLESZTŐ MŰHELY  (Budapest, 13. kerület. Hun utca 3.)

Bejelentkezés: Jelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen, valamint a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.

A programot tartja:  BOROS ILDIKÓ, ThetaHealing® tanár és konzulens, Mestercoach

Telefon: +36 30 2105877