ThetaHealing® konzultáció – Boros Ildi

Mi az a ThetaHealing®?

A ThetaHealing® kvantumgyógyászaton alapuló új terápiás, önfejlesztő módszer.

Hogyan működik a ThetaHealing®?

A tudatalattink reagál mindenre, ami velünk történik, lehet az bármilyen pozitív érzés, mint a boldogság, a siker, az öröm, vagy negatív, mint a fájdalom, a kiszolgáltatottság, a szégyen, a kudarc.

A tudatalattink ebből levonja a megfelelő következtetéseket, majd külön viselkedési mintákat ún. szabályokat alkot. Ezeket folyamatosan tanuljuk gyermekkorunk óta, de lehetnek ezek régebbi tapasztalatok is, ún. generációs ismeretek.

A test és a lélek harmóniáját, a belső egyensúlyt alapvetően határozzák a tudattalan szinten ható érzések, hiedelmek és meggyőződések.

Fontos, hogy a tudatalattiból tudatos szintre emeljük a korlátozó, önszabotáló hiedelmeket, hitrendszereket. Ez teszi lehetővé azok feldolgozását. Ha már tudatosítottuk, akkor legközelebb már felismerjük az adott működési módot, így tudunk majd ellene tenni.

A konzultáció során  a ThetaHealing® segítségével megkereshetjük azt a pontot, amikor a viselkedési minta (a szabály) megszületett, és ha megtaláltuk a gyökérproblémát lehetőségünk van el is távolítani azt. Majd ezt követően pozitív megerősítésekkel segítünk jó érzéseket, egyensúlyt teremteni a testben.

Majd elkezdődik az új élet, amelyben új dolgokat élhetünk meg, és teremthetünk. Bármit. Másképp kezdjük látni önmagunk és az életterületeink.

Miben segíthet a ThetaHealing®?

Erről részletesen itt olvashatsz.

Milyen a ThetaHealing® konzultáció?

A ThetaHealing® konzultáció egy vezetett és irányított beszélgetés, amelyben a fókusz a megfogalmazott témán van.

A kezelés ún. theta tudatállapotban történik, amely az elalvás előtti éber állapotot jelenti. A folyamatot segíti, ha lehunyt szemmel befelé figyelünk, lehet közben ülni vagy feküdni.

A kezelés közben érzések, emlékek (főleg gyermekkoriak), traumák kerülnek elő, amelyekhez kapcsolódhatnak képek is.

A KONZULTÁCIÓK HELYSZÍNEI:

BOROSTYÁN ÖNFEJLESZTŐ MŰHELY –  Budapest, 13. kerület. Hun utca 3.  3. em.

A KONZULTÁCIÓ DÍJA: 15.000,-Ft

A KONZULTÁCIÓ IDŐTARTAMA:  1,5 óra

BEJELENTKEZÉS:

BOROS ILDIKÓ

ThetaHealing® tanár és konzulens

Telefon: +36 30 2105877


Honlapjaim: 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés