Egyéni Rebirthing-Újjászületés terápia

Milyen az egyéni Rebirthing-Újjászületés?

“Utazás” a méhen belüli világba és a születés idejére. Ez egy olyan időszak, amire tudatosan nem tudunk visszaemlékezni, csupán testi lenyomatként léteznek bennünk.

A folyamatban erős hangsúly van a testi folyamatokon, hiszen korábbi élményeinket a testünk elraktározza.

A folyamat közben erős és felkavaró érzelmek és fájdalmak is megjelenhetnek, fontos a visszajelzés. Mindenképp jelezz vissza mit érzel, vagy mit észlelsz közben!

A folyamat lehetőség ad megérezni, észlelni, elmélyülni saját múltunkban és gyógyulni. A testi érzetek mutatják az ellenállást, a dühöt, a mérget, és lehetőség nyílik kikerülni az akkor elszigetelődésből, elmagányosodásból, kétségek közül.

A gyógyító újraéléssel felülírjuk a korábbi fájdalmas tapasztalatot, azzal, hogy mire lett volna szüksége akkor, ott. Ez bevésődik. Majd  ha egy mindennapi élethelyzetben újra előkerül, akkor eszébe fog jutni ez a gyógyító utazás, és ezzel megerősíti ezt a gyógyító újraélést.

Minden új élmény hatására új kapcsolatok alakulnak ki az idegsejtekben, megújulás kezdődik.

A kezelés célja pozitív kapcsolatot kialakítani saját magunkkal, hiszen ez az egyik legfontosabb energiaforrásunk. Az önmagunkról alkotott jó gondolatok, jó érzések, a jó szándék, ez ami előre visz.

Milyen hatása van az életedre?

Új energiaszint, új egyensúly, nyitottabb élet.

A folyamat járhat erős érzelmi ingadozással, az új stabilabb folyamatok kezdetben zavaróak lehetnek. A korábban kikapcsolt régi sejtek újra bekapcsolódnak az egységes rendszerbe.

Bejelentkezés

A Rebirthing folyamat helyszíne:  BOROSTYÁN ÖNFEJLESZTŐ MŰHELY –  1135 Budapest,  Hun utca 3.

A Rebirthing folyamat díja:   12.000,-Ft

Időtartama:   1,5 óra

Coach:  BOROS ILDIKÓ  – légzésterapeuta

Telefon: +36 30 2105877

 


Honlapjaim: 


ÜZENET

PILLANAT

“Utazók vagyunk egy kozmikus utazásban – csillagpor, amely a végtelenség örvénylésében kavarog. Az élet örök. Az élet kifejeződései azonban tünékenyek, elsuhanóak, mulandóak.

Egy pillanatra megálltunk, hogy találkozzunk egymással, érezzük, szeressük egymást és részesüljünk egymásból. Ez becses pillanat, de futólagos. Kis epizód az örökkévalóságban.

Ha gondoskodásban, tisztaszívűségben, szeretetben részesülünk, gazdagságot és örömet teremtünk egymás számára. És akkor ez a pillanat megérte a fáradtságot.”

— Deepak Chopra —


DÖNTÉS

“… az az ember, aki nem dönt, aki nem vállalja a döntések és választások felelősségét, az kiengedi a kezéből sorsának az irányítását …
És ha valaki dönt és választ, akkor mi van?
…akkor is kiengedte a kezéből a saját sorsának az irányítását, mert nem tudja kiszámítani döntéseinek a következményeit.
Mégis maga a döntés, a választás aktusa, az ehhez szükséges elszántság és bátorság lelkileg összetart, mint abroncs a hordók dongáit.”
– SARTRE –