Egyéni Rebirthing-Újjászületés folyamat

Milyen az egyéni Rebirthing-Újjászületés?

“Utazás” a méhen belüli világba és a születés idejére. Ez egy olyan időszak, amire tudatosan nem tudunk visszaemlékezni, csupán testi lenyomatként léteznek bennünk.

A folyamatban erős hangsúly van a testi folyamatokon, hiszen korábbi élményeinket a testünk elraktározza.

A folyamat közben erős és felkavaró érzelmek és fájdalmak is megjelenhetnek, fontos a visszajelzés. Mindenképp jelezz vissza mit érzel, vagy mit észlelsz közben!

A folyamat lehetőség ad megérezni, észlelni, elmélyülni saját múltunkban és gyógyulni. A testi érzetek mutatják az ellenállást, a dühöt, a mérget, és lehetőség nyílik kikerülni az akkor elszigetelődésből, elmagányosodásból, kétségek közül.

A gyógyító újraéléssel felülírjuk a korábbi fájdalmas tapasztalatot, azzal, hogy mire lett volna szüksége akkor, ott. Ez bevésődik. Majd  ha egy mindennapi élethelyzetben újra előkerül, akkor eszébe fog jutni ez a gyógyító utazás, és ezzel megerősíti ezt a gyógyító újraélést.

Minden új élmény hatására új kapcsolatok alakulnak ki az idegsejtekben, megújulás kezdődik.

A kezelés célja pozitív kapcsolatot kialakítani saját magunkkal, hiszen ez az egyik legfontosabb energiaforrásunk. Az önmagunkról alkotott jó gondolatok, jó érzések, a jó szándék, ez ami előre visz.

Milyen hatása van az életedre?

Új energiaszint, új egyensúly, nyitottabb élet.

A folyamat járhat erős érzelmi ingadozással, az új stabilabb folyamatok kezdetben zavaróak lehetnek. A korábban kikapcsolt régi sejtek újra bekapcsolódnak az egységes rendszerbe.

Bejelentkezés

A Rebirthing folyamat helyszíne:  BOROSTYÁN MŰHELY –  1135 Budapest,  Hun utca 3.

A Rebirthing folyamat díja:   14.000,-Ft

Időtartama:   1,5 óra

Coach:  BOROS ILDIKÓ  – légzésterapeuta

Telefon: +36 30 2105877


Csoportos Rebirthing-Újjászületés Nap programok

Rebirthing-Újjászületés Nap transzlégzéssel