Egyéni konzultáció

Az egyéni fejlesztő beszélgetések célja:

Az  egyéni fejlesztő beszélgetések célja a problémamegoldás.  Megoldást találni, amikor már nem tudod hogyan tovább, hogy ráérezz, van kiút. Kiutat találni a problémáid zsákutcájából.

Elősegíteni, hogy megtapasztald, van kiút az egyensúlyhiányból, hogy eljuthatsz újra a belső egységig, hogy lehet cél az élet teljességével együtt áramolni.

Segítelek és támogatlak, hogy:

– eljuss a tehetetlenségből a megoldásig,

– képessé válj a korábban elfojtott, megfagyott, megkövesedett érzéseidet feloldani,

– továbblépj a válságokból, onnan, ahol épp megrekedtél, elakadtál,

-kitörj a stresszt okozó helyzetek szorításából, bénultságából, fáradtságából,

-megláthasd önmagad egységben kiteljesedve, szárnyalva, csak egyszerűen a létezésben,

-könnyedén és egyszerűen megtaláld a belső békét, a belső egységet.

Milyen hatása van az életedre?

Azonnali: Azonnali, mélyreható, intenzív felszabadulást élünk meg. Egyfajta eufória.

Áramlás: A folyamatban felszabadulhatnak mélyen rögzült érzelmek, egyfajta áramlás indul el, mintha a tested kiterjedne a bőrödön túlra. Bizsergés.

Elfogadás: Látjuk saját sebezhetőségünk. Megtanulunk elfogadást kialakítani azzal, ami ebben a pillanatban van, akkor is, ha az kellemetlen. A valóság elfogadása átalakítja a közérzetünk, megszűnik a korábbi elszigeteltség, összekapcsolódást, önbizalmat élünk meg.

Felszabadultság: Mintha korábban hozzánk láncolt hitrendszerektől megszabadulva új mély levegőt tudunk venni.

Feloldódás:  A folyamatban rálátunk a mozgatórugókra, az indítékokra. Feloldódik a jégpáncél.  Feloldódik a mentális ellenállás, megszűnik az akadályozottság, a megtámadottság, az örökös veszteségek, a semmibevétel, a szétszakítottság, az elutasítottság.

Belső figyelem: A figyelmünk a gondolkodás helyett önmagunk érzékelésére terelődik. Ahogyan figyelünk az érzéseinkre, a belső képekre, önkéntelenül kimozdulunk az elakadásból. 

Új perspektíva:  Megváltozik az eddig megszokott probléma megoldó stratégia. Kiszakadunk a fájdalmas tapasztalásokkal való azonosulásból. Más perspektívából nézünk önmagunkra.

Könnyedség: Gondtalanság, könnyedség érint meg bennünket.

Egység:  Összhang, egység, ősbizalom.


Út az egyensúlyhiánytól az egységélményig.


Milyen módszerek közül választhatsz?

ThetaHealing konzultáció

Jellemzők: Belső munka gondolatokkal, hitrendszerekkel, hiedelmekkel, érzésekkel, belső képekkel, melyben a korlátozó hitrendszereket támogatóvá alakítjuk. A ThetaHealing® meditációs théta állapotban kvantumgyógyászaton alapuló új terápiás, integráló módszer.

Milyen hatása van az életedre? A ThetaHealing® technika segítségével megkereshetjük azt a pontot, amikor a viselkedési minta (a szabály) megszületett, és ha megtaláltuk a gyökérproblémát, lehetőségünk van eltávolítani és támogató hitrendszerekre cserélni. 

A folyamat célja egy harmonikus, támogató belső világ kialakítása.

ThetaFloating coaching ülés

Jellemzők: Szimbolikus képekre alapozó különleges transzformáló belső munka.

A ThetaFloating coaching új öngyógyító, önfejlesztő módszer, amely belső képek segítségével segít feltárni egy adott nehézség mozgató erőit, indítékait és átalakítani azokat.

Milyen hatása van az életedre? A nehézség, a megakadás, a jégpáncélként beszorít, bezár, lehetetlenné teszi, hogy az életünket úgy éljük, ahogy szeretnénk. A folyamatban az érzelmeink megfigyelésével és áramoltatásával átalakítjuk, felszabadítjuk ezeket az akadályokat.

Kiégés coaching ülés

Jellemzők: Segítő fejlesztő beszélgetés sorozat, melynek eredménye, hogy újra önmagadra találsz erőltetés nélkül. Kiút. Lépésről lépésre. Kiút a megfáradásból, a lelki kiégésből.

Milyen hatása van az életedre?  A Kiégés Coaching fejlesztő beszélgetés, melyben megtanulod, hogy viharos időkben a középpontod felé mozdulj el, mert ott találsz rá a békességre. 

Ez lépésekből áll. Az egyensúlyhiánytól a megértésen át a megoldásig jutunk el.  A kövek kipakolása vár rád. 

A saját lépéseid. A saját cselekvésed, lépésről lépésre.

Esetleírások

Ezen az oldalon összegyűjtöttem az egyéni ülésekre az utóbbi időben hozzám érkezők problémáit. Több mint 100 eset rövid bemutatását olvashatod ezen az oldalon. A leírások szó szerinti tartalmazzák, ahogyan témákat megfogalmazták az ide érkezők.

Ide kattintva olvashatsz erről bővebben:   Esetleírások 

Vélemények, visszajelzések

Az egyéni fejlesztő beszélgetésekről, konzultációkról beérkezett egyéni véleményeket, visszajelzéseket gyűjtöttem össze ezen az oldalon.

Ide kattintva olvashatsz erről bővebben:   Vélemények, visszajelzések


Az egyéni fejlesztő beszélgetésekhez bejelentkezés szükséges!


Időpontok

Egyéni fejlesztő beszélgetések hétközben kedden, szerdán és csütörtökön, személyesen és skype-on.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés