BOROSTYÁN ÖNFEJLESZTŐ MŰHELY

Egyéni konzultáció

Milyen hatása van az életedre?

Felszabadultság

A folyamatban felszabadulhatnak mélyen rögzült érzelmek, egyfajta áramlás indul el. Összhang, egység, ősbizalom. Újra mély levegőt tudunk venni megszabadulva a korábban hozzánk láncolt hitrendszerektől. 

Feloldódás

A folyamatban rálátunk a mozgatórugókra, az indítékokra. Feloldódik a jégpáncél.  Feloldódik a mentális ellenállás, megszűnik az akadályozottság, a megtámadottság, az örökös veszteségek, a semmibevétel, a szétszakítottság, az elutasítottság.

Elfogadás

Látjuk saját sebezhetőségünk. Megtanulunk elfogadást kialakítani azzal, ami ebben a pillanatban van, akkor is, ha az kellemetlen. A valóság elfogadása átalakítja a közérzetünk, megszűnik a korábbi elszigeteltség, összekapcsolódást, önbizalmat élünk meg.

Új perspektíva

Megváltozik az eddig megszokott probléma megoldó stratégia. Kiszakadunk a fájdalmas tapasztalásokkal való azonosulásból. Más perspektívából nézünk önmagunkra. Könnyedség, gondtalanság, könnyedség érint meg bennünket.

Az  egyéni fejlesztő beszélgetések célja a problémamegoldás.  Megoldást találni, amikor már nem tudod hogyan tovább, hogy ráérezz, van kiút. 

Segítelek és támogatlak, hogy:

  • eljuss a tehetetlenségből a megoldásig,
  • képessé válj a korábban elfojtott, megfagyott, megkövesedett érzéseidet feloldani,
  • továbblépj a válságokból, onnan, ahol épp megrekedtél, elakadtál,
  • kitörj a stresszt okozó helyzetek szorításából, bénultságából, fáradtságából,
  • megláthasd önmagad egységben kiteljesedve, szárnyalva, csak egyszerűen a létezésben,
  • könnyedén és egyszerűen megtaláld a belső békét, a belső egységet.

Időpontok

Egyéni fejlesztő beszélgetések hétközben kedden, szerdán és csütörtökön, személyesen és skype-on.

 

Milyen módszerek közül választhatsz?

Jellemzők: Belső munka gondolatokkal, hitrendszerekkel, hiedelmekkel, érzésekkel, belső képekkel, melyben a korlátozó hitrendszereket támogatóvá alakítjuk. A ThetaHealing® meditációs théta állapotban kvantumgyógyászaton alapuló új terápiás, integráló módszer.

Milyen hatása van az életedre? A ThetaHealing® technika segítségével megkereshetjük azt a pontot, amikor a viselkedési minta (a szabály) megszületett, és ha megtaláltuk a gyökérproblémát, lehetőségünk van eltávolítani és támogató hitrendszerekre cserélni. A folyamat célja egy harmonikus, támogató belső világ kialakítása.

Jellemzők: Szimbolikus képekre alapozó különleges transzformáló belső munka.

A ThetaFloating coaching új öngyógyító, önfejlesztő módszer, amely belső képek segítségével segít feltárni egy adott nehézség mozgató erőit, indítékait és átalakítani azokat.

Milyen hatása van az életedre? A nehézség, a megakadás, a jégpáncélként beszorít, bezár, lehetetlenné teszi, hogy az életünket úgy éljük, ahogy szeretnénk. A folyamatban az érzelmeink megfigyelésével és áramoltatásával átalakítjuk, felszabadítjuk ezeket az akadályokat.

Coaching ülés

Jellemzők: Segítő fejlesztő beszélgetés sorozat, melynek eredménye, hogy újra önmagadra találsz erőltetés nélkül. Kiút. Lépésről lépésre. Kiút a megfáradásból, a lelki kiégésből.

Milyen hatása van az életedre?  A Kiégés Coaching fejlesztő beszélgetés, melyben megtanulod, hogy viharos időkben a középpontod felé mozdulj el, mert ott találsz rá a békességre. 

Ez lépésekből áll. Az egyensúlyhiánytól a megértésen át a megoldásig jutunk el.  A kövek kipakolása vár rád. 

A saját lépéseid. A saját cselekvésed, lépésről lépésre.

Jellemzők:  A légzésterápia “Utazás” a méhen belüli világba és a születés idejére, így gyógyító újraéléssel felülírhatjuk a korábbi fájdalmas tapasztalatokat. A folyamat segít feloldani a fájdalmainkat, sérüléseinket, blokkokat.

Milyen hatása van az életedre?    A Rebirthing Újjászületés Légzésterápiával megerősödik az erőforrásunk, a bizalomforrásunk, a kitartás és a remény képessége, az öröm és a boldogság képessége.

Esetleírások

Több mint 100 eset rövid bemutatását olvashatod ezen az oldalon. A leírások szó szerinti tartalmazzák, ahogyan témákat megfogalmazták az ide érkezők.

Élmények, visszajelzések

A tanfolyamokról, worlshopokról, egyéni fejlesztő beszélgetésekről, konzultációkról beérkezett egyéni véleményeket, élményeket, visszajelzéseket gyűjtöttem össze ezen az oldalon.