Cselekvő coaching – Boros Ildi

A cselekvő coaching folyamata

co03A cselekvő coaching folyamatban a személyes, egyéni készségek fejlesztése történik megoldás orientáltan. Ez konkrétan azt jelenti, hogy célokat fogunk meghatározni, a célokat közösen alakítjuk, az aktuális igények, problémák tükrében.

A cselekvő coaching folyamat során megtanulsz problémát megoldani, ezért az ülés előtt érdemes átgondolni mi az, amin változtatni szeretnél. Érdemes azzal kezdenünk, ami a legnehezebbnek tűnik, a többit megoldani könnyen megy majd. Ne akarj egy ülésen mindent megoldani, ne akarj sietni.  A folyamatban, több ülést követően ezt finomítjuk, módosítjuk, ha szükséges.

A folyamatban rálátunk az egyéni működési módokra, az ismétlődő kellemetlen helyzetekre, megértjük mi zajlik bennünk, mi történik körülöttünk. Fontos nézőpont váltás a folyamatban, a „mi az, ami nem tetszik nekem” helyett a „mi legyen”.

Támogatlak, hogy túl juss azokon a belső félelmeken, akadályokon, korlátokon, amik visszatartanak attól, hogy a lehető legjobb, legtartalmasabb, leggazdagabb életet éld.

IDŐKERETEK:   Az ülések 1-1,5 órásak

AZ ÜLÉS DÍJA:  12.000,-Ft

HELYSZÍN: Borostyán Önfejlesztő Műhely (Budapest, 13. kerület. Hun utca 3.  3. em.)

BEJELENTKEZÉS:

BOROS ILDIKÓ

ThetaHealing® tanár, coach

Telefon: +36 30 2105877

Honlap: www.cselekvo-coaching.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés