BOROSTYÁN ÖNFEJLESZTŐ MŰHELY

Mestercoach, ThetaHealing® tanár és konzulens, légzésterapeuta

FŐ TEVÉKENYSÉGEIM:  Egyéni fejlesztő beszélgetések, tanfolyamok, workshopok

ThetaHealing® konzultáció, Kiégés Coaching, ThetaFloating coahing,  Rebirthing-Újjászületés terápia, ThetaHealing® tanfolyamok, Meditáció.

TAPASZTALATOK: 2012 óta közel ezer egyéni konzultáció alapozta meg képzéseimet, workshopjaimat.

CÉLJAIM:  Az egyéni fejlesztő beszélgetések és a műhelymunka célja elősegíteni, hogy megtapasztald, van kiút az egyensúlyhiányból, hogy eljuthatsz újra a belső egységig.


Ki vagyok én?

Boros Ildikó vagyok, Szolnokon születtem, és a szigorú „Verseghyben” tanultam, ott érettségiztem. 1992 óta élek Budapesten, amit kezdetben átmenetinek éreztem. Két évvel később, amikor a hetes buszon ültem, és az egyik hídról, láttam a kanyargó Dunát, minden sejtemet elárasztotta a felismerés: Én szeretem ezt a várost!  

Kezdetben nem láttam, nem éreztem semmi mást, csak a határtalan örömet, a „tízcentivelaföldfölöttjárok” érzést, mert végre az ELTE-n tanulhattam. Történelmet és nagyon komolyan hangzó könyvtár és információtudományt. Imádtam. Rengeteget tanultam, befogadóan, nyitottan, kíváncsian, elkötelezetten, elmélyülten, tudományos ösztöndíjakkal készülve a jövőre. Életem egyik legcsodálatosabb évei voltak.

Az egyetem alatt kezdtem dolgozni egy közösségfejlesztő alapítványnál, ahol adatbázisok építésével és tanítással foglalkoztam. Kistelepülésekre jártunk szövegszerkesztési ismereteket tanítani, ez megismertette velem a szolgálat örömét, a nyitottságot a világ és az emberek felé. 

A munka világa hozott szárnyalást, kiteljesedést, rengeteg örömöt, de megismertem a középvezetői lét bezártságát is, a korlátokat, az akadályokat, a határtalannak tűnő stresszt, az idegességet, az állandó, mindent felőrlő készenléti állapotot.

És amikor ezt már az egészségem is több ponton jelezte, váltanom kellett. Nagyot.

A kivezető utat beszorított helyzetemből belülről indítottam el, keresni kezdtem, hogyan találhatok egyensúlyt a munka és a magánélet között, hogyan oldhatom belső szorongásaimat, a stresszt, hogyan erősíthetem magam, hogyan találhatok rá a belső erőmre.

Inspiráló világjárás. Azt is éreztem folyamatosan, és persze most is érzem, hogy „látnomkellavilágot”. Inspiráló utazásaimról elkezdtem írni (Inspiráló gondolatok – a világról címmel, itt olvashatsz). Érdemes látni a világot, valóságot, hogy rádöbbenjünk, mindenhol „emberek” élnek, éljenek bármilyen távolságra tőlünk. Belül azonosok vagyunk.

Új kezdet. 2009-ben kezdődött az új életem.  A különféle ún. jobb agyféltekés tanfolyamokon (rajzolás, festés, írás)  új nézőpontokat ismertem meg.

Rájöttem, minden csak annak a kérdése, hogy én hogyan látok dolgokat, embereket, körülményeket, és egyszerű megoldás kínálkozhat helyzetekre, ha csak más nézőpontot használva látok rá ugyanarra.

A belső világom felé fordulva megismertem, megtanultam és tanítok különféle önfejlesztő módszereket.

A megújulás lelkesít. Szeretem inspirálni az embereket.

Érzem az embereket, szeretném átadni azt a lelkesedést, tudást, tapasztalatot, ami bennem van.

2012-ben munkám mellett kezdtem el az egyéni fejlesztő beszélgetéseket (ThetaHealing® konzultációkat, majd a Kiégés coachingot, a ThetaFolating coachingot, és egyéni Rebirthing-Újjászületés üléseket).  2014 vége óta főállásban egyéni vállalkozóként dolgozom, tanfolyamokat, és egyéni fejlesztésű workshopokat tartok.

2016-ban megalapítottam a Borostyán Önfejlesztő Műhelyt.

Akik hatottak rám – akiktől tanultam, tanulok

Elsősorban a szüleim, a családom, a szerelmeim, a barátaim. Szárnyalás, erő, megbecsülés, leföldeltség. Hálás vagyok azért különleges tartásért, amivel a családom felnevelt, megtanították számomra, hogy nincs megoldhatatlan gond, megtanítottak dolgozni, reálisan tekinteni az életre, megtanítottak szeretettel kapcsolódni az emberekhez. Hatalmas erő ez, amit sokan nem értenek, honnan van bennem. Szerelmeim tanításai, önfeledtséget hozott, barátaim támogatása folyamatosan kísér.

Akiktől tanultam: Wiesner Edit, mester coach, a CoachOK Szakmai Szövetségének elnöke. Esther Kochte a ThetaFloating személyiségfejlesztő módszer kidolgozója. Éber Ágnes,  ThetaFloating tanár.   Vianna Stibal, a ThetaHealing® módszer megalapítója.  Szilasi Márti, ThetaHealing® Mestertanár.  Dr. Komin Vladimir, a Transzperszonális Légzés Központ alapítója, az International Breathwork Foundation – IBF (Nemzetközi Légzésgyakorlat Alapítvány) koordinátora. Szentpéteri Julianna, Jónai Éva Hava – EMK, az erőszakmentes kommunikáció trénerei.  Németh Lóránd – Klinikai szakpszichológus, tréner, magyarországi OH-kártya disztribútor és tanár.

Mi a fontos számomra?

Az önfejlesztés, az öngyógyító képesség megerősítése, a hozzám fordulókat támogatni, hogy a válságokból továbbléphessenek, úgy hogy képesek legyenek a korábban elrejtett, elfojtott, bedobozolt, megfagyott, megkövesedett érzéseiket, egyszerűen csak megfigyelni, hogy a megfigyelést követően a szelíd támogatásommal átélhessék a feloldó belső békét, hogy megtalálják a belső csendességüket, a középpontjukat. Hogy megláthassák önmagukat kiteljesedve, szárnyalva, lebegve, csak egyszerűen a létezésben.

Mi az, amit szeretek?

 • szeretek emberekkel foglalkozni
 • érdekel a személyiségfejlesztés
 • érdekelnek a kreatív tanulási módszerek
 • szeretek inspirálni, motiválni másokat
 • szeretem az inspiráló utazásokat: olyan helyekre ellátogatni, ahol alig járnak turisták
 • szeretem a könyveket, a könyvtárakat, szeretem azokat a pillanatokat, amikor minden eltűnik, ha olvasok
 • szeretem megismerni az emberiség történetének kivételes alakjait, olvasni róluk, vagy filmeket nézni
 • érdekelnek az illatok, a színek, a színterápia
 • érdekel a művészetterápia
 • szeretem a táncot, különösen a Nia táncot
 • szeretem a mozgást
 • érdekelnek a használható életmód tanácsok
 • szeretek foglalkozni az időgazdálkodással
 • szeretem az önfejlesztést, mint belső erőt
 • szeretek megismerni mindent az öngyógyításról.

Elérhetőségeim

Boros Ildikó

Cím: 1135 Budapest, Hun utca 3.  Kapucsengő:  20.

Email: borostyanmuhely@gmail.com

Telefon:  +36 30 2105877

Skype:  borosildi1

FacebookBorostyán Önfejlesztő MűhelyP

Pinterest:   Borostyán Önfejlesztő Műhely

Instagram:   borostyan_onfejlesztes

Honlapjaim:

www.borostyanmuhely.hu

www.rebirth.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés