Boros Ildikó

Mestercoach, ThetaHealing® tanár és konzulens, légzésterapeuta

FŐ TEVÉKENYSÉGEIM: Egyéni fejlesztő beszélgetések, tanfolyamok, workshopok

ThetaHealing® konzultáció, Kiégés Coaching, ThetaFloating coahing,  Rebirthing-Újjászületés terápia, ThetaHealing® tanfolyamok, Meditáció, Érzelmek születése workshopok.

TAPASZTALATOK: 2012 óta több száz egyéni konzultáció alapozta meg képzéseimet, workshopjaimat.

CÉLJAIM:  Az egyéni fejlesztő beszélgetések és a műhelymunka célja elősegíteni, hogy megtapasztald, van kiút az egyensúlyhiányból, hogy eljuthatsz újra a belső egységig, hogy lehet cél az élet teljességével együtt áramlani.


Ki vagyok én?

Boros Ildikó vagyok, Szolnokon születtem, és a szigorú „Verseghyben” tanultam, ott érettségiztem. 1992 óta élek Budapesten, amit kezdetben átmenetinek éreztem. Két évvel később, amikor a hetes buszon ültem, és az egyik hídról, láttam a kanyargó Dunát, minden sejtemet elárasztotta a felismerés: Én szeretem ezt a várost!  

Kezdetben nem láttam, nem éreztem semmi mást, csak a határtalan örömet, a „tízcentivelaföldfölöttjárok” érzést, mert végre az ELTE-n tanulhattam. Történelmet és nagyon komolyan hangzó könyvtár és információtudományt. Imádtam. Rengeteget tanultam, befogadóan, nyitottan, kíváncsian, elkötelezetten, elmélyülten, tudományos ösztöndíjakkal készülve a jövőre. Életem egyik legcsodálatosabb évei voltak.

Az egyetem alatt kezdtem dolgozni egy közösségfejlesztő alapítványnál, ahol adatbázisok építésével és tanítással foglalkoztam. Kistelepülésekre jártunk szövegszerkesztési ismereteket tanítani, ez megismertette velem a szolgálat örömét, a nyitottságot a világ és az emberek felé. 

A munka világa hozott szárnyalást, kiteljesedést, rengeteg örömöt, de megismertem a középvezetői lét bezártságát is, a korlátokat, az akadályokat, a határtalannak tűnő stresszt, az idegességet, az állandó, mindent felőrlő készenléti állapotot.

És amikor ezt már az egészségem is több ponton jelezte, váltanom kellett. Nagyot.

A kivezető utat beszorított helyzetemből belülről indítottam el, keresni kezdtem, hogyan találhatok egyensúlyt a munka és a magánélet között, hogyan oldhatom belső szorongásaimat, a stresszt, hogyan erősíthetem magam, hogyan találhatok rá a belső erőmre.

Inspiráló világjárás. Azt is éreztem folyamatosan, és persze most is érzem, hogy „látnomkellavilágot”. Inspiráló utazásaimról elkezdtem írni (Inspiráló gondolatok – a világról címmel, itt olvashatsz). Érdemes látni a világot, valóságot, hogy rádöbbenjünk, mindenhol „emberek” élnek, éljenek bármilyen távolságra tőlünk. Belül azonosok vagyunk.

Új kezdet. 2009-ben kezdődött az új életem.  A különféle ún. jobb agyféltekés tanfolyamokon (rajzolás, festés, írás)  új nézőpontokat ismertem meg.

Rájöttem, minden csak annak a kérdése, hogy én hogyan látok dolgokat, embereket, körülményeket, és egyszerű megoldás kínálkozhat helyzetekre, ha csak más nézőpontot használva látok rá ugyanarra.

A belső világom felé fordulva megismertem, megtanultam és tanítok különféle önfejlesztő módszereket.

A megújulás lelkesít. Szeretem inspirálni az embereket.

Érzem az embereket, szeretném átadni azt a lelkesedést, tudást, tapasztalatot, ami bennem van.

2012-ben munkám mellett kezdtem el az egyéni fejlesztő beszélgetéseket (ThetaHealing® konzultációkat, majd a Kiégés coachingot, a ThetaFolating coachingot, és egyéni Rebithing-Újjászületés üléseket).  2014 vége óta főállásban egyéni vállalkozóként dolgozom, tanfolyamokat, és egyéni fejlesztésű workshopokat tartok.

2016-ban megalapítottam a Borostyán Önfejlesztő Műhelyt.

Az egyéni fejlesztő beszélgetések és a műhelymunka célja elősegíteni, hogy megtapasztald, van kiút az egyensúlyhiányból, hogy eljuthatsz újra a belső egységig, hogy lehet cél az élet teljességével együtt áramlani.

Abban segítelek és támogatlak, hogy 

 • eljuss az egyensúlyhiánytól megértésen át a megoldásig,
 • képessé válj a korábban elrejtett, elfojtott, bedobozolt, megfagyott, megkövesedett érzéseidet feloldani,
 • továbblépj a válságokból, onnan, ahol épp megrekedtél, elakadtál,
 • kitörj a stresszt okozó helyzetek szorításából, bénultságából, fáradtságából,
 • megláthasd önmagad egységben kiteljesedve, szárnyalva, lebegve, csak egyszerűen a létezésben,
 • könnyedén és egyszerűen megtaláld a belső békét, a belső egységet.

Igen! Képes vagy rá! Képes vagy a saját életed a kezedbe venni, hogy újrateremtsd azt, a vágyaid és az életcélodnak megfelelően. 

Boros Ildikó

 

Munkamódszereim

ThetaHealing®

A ThetaHealing® kvantumgyógyászaton alapuló új terápiás, integráló módszer, melyben meditációs théta állapotban a korlátozó hitrendszereket támogatóvá alakítjuk.

A ThetaHealing® technika segítségével megkereshetjük azt a pontot, amikor a viselkedési minta (a szabály) megszületett, és ha megtaláltuk a gyökérproblémát lehetőségünk van el is távolítani és támogató hitrendszerekre cserélni. A folyamat célja, egy harmonikus, támogató, belső világ kialakítása.

Kiégés Coaching

Kiút a lelki kiégésből. A kövek kipakolása a hátizsákodból. A Kiégés Coaching fejlesztő beszélgetés, amelyben az egyensúlyhiánytól a megértésen át a megoldásig jutunk el. Megtanulod, hogy viharos időkben a középpontod felé mozdulj el, mert ott találsz rá a békességre.

Ez lépésekből áll. A kövek kipakolása vár rád.  A saját lépéseid. A saját cselekvésed.

ThetaFloating coaching

A ThetaFloating coaching új öngyógyító, önfejlesztő módszer, amely belső képek segítségével segít feltárni egy adott nehézség mozgató erőit, indítékait, melyben az érzelmeink megfigyelésével és áramoltatásával átalakítjuk, felszabadítjuk azokat.

A nehézség, a megakadás, a konfliktus, ami beszorít, bezár, az egy jégpáncél, amely befedi, takarja, merevvé, mozdíthatatlanná teszi bennünk, hogy az életünket úgy éljük, ahogyan szeretnénk.

Rebirthing újjászületés terápia

"Utazás" a méhen belüli világba és a születés idejére. A gyógyító újraéléssel felülírjuk a korábbi fájdalmas tapasztalatot, azaz mire lett volna szüksége akkor, ott. Ez bevésődik. Majd  ha egy mindennapi élethelyzetben újra előkerül, akkor eszébe fog jutni ez a gyógyító utazás, és ezzel megerősíti ezt a gyógyító újraélést.

OH-kártya módszer

Az OH-kártya képek segítségével kidolgozott asszociációs pszichológiai módszer, amely az önismeretet támogatva, segít feloldani nehézségeinket.

 

Akik hatottak rám — akiktől tanultam, tanulok

Elsősorban a szüleim, a családom, a szerelmeim, a barátaim. Szárnyalás, erő, megbecsülés, leföldeltség. Hálás vagyok azért különleges tartásért, amivel a családom felnevelt, megtanították számomra, hogy nincs megoldhatatlan gond, megtanítottak dolgozni, reálisan tekinteni az életre, megtanítottak szeretettel kapcsolódni az emberekhez. Hatalmas erő ez, amit sokan nem értenek, honnan van bennem. Szerelmeim tanításai, önfeledtséget hozott, barátaim támogatása folyamatosan kísér.

Akiktől tanultam: Wiesner Edit, mester coach, a CoachOK Szakmai Szövetségének elnöke. Esther Kochte a ThetaFloating személyiségfejlesztő módszer kidolgozója. Éber Ágnes,  ThetaFloating tanár.   Vianna Stibal, a ThetaHealing® módszer megalapítója.  Szilasi Márti, ThetaHealing® Mestertanár.  Dr. Komin Vladimir, a Transzperszonális Légzés Központ alapítója, az International Breathwork Foundation – IBF (Nemzetközi Légzésgyakorlat Alapítvány) koordinátora. Szentpéteri Julianna, Jónai Éva Hava – EMK, az erőszakmentes kommunikáció trénerei. Balla Tibor, a Balla-féle tradicionális hangterápiás módszer megalkotója. Németh Lóránd – Klinikai szakpszichológus, tréner, magyarországi OH-kártya disztribútor és tanár.

Mi a fontos számomra?

Az önfejlesztés, az öngyógyító képesség megerősítése, a hozzám fordulókat támogatni, hogy a válságokból továbbléphessenek, úgy hogy képesek legyenek a korábban elrejtett, elfojtott, bedobozolt, megfagyott, megkövesedett érzéseiket, egyszerűen csak megfigyelni, hogy a megfigyelést követően a szelíd támogatásommal átélhessék a feloldó belső békét, hogy megtalálják a belső csendességüket, a középpontjukat. Hogy megláthassák önmagukat kiteljesedve, szárnyalva, lebegve, csak egyszerűen a létezésben.

Mi az, amit szeretek?
 • szeretek emberekkel foglalkozni,
 • érdekel a személyiségfejlesztés,  
 • érdekelnek a kreatív tanulási módszerek,  
 • szeretek inspirálni, motiválni másokat,  
 • szeretem az inspiráló utazásokat: olyan helyekre ellátogatni, ahol alig járnak turisták,
 • szeretem a könyveket, a könyvtárakat, szeretem azokat a pillanatokat, amikor minden eltűnik, ha olvasok,
 • szeretem megismerni az emberiség történetének kivételes alakjait, olvasni róluk, vagy filmeket nézni,  
 • érdekelnek az illatok, a színek, a színterápia,
 • érdekel a művészetterápia,  
 • szeretem a táncot, különösen a Nia táncot,  
 • szeretem a mozgást,  
 • érdekelnek a használható életmód tanácsok,  
 • szeretek foglalkozni az időgazdálkodással,  
 • szeretem az önfejlesztést, mint belső erőt,  
 • szeretek megismerni mindent az öngyógyításról.
Mi az a Borostyán Műhely?

Az egyensúlyhiánytól az egységélményig!

Tanfolyamok, workshopok, egyéni konzultációk.

A Borostyán az élet titkát hordozza, régi korok növényi és állati emlékeit. Ha a múltunkban történt valami, amit nehezen tudunk letenni, mardos minket, a jelenünket is beárnyékolja. Adjunk lehetőséget önmagunknak, hogy szembenézzünk leszakított részeinkkel. Amint sikerül az emlékeink titkaiba bepillantani, rájövünk, hogy a legnagyobb sikert az élet lehetősége adja, önmagunk tiszta lénye.

Új élet kezdődik, melyben megtanulsz az élet teljességével együtt áramlani.

"A mag nem tudhatja, hogy mi fog történni, hiszen soha nem látta a virágot. És a mag el sem hiszi, hogy ott rejlik benne a gyönyörű virág lehetősége. A mag eddig biztonságban volt, akár ezer évig is biztonságban lett volna - a csíra számára azonban rengeteg a veszély. De a csíra elindul az ismeretlen felé, a nap felé, a fény forrása felé, anélkül, hogy tudná "hová?" és "miért?" Hatalmas keresztet kell cipelnie, de a magot megszállta egy álom, és ezért nekivág az útnak. Ugyanilyen az ember útja is. Nagyon viszontagságos. Sok bátorság kell hozzá." (Osho)

Mit eredményez a közös út velem?

EGYENSÚLY - Rátalálsz a belső erőnkre, megerősödik a döntésképességed, leküzdöd a szorongásaid, egyensúlyt teremtesz a szív szava és az ész között, hogy a lehető legjobb döntést hozd, a legnehezebb helyzetben is.

ELFOGADÁS - Megtapasztalod az elfogadást azokkal a témákkal, amik most foglalkoztatnak és szorítják a szíved.

A FIGYELEM FEJLESZTÉSE - Megtanulod, hogy a figyelmed - a gondolkodás helyett -  önmagad érzékelésére fordítsd, elkezdesz befelé figyelni, eggyé válni azzal, ami most van.

ÚJJÁSZÜLETÉS - Új kezdet, egy új időszak veszi kezdetét. A megújuló életerő, amely dinamizál, élénkít, regenerál, fiatalít, életöröm, friss energiák, kezdenek áramolni benned, mely új cselekvésekre sarkall kényszer nélkül.

TELJESSÉG - Minden pillanat magában hordozza a teljesség lehetőségét, nincs más dolgod, mint a jelenre figyelni. Csak hagyd, hogy megtapasztald a teljes életet, az élet teljességét lépéséről lépésre.

“Az igazi élmény az ember számára tehát elsőrendűen ennyi: önmagának megismerése. A világ megismerése érdekes, hasznos, gyönyörködtető, félelmes vagy tanulságos; önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás.

Rómában vagy az Északi Sarkon járni nem olyan érdekes, mint megtudni valami valóságosat jellemünkről, tehát hajlamaink igazi természetéről, a világhoz, a jóhoz és rosszhoz, az emberekhez, a szenvedélyekhez való viszonyunkról. Mikor értelmem eléggé megérett erre, már csak ezt az élményt kerestem az életben.”   (Márai Sándor)

Szeretettel várlak a Borostyán Műhelyben!

Tevékenységeim

Az egyéni fejlesztő beszélgetések és a műhelymunka célja elősegíteni, hogy megtapasztald, van kiút az egyensúlyhiányból, hogy eljuthatsz újra a belső egységig, hogy lehet cél az élet teljességével együtt áramlani.

Abban segítelek és támogatlak, hogy

 • eljuss az egyensúlyhiánytól megértésen át a megoldásig,
 • képessé válj a korábban elrejtett, elfojtott, bedobozolt, megfagyott, megkövesedett érzéseidet feloldani,
 • továbblépj a válságokból, onnan, ahol épp megrekedtél, elakadtál,
 • kitörj a stresszt okozó helyzetek szorításából, bénultságából, fáradtságából,
 • megláthasd önmagad egységben kiteljesedve, szárnyalva, lebegve, csak egyszerűen a létezésben,
 • könnyedén és egyszerűen megtaláld a belső békét, a belső egységet.

Igen! Képes vagy rá! Képes vagy a saját életed a kezedbe venni, hogy újrateremtsd azt, a vágyaid és az életcélodnak megfelelően. 

EGYÉNI FEJLESZTŐ BESZÉLGETÉS

ThetaHealing® konzultáció

Kiégés Coaching

ThetaFloating coaching

Egyéni rebirthing-újjászületés terápia

TANFOLYAMOK, WORKSHOPOK:

A képzéseken megérted, hogyan válhatsz saját életed irányítójává; egyszerű, gyorsabb eszközt, módszert kapsz a fejlődéshez. Megérted, miért fontos összpontosítani és áthelyezni a fókuszt, a figyelmet a saját életedre. Megismered pontosabban a betegségeid, a megtorpanásaid belső hátterét, és megtapasztalod, hogyan indulhatsz el a gyógyulás útján.  Rátalálsz a saját utadra, elindulhatsz rajta, megerősödsz abban, hogy van kiút a szorongató élethelyzetekből.

Alaptanfolyam ThetaHealing® (DNS1)

Haladó ThetaHealing® tanfolyam (DNS2)

Teremtés és Bőség ThetaHealing® tanfolyam

Ritmus  ThetaHealing® tanfolyam

ThetaHealing® ásás gyakorlás

Rebirthing – Újjászületés terápia – egyéni és csoportos formában

Érzelmek születés: Értsd meg önmagad workshopok

Bensőnk Iránytűi: Irányok és irányváltások az életben programok

 

ELÉRHETŐSÉGEIM:

Boros Ildikó

Cím: 1135 Budapest, Hun utca 3.

Email: borostyanmuhely@gmail.com

Telefon:  +36 30 2105877

Skype:  borosildi1

a

HONLAPJAIM: 

www.borostyanmuhely.hu

www.theta-ragyogas.hu


Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés