Boros Ildikó

ThetaHealing® tanár, coach

FŐ TEVÉKENYSÉGEIM: Megoldásorientált módszerek az önfejlesztésért: ThetaHealing® tanfolyamok, ThetaHealing® konzultáció, Egyéni fejlesztő beszélgetés – Cselekvő Coaching, Egyéni és csoportos Rebirthing-Újjászületés terápia, Hangfürdő ThetaHealing® meditációval, Coaching és Ásás workshopok,

TAPASZTALATOK: 2012 óta több száz egyéni konzultáció alapozta meg képzéseimet, workshopjaimat. Az egyéni fejlesztő beszélgetések és a képzések célja: elősegíteni, hogy bepillantsunk önmagunkba, hogy megtaláljuk az utat önmagunkhoz.


Ki vagyok én?

Boros Ildikó vagyok, Szolnokon születtem, és a szigorú „Verseghyben” tanultam, ott érettségiztem. 1992 óta élek Budapesten, amit kezdetben átmenetinek éreztem. Két évvel később, amikor a hetes buszon ültem, és az egyik hídról, láttam a kanyargó Dunát, minden sejtemet elárasztotta a felismerés: Én szeretem ezt a várost!  

Amikor ide kerültem, nem láttam, nem éreztem semmi mást, csak a határtalan örömet, a „tízcentivelaföldfölöttjárok” érzést, mert végre az ELTE-n tanulhattam. Történelmet és nagyon komolyan hangzó könyvtár és információtudományt. Imádtam. Rengeteget tanultam, befogadóan, nyitottan, kíváncsian, elkötelezetten, elmélyültem. Életem egyik legcsodálatosabb évei voltak.

Az egyetem alatt kezdtem dolgozni egy közösségfejlesztő alapítványnál, ahol adatbázisok építésével és tanítással foglalkoztam. Kistelepülésekre jártunk szövegszerkesztési ismereteket tanítani. Majd tájékoztató könyvtárosként, középvezetőként töltöttem 17 évet. A nyitottság, a szárnyalás, a kiteljesedés évei következtek, de megismertem a bezártságot is a munka világába, a korlátokat, az akadályokat. És amikor ezt már a testem is több ponton jelezte, váltanom kellett. Nagyot.

A kivezető utat beszorított helyzetemből belülről indítottam el, keresni kezdtem, hogyan találhatok egyensúlyt a munka és a magánélet között, hogyan oldhatom belső szorongásaimat, hogyan erősíthetem magam, hogyan találhatok rá a belső erőmre.

Azt is éreztem folyamatosan, és persze most is érzem, hogy „látnomkellavilágot”. Inspiráló utazásaimról elkezdtem írni (Inspiráló gondolatok – a világról címmel, itt olvashatsz). Érdemes látni a valóságot, hogy rádöbbenjünk, mindenhol „emberek” élnek, éljenek bármilyen távolságra tőlünk. Belül egyek vagyunk.

2009-ben kezdődött az új életem.  A különféle ún. jobb agyféltekés tanfolyamokon (rajzolás, festés, írás)  új nézőpontokat ismertem meg. Rájöttem, minden csak annak a kérdése, hogy én hogyan látok dolgokat, embereket, körülményeket, és egyszerű megoldás kínálkozhat helyzetekre, ha csak más nézőpontot használva látok rá ugyanarra.

A belső világom felé fordulva megismertem, megtanultam és tanárként tanítok különféle önfejlesztő módszereket. 2012-ben munkám mellett kezdtem el az egyéni fejlesztő beszélgetéseket (ThetaHealing® konzultációkat, majd a Cselekvő coaching üléseket).  2014 vége óta főállásban egyéni vállalkozóként dolgozom. 2016 eleje óta tanfolyamokat, workshopokat tartok, és ebben az évben megalapítottam a Borostyán Önfejlesztő Műhelyt.

Munkamódszereim

ThetaHealing®

A ThetaHealing® kvantumgyógyászaton alapuló új terápiás, önfejlesztő módszer.

A ThetaHealing® programokról, eseményekről   ide kattintva   olvashatsz.

Coaching

A  Cselekvő coaching egy személyes fejlesztő beszélgetés, kijelölt célok mentén, megoldás orientáltan.

Rebirthing újjászületés terápia:

Traumák, blokkok oldása a születés előtti eseményeket felidézve.

OH-kártya módszer:

Az OH-kártya asszociációs pszichológiai módszer, támogatja az önismeretet, segítségével megoldható számos lelki probléma.

 

Akik hatottak rám — akiktől tanultam, tanulok

Elsősorban a szüleim, a családom, a szerelmeim, a barátaim. Szárnyalás, erő, megbecsülés, leföldeltség. Hálás vagyok azért különleges tartásért, amivel a családom felnevelt, megtanították számomra, hogy nincs megoldhatatlan gond, megtanítottak dolgozni, reálisan tekinteni az életre, megtanítottak szeretettel kapcsolódni az emberekhez. Hatalmas erő ez, amit sokan nem értenek, honnan van bennem. Szerelmeim tanításai, önfeledtséget hozott, barátaim támogatása folyamatosan kísér.

Akiktől tanultam: Wiesner Edit, mester coach, a CoachOK Szakmai Szövetségének elnöke. Esther Kochte a ThetaFloating személyiségfejlesztő módszer kidolgozója. Éber Ágnes,  ThetaFloating tanár.   Vianna Stibal, a ThetaHealing® módszer megalapítója.  Szilasi Márti, ThetaHealing® Mestertanár.  Dr. Komin Vladimir, a Transzperszonális Légzés Központ alapítója, az International Breathwork Foundation – IBF (Nemzetközi Légzésgyakorlat Alapítvány) koordinátora. Szentpéteri Julianna, Jónai Éva Hava – EMK, az erőszakmentes kommunikáció trénerei. Balla Tibor, a Balla-féle tradicionális hangterápiás módszer megalkotója. Németh Lóránd – Klinikai szakpszichológus, tréner, magyarországi OH-kártya disztribútor és tanár.

Mi a fontos számomra?

Az önfejlesztés, az öngyógyító képesség megerősítése, támogatni, hogy rátaláljunk a belső erőnkre, erősíteni a döntésképességet, a szorongások leküzdését, egyensúlyt teremteni a szívünk szava és az eszünk között, hogy a lehető legjobb döntést hozzuk, a legnehezebb helyzetben is.

Mi az, amit szeretek?
 • szeretek emberekkel foglalkozni; 
 • érdekel a személyiségfejlesztés; 
 • érdekelnek a kreatív tanulási módszerek; 
 • szeretek inspirálni, motiválni másokat; 
 • szeretem az inspiráló utazásokat: olyan helyekre ellátogatni, ahol alig járnak turisták;
 • szeretem a könyveket, a könyvtárakat, szeretem azokat a pillanatokat, amikor minden eltűnik, ha olvasok;
 • szeretem megismerni az emberiség történetének kivételes alakjait, olvasni róluk, vagy filmeket nézni; 
 • érdekelnek a színek, a színterápia; 
 • szeretem a táncot, különösen a Nia táncot; 
 • szeretem a mozgást; 
 • érdekelnek a használható életmód tanácsok; 
 • szeretek foglalkozni az időgazdálkodással; 
 • szeretem az önfejlesztést, mint belső erőt; 
 • szeretek megismerni mindent az öngyógyításról.
Mi az a Borostyán Önfejlesztő Műhely?

A Borostyán Önfejlesztő Műhely üzenete:  Az élet teljességével együtt áramlani.

Megoldásorientált módszerek az önfejlesztésért:  önfejlesztés, öngyógyítás, önismeret, önbizalom, integrálás, egyensúly, összekapcsolódottság, elfogadás.

A Borostyán az élet titkát hordozza, régi korok növényi és állati emlékeit. Ha a múltunkban történt valami, amit nehezen tudunk letenni, mardos minket, és a jelenünket is beárnyékolja. Lehetőség szembenézni a önmagunkkal, leszakított részeinkkel. Amint sikerül az emlékeid titkaiba belenézni, rájössz, hogy a legnagyobb sikert az élet lehetősége adja, önmagad tiszta lénye.

Az önfejlesztés lehetőségei nálunk:

Az ÖNISMERET FEJLESZTÉSE: megtanulni, hogy a figyelmed - a gondolkodás helyett -  önmagad érzékelésére fordítsd, befelé figyelni, eggyé válni azzal, ami most van.

EGYENSÚLY: rátalálni a belső erőnkre , erősíteni a döntésképességet, a szorongások leküzdését, egyensúlyt teremteni a szívünk szava és az eszünk között, a lehető legjobb döntést hozni, a legnehezebb helyzetben is. 

ELFOGADÁS: megtanulni elfogadást kialakítani azzal, ami most foglalkoztat.

TELJESSÉG:  Megtapasztani a teljes életet, az élet teljességét.

 

“Az igazi élmény az ember számára tehát elsőrendűen ennyi: önmagának megismerése. A világ megismerése érdekes, hasznos, gyönyörködtető, félelmes vagy tanulságos; önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás.

Rómában vagy az Északi Sarkon járni nem olyan érdekes, mint megtudni valami valóságosat jellemünkről, tehát hajlamaink igazi természetéről, a világhoz, a jóhoz és rosszhoz, az emberekhez, a szenvedélyekhez való viszonyunkról. Mikor értelmem eléggé megérett erre, már csak ezt az élményt kerestem az életben.”   (Márai Sándor)

Szeretettel várlak a Borostyán Önfejlesztő Műhelyben!

Tevékenységeim

EGYÉNI FEJLESZTŐ BEZÉLGETÉSEK

Az egyéni konzultációk alatt segítek megkeresni és feloldani azokat a korlátozó hitrendszereket, amelyek gátolnak, hogy eredményeket érj el az életedben.

ThetaHealing® konzultáció

Cselekvő Coaching

Egyéni rebirthing-újjászületés terápia

TANFOLYAMOK, WORKSHOPOK:

A képzéseken megérted, hogyan válhatsz saját életed irányítójává; egyszerű, gyorsabb eszközt, módszert kapsz a fejlődéshez. Megérted, miért fontos összpontosítani és áthelyezni a fókuszt, a figyelmet a saját életedre. Megismered pontosabban a betegségeid, a megtorpanásaid belső hátterét, és megtapasztalod, hogyan indulhatsz el a gyógyulás útján.  Rátalálsz a saját utadra, elindulhatsz rajta, megerősödsz abban, hogy van kiút a szorongató élethelyzetekből.

Alaptanfolyam ThetaHealing® (DNS1)

Haladó ThetaHealing® tanfolyam (DNS2)

Teremtés és Bőség ThetaHealing® tanfolyam

Ritmus a tökéletes testsúlyért ThetaHealing® tanfolyam

Komplex programok

ThetaHealing® ásás gyakorlás

Rebirthing – Újjászületés terápia – egyéni és csoportos formában

 

ELÉRHETŐSÉGEIM:

Boros Ildikó

Telefon:  +36 30 2105877

Skype:  borosildi1

Email: borostyanmuhely@gmail.com

a

HONLAPJAIM: 

Borostyán Önfejlesztő Műhelywww.borostyanmuhely.hu

Thetahealing –  www.theta-ragyogas.hu

Coaching –  www.cselekvo-coaching.hu


ÜZENET

HIÁNY  –  “Nincs egyetlen pillanat sem az életedben, amikor ne lenne meg mindened, ami a boldogsághoz szükséges. Gondolkodj el ezen egy pillanatra! 
Boldogtalanságodnak az az oka, hogy arra figyelsz, amid nincs, ahelyett, hogy arra összpontosítanál, amid éppen most van.”   (ANTHONY DE MELLO)

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés