Bensőnk Iránytűi programok

Bensőnk Iránytűi Programok

VÍZI ÚJJÁSZÜLETÉS TÁBOR – ősz

Hangold újra az életed!

Tiszakécske, 2018.október 5-7.

(péntek 10 órától, szombat, vasárnap 15 óráig)

A részleteként kattints ide:  TÁBOR


VÍZI ÚJJÁSZÜLETÉS TÁBOR – nyár

Irányok, irányváltások a párkapcsolatban

Tiszakécske, 2018. június 8-10.

(péntek 10 órától, szombat, vasárnap 15 óráig)

A részleteként kattints ide:  TÁBOR




ÜZENET

ÚTIRÁNY

Kell olyan órákat teremtenünk, amikor nem a lábunk elé, hanem a csillagokra nézünk, hogy megpillantsuk a valódi útirányt és távlatot. Az ember egy sűrű erdőben lehet, hogy csak a következő fát látja, de ha nem veti a tekintetét a sarkcsillagra, nemhogy az erdőből nem fog kitalálni, de még a következő lépését sem tudja jó irányba megtenni. (Müller Péter)

 

JELEN LENNI A PILLANATBAN

Megtanultam, hogy a vihar nem mindig csak mostoha idő, és egy tűz valami újnak a kezdetét jelentheti. Kiderült, hogy a szürkének sokkal több árnyalata létezik a világon, mint amennyiről valaha is tudtam. Megtudtam, hogy olykor az a legnagyobb bátorság, ha félünk valamitől, mégis továbbhaladunk. Végezetül megtanultam, hogy az élet valójában nem kudarcokról és sikerekről szól, hanem arról, hogy jelen legyünk abban a pillanatban, amikor nagy dolgok történnek, amikor minden megváltozik, önmagunkat is beleértve. (Cynthia Hand)

UTAZÁS

Az utazást választottam, amikor észrevettem, hogy az életem már nem olyan, mint egy folyó, amely a tenger felé igyekszik. Azért döntöttem így, mert körülöttem minden azzal fenyegetett, hogy megáll és egy helyben toporog. (…) Mindenki nap mint nap azt tapasztalja, hogy életének újabb és újabb fordulópontjához ér. (Paulo Coelho)