Ásás workshopok

ThetaHealing Ásás. Szeretnél könnyedén és felszabadultan ásni? Megismerkedtél már a ThetaHealing technikákkal, de nem tudod eleget gyakorolni az Ásást?   Bizonytalan vagy önmagadban, hogyan is áss?  A ThetaHealing® lényege a gyakorlás!  Gyere ThetaHealing Ásás gyakorlásra!

a

TURBÓ ÁSÁS – ESTI GYAKORLÓ FOGLALKOZÁSOK

a

TURBÓ ÁSÁS – 4 ALKALMAS SOROZAT

A következő csoport 2018 májusban indul. Már jelentkezhetsz!

Itt olvashatsz a részletekről.

 


ÜZENET

ELINDULNI

“Sokan szívesebben maradnak a biztos rosszban, mint indulnak el egy bizonytalan “talán jobb lesz”- felé. Pedig a sikerhez nem egyenes út vezet, sokkal inkább kanyargós az ösvény. Ha csak az egyik sutba dobott ötletet elővennéd, elkezdenél dolgozni rajta, ebből tanulnál, aztán újabb ötletet vennél elő és azt már jobban meg tudnád valósítani, míg végül eljutnál az IGAZI NAGY ÖTLEThez, ami mellé büszkén oda tudnál állni, akkor hamarabb érkeznél meg a céljaidhoz, mint ha a megfelelő pillanatra várva el sem indulsz az úton.”  (Vida Ágnes)


MEGPRÓBÁLNI

“Azok az emberek, akik azt mondják, hogy valamit megpróbálnak, gyakran nem tesznek semmit.  Olyan, mintha arra várnának, hogy akadályba ütközzenek, amely megakadályozza őket a cselekvésben. Ha valaki valamit tesz, elvárja a sikert. Ha valaki valamit megpróbál, arra vár, hogy valami közbejöjjön.”

— Bodo Schäfer —


TAPASZTALNI

“A baj nem arra való, hogy kikeveredjünk belőle, hanem, hogy megtapasztaljuk mélyen fekvő okát, és tanuljuk meg legyőzésének külső-belső taktikáját. A legtöbb ember azonban sem egyéni, sem közösségi tragédiáiból nem tanul – s ezért állandóan ismétli azokat. Szellemi mesterek legnagyobb szomorúsága, hogy az ember régóta semmiből sem tanul.”  (Müller Péter)


 

 ThetaHealing Ásás gyakorlás


www.borostyanmuhely.hu