Ásás workshopok

Szeretnél könnyedén és felszabadultan ásni? Megismerkedtél már a ThetaHealing technikákkal, de nem tudsz eleget gyakorolni?   Bizonytalan vagy önmagadban, hogyan is áss?  A ThetaHealing® lényege a gyakorlás!  Ásás gyakorlás!

a


RITMUS 2X2

A TÖKÉLETES TESTSÚLYÉRT – RITMUSSAL

ESTI GYAKORLÓ FOGLALKOZÁSOK

Egy új önfejlesztési módszerrel a tökéletes testsúly eléréséért. Ritmus! ThetaHealing! Készen állsz, hogy megtaláld az igazi Ritmust az életedben? Készen állsz, hogy megváltoztasd a meggyőződéseid, hogy elérd a belső békét? Gyere állj át egy új Ritmusra ThetaHealinggel!

Új esti csoportfoglalkozás indul 2017. MÁJUS 25-én.

A részletekről itt olvashatsz!


TEMATIKUS ÁSÁS WORKSHOPOK

Május 27.  (szombat)  –  TURBÓ ÁSÁS – workshop

Következő időpont:  2017. augusztusban – GENERÁCIÓS BLOKKOK OLDÁSA  – workshop

Következő időpont:  2017. szeptemberben – GYÓGYÍTÓ NAP – Komplex program: Ásás workshop és egyéni kezelés az egészségért


TURBÓ ÁSÁS – ESTI GYAKORLÓ FOGLALKOZÁSOK

a

TURBÓ ÁSÁS – 5 ALKALMAS SOROZAT

A következő csoport szeptember közepén indul. Már jelentkezhetsz!

Itt olvashatsz a részletekről.

“A gyengeségeink ellen folytatott harc nem magányos küzdelem. Senki sem képes önmaga fejlesztésére teljesen egyedül. Az egyéni akarat, indíték, szenvedély és jellem nem elég erős ahhoz, hogy egymagában csatába szálljon az önzéssel, a kevélységgel, az irigységgel és az önámítással. Mindenkinek szüksége van a külvilág – családtagok, barátok, felmenők, szabályok, hagyományok, intézmények, vizsgáztatók és hívők esetében Isten – bátorító támogatására.” (David Brooks)

“Az önmagunkról alkotott kép és a szokásaink, jellemzően együtt mozognak. Változtasd meg bármelyiket és a másik automatikusan változni fog. ”  (Maxwell Maltz)

“Fél valaki a változástól? Pedig létrejöhet-e valami változás nélkül, van-e a közös természet számára valami, ami kedvesebb és megszokottabb nála? Tudsz-e fürdeni, ha a tüzelőfa el nem változik, tudsz-e táplálkozni, ha az ételek el nem változnak, általában történhetik-e valami hasznos változás nélkül? Nem látod-e, hogy a magad elváltozása hasonló dolog, és ugyancsak szükségszerű velejárója a közös természet rendjének?” (Marcus Aurelius)

“A múlt már nincs.
A jövő még nincs.
Egyetlen valóság: a jelen.
Régi sérelmeinken rágódunk vagy visszavágyódunk elmúlt állapotainkba: az elképzelt jövővel ijesztgetjük vagy vigasztaljuk magunkat. Eközben teljesen elsiklunk az aktuális valóság, a jelen felett, nem éljük át kellő mélységben és intenzitással. Ezért sokat tévedünk és mulasztunk.” (Popper Péter)

“A baj nem arra való, hogy kikeveredjünk belőle, hanem, hogy megtapasztaljuk mélyen fekvő okát, és tanuljuk meg legyőzésének külső-belső taktikáját. A legtöbb ember azonban sem egyéni, sem közösségi tragédiáiból nem tanul – s ezért állandóan ismétli azokat. Szellemi mesterek legnagyobb szomorúsága, hogy az ember régóta semmiből sem tanul.”  (Müller Péter)

“Tudj hátat fordítani és kisétálni azon az ajtón, ami már többé nem a tiéd. Ami már nem szolgál, ami mögött már mindent felfedeztél és semmi sem maradt. Ha még várnod kell, hogy kinyíljon a másik ajtó, várj. Készülj fel az új útra, arra, ami vár, ami több lesz, de leginkább légy elég erős majd, amikor kinyílik: mert ott dől el minden. Mersz menni vagy nem? Képes vagy új életet kezdeni, vagy csődbe fullad a vágyad, hogy odaérj, ahol lenned kell? Bárhogy is legyen, szerezd meg az erőt. Semmi más nem számít.” (Oravecz Nóra)

“Minden út – jó út, ami elvezet valahova.
Amíg úton vagy, nincs veled semmi baj.
A belső halál akkor kezdődik, amikor véglegesen letáboroztál a hegyoldalon.”  (Popper Péter)

“Sokan szívesebben maradnak a biztos rosszban, mint indulnak el egy bizonytalan “talán jobb lesz”-felé. Pedig a sikerhez nem egyenes út vezet, sokkal inkább kanyargós az ösvény. Ha csak az egyik sutba dobott ötletet elővennéd, elkezdenél dolgozni rajta, ebből tanulnál, aztán újabb ötletet vennél elő és azt már jobban meg tudnád valósítani, míg végül eljutnál az IGAZI NAGY ÖTLEThez, ami mellé büszkén oda tudnál állni, akkor hamarabb érkeznél meg a céljaidhoz, mint ha a megfelelő pillanatra várva el sem indulsz az úton.”  (Vida Ágnes)

 ThetaHealing Ásás gyakorlás