Alap ThetaHealing könyv magyarul

A ThetaHealing Alap könyv bemutatja, hogyan formálhatjuk át a tudatalattinkat a théta-agyhullámok segítségével, és hogyan érthetjük el a théta-állapotot, amelyben az intuitív leolvasás technikája révén testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben.a


ThetaHealing könyvajánló

“1995-ben a háromgyermekes Vianna Stibalnél súlyos nyirokrendszeri rákot diagnosztizáltak. Miután a modern és az alternatív gyógyászat eszközei sorra kudarcot vallottak, végső elkeseredésében Vianna a théta-állapotban végzett intuitív leolvasás technikáját alkalmazta önmaga kezelésére. Őt magát is megdöbbentette az eredmény, hogy szinte azonnal javulni kezdett az állapota. A módszert ezután másokon is alkalmazni kezdte, egymást követték a csodás gyógyulások.

A théta az elalvás előtti mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ám már a tudatalattinkat is elérjük, ahová nem csak az ötletek, a kreativitás vagy az álmok tartoznak, de a hitrendszerünk és a félelmeink is. Ráadásul ilyenkor egyszerű vizualizációval meg is változtathatjuk ezeket.

A módszer könnyen tanítható, megtanulható és rendkívül hatásos.

A könyv bemutatja, hogyan formálhatjuk át a tudatalattinkat a théta-agyhullámok segítségével, és hogyan érthetjük el a théta-állapotot, amelyben az intuitív leolvasás technikája révén testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben.” (Részletek a fülszövegből és az előszóból.)

Miért nem gyógyulnak az emberek?

A gyógyító munkám során felfedezett alapvető dinamika, hogy minden ember más, és minden betegség egyfajta önmagunkról tett kijelentés.

Mindegy, hogy nehézfém-mérgezésről vagy méreganyagokról van-e szó, hogy személyes tragédiák vagy olyan elnyomott érzelmek okozzák-e, mint a harag, a gyász vagy a gyűlölet, a betegség mindig olyan egyedi, mint a személy maga. Ezért egyedien is kell kezelni is, függetlenül attól, hogy lelki, érzelmi vagy környezetei okokra – vagy ezek egyedi variációira – vezethető-e vissza.

Életünk során rengeteg érzést, és érzelmet tapasztalunk, amelyek idővel valamilyen hitté állnak össze.

A hit önmagában is képes megbetegíteni valakit. A gyűlölet például táplálja a rákot, amely ebből növekszik, egészen pontosan körülnövi, és így elzárja magába. A hitté vált érzelmek és érzések tovább változnak és fejlődnek. Negatív formájukban káros hatással vannak a szívre, a testre és a lélekre.

A személy érzelmei és hite jelentős szerepet játszanak abban, hogy lehetséges-e a gyógyulás vagy sem. Még pontosabban fogalmazva, az érzelmek komoly tényezők abban a kérdésben, hogy valaki elhiszi-e, hogy szabad jobban lennie, vagy helyette inkább betegnek kell maradnia, vagy meg kell halnia. (Részlet Vianna Stibal Theta Healing c. könyvéből.)

Tartalomjegyzék

 1. A ThetaHealing létrejötte
 2. A tanfolyamok létrejötte
 3. Az alapok (leolvasások és gyógyítások)
 4. A mindenség térképe
 5. A leolvasás
 6. A lelki központok megnyitása a csakrákon keresztül
 7. ThetaHealing
 8. Csoportos gyógyítás
 9. Miért nem gyógyulnak az emberek?
 10. Hitrendszerek
 11. Hogyan dolgozz négy szinten?
 12. Érzelmek teremtése
 13. Kulcsfontosságú alaphitek
 14. Haladó gyógyítási folyamatok a hitmunkában
 15. Az igazság törvénye
 16. A létezés hét síkja
 17. Gyógyító, gyógyítsd tenmagad
 18. Halál, beavatás és a halál kapui
 19. Őrangyalok
 20. Bolyongó szellemek, elbukottak, megszállottság, lélekcsapolás, átkok és implantátumok
 21. Kapcsolattartás és gyógyítás állatokkal
 22. A lélek dolgai
 23. Teremtés
 24. A jövő leolvasása
 25. DNS
 26. A DNS aktiválása
 27. Gének lecserélése
 28. Vianna intuitív anatómiája
 29. Az intuitív leolvasás konzultációs titkai
 30. Szivárványgyermekek
 31. A gyerekek fejlődése
 32. Az első spirituális beavatás: Jézus, a Krisztus
 33. Függelék I. A ThetaHealing rövid összefoglalása
 34. Függelék II. Ajánlások, személyes beszámolók
 35. A szerzőről

 


Egyéni konzultáció, képzések

A ThetaHealing® módszerről – itt olvashatsz.

Az egyéni konzultáció részleteiről – itt olvashatsz.

Ha szeretnéd a módszert megtanulni, a tanfolyamokról – itt olvashatsz.Könyvek a ThetaHealing módszerről magyar nyelven

2014 – Alap ThetaHealing könyv magyarul. – Stibal, Vianna:  ThetaHealing®. Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása. Budapest, Bienergetic Kiadó, 2014.  342 p.

2015 – Haladó ThetaHealing könyv magyarul. – Stibal, Vianna: ThetaHealing® haladóknak. A mindenség erejének kiaknázása. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 264 p.

2015 – Kézikönyv a betegségekről, több tízezer konzultáció eredményei alapján. –  Stibal, Vianna: Betegségek és rendellenességek. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 465 p.

2016 – Az ideális testsúlyról. – Stibal, Vianna: Ritmus: Álomsúly könnyedén. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 191 p.

2016 – A ThetaHealing® filozófiája. –  Stibal, Vianna: A létezés hét síkja. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 242 p.

2017 – A párkapcsolatról. –  Stibal, Vianna: Találd meg a lélektársad a ThetaHealing® segítségével. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2017. 209 p.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Written by