ThetaHealing alapmű magyar nyelven – könyvajánló

A ThetaHealing ráébreszt a nézőpontváltásra, segít megfigyelni önmagad; ráébreszt az érzéseidre; felismered mi az, ami tőled függ és mi nem; ráébreszt az értékeidre; támogat, hogyan lépj túl a kudarcaidon; fejleszt, hogy ne sodródj mélyebbre és mélyebbre a problémáidban; segít átgondolni; felszabadít, hasznos, felgyorsít és szabadságot ad. A ThetaHealing lehetőség egy új öngyógyító módszer mély megismerésére, egyszerű, gyors eszköz az egyéni fejlődéshez.ThetaHealing könyvajánló

Vianna Stibal tanulmányozta a természetes gyógymódokat, az ősi technikákat, a modern pszichológia eredményeit, és létrehozta ThetaHealinget, melyben integrálta ezeket a módszertanokat.

Több ezer egyéni kezelést követően 1988-ban kezdett el tanfolyamokat tartani, majd könyvekkel segítette a módszer megismerését és megértését.  A módszer könnyen tanítható, megtanulható.

Kiindulási pontja, hogy az egészség, a testünk és az életerőnk kulcsa nálunk van. A hiedelmeinket és beidegződéseinket gyermekkorunkban, előző generációktól, majd a különböző életterületeken megszerzett tapasztalatainkból állítjuk össze. A hitrendszereket a ThetHeaking tanítása szerint négy szinten tároljuk, ezek a központi hiedelmek szintje, a genetikai szint, a történelmi szint és a lélek szintje.

A test képes a fizikai betegségek legyőzésére, és az érzelmi gátak felszámolására, ha e négy szinten távolítjuk  el a programokat, majd pozitív megerősítések támogathatjuk önmagunk. A módszer segítségével korlátozóból támogatóvá alakíthatjuk hitrendszereinket.

A könyv bemutatja, hogyan formálhatjuk át a tudatalattinkat a théta-agyhullámok segítségével, és hogyan érthetjük el a théta-állapotot, amelyben az intuitív leolvasás technikája révén testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben.

Miért nem gyógyulnak az emberek?

“A gyógyító munkám során felfedezett alapvető dinamika, hogy minden ember más, és minden betegség egyfajta önmagunkról tett kijelentés.

Mindegy, hogy nehézfém-mérgezésről vagy méreganyagokról van-e szó, hogy személyes tragédiák vagy olyan elnyomott érzelmek okozzák-e, mint a harag, a gyász vagy a gyűlölet, a betegség mindig olyan egyedi, mint a személy maga. Ezért egyedien is kell kezelni is, függetlenül attól, hogy lelki, érzelmi vagy környezetei okokra – vagy ezek egyedi variációira – vezethető-e vissza.

Életünk során rengeteg érzést, és érzelmet tapasztalunk, amelyek idővel valamilyen hitté állnak össze.

A hit önmagában is képes megbetegíteni valakit. A gyűlölet például táplálja a rákot, amely ebből növekszik, egészen pontosan körülnövi, és így elzárja magába. A hitté vált érzelmek és érzések tovább változnak és fejlődnek. Negatív formájukban káros hatással vannak a szívre, a testre és a lélekre.

A személy érzelmei és hite jelentős szerepet játszanak abban, hogy lehetséges-e a gyógyulás vagy sem. Még pontosabban fogalmazva, az érzelmek komoly tényezők abban a kérdésben, hogy valaki elhiszi-e, hogy szabad jobban lennie, vagy helyette inkább betegnek kell maradnia, vagy meg kell halnia.” (Részlet Vianna Stibal Theta Healing c. könyvéből.)

Tartalomjegyzék

 1. A ThetaHealing létrejötte
 2. A tanfolyamok létrejötte
 3. Az alapok (leolvasások és gyógyítások)
 4. A mindenség térképe
 5. A leolvasás
 6. A lelki központok megnyitása a csakrákon keresztül
 7. ThetaHealing
 8. Csoportos gyógyítás
 9. Miért nem gyógyulnak az emberek?
 10. Hitrendszerek
 11. Hogyan dolgozz négy szinten?
 12. Érzelmek teremtése
 13. Kulcsfontosságú alaphitek
 14. Haladó gyógyítási folyamatok a hitmunkában
 15. Az igazság törvénye
 16. A létezés hét síkja
 17. Gyógyító, gyógyítsd tenmagad
 18. Halál, beavatás és a halál kapui
 19. Őrangyalok
 20. Bolyongó szellemek, elbukottak, megszállottság, lélekcsapolás, átkok és implantátumok
 21. Kapcsolattartás és gyógyítás állatokkal
 22. A lélek dolgai
 23. Teremtés
 24. A jövő leolvasása
 25. DNS
 26. A DNS aktiválása
 27. Gének lecserélése
 28. Vianna intuitív anatómiája
 29. Az intuitív leolvasás konzultációs titkai
 30. Szivárványgyermekek
 31. A gyerekek fejlődése
 32. Az első spirituális beavatás: Jézus, a Krisztus
 33. Függelék I. A ThetaHealing rövid összefoglalása
 34. Függelék II. Ajánlások, személyes beszámolók
 35. A szerzőről

 


Egyéni konzultáció, képzések a Borostyán Műhelyben

A ThetaHealing® módszerről – itt olvashatsz.

Az egyéni konzultáció részleteiről –itt olvashatsz.

Ha szeretnéd a módszert megtanulni, a tanfolyamokról – itt olvashatsz.


Könyvek a ThetaHealing módszerről magyar nyelven

2014 – Alap ThetaHealing könyv magyarul. – Stibal, Vianna:  ThetaHealing®. Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása. Budapest, Bienergetic Kiadó, 2014.  342 p.

2015 – Haladó ThetaHealing könyv magyarul. – Stibal, Vianna: ThetaHealing® haladóknak. A mindenség erejének kiaknázása. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 264 p.

2015 – Kézikönyv a betegségekről, több tízezer konzultáció eredményei alapján. –  Stibal, Vianna: Betegségek és rendellenességek. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2015. 465 p.

2016 – Az ideális testsúlyról. – Stibal, Vianna:Ritmus: Álomsúly könnyedén. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 191 p.

2016 – A ThetaHealing® filozófiája. – Stibal, Vianna: A létezés hét síkja. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2016. 242 p.

2017 – A párkapcsolatról. – Stibal, Vianna: Találd meg a lélektársad a ThetaHealing® segítségével. Budapest, Bioenergetic Kiadó, 2017. 209 p.

ThetaHealing® konzultáció

Alaptanfolyam ThetaHealing® DNS1

Haladó ThetaHealing® tanfolyam DNS2

Intuitív látás és megértés – ásás gyakorlóestek

Generációs blokkok oldása – ásás gyakorlóestek


Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Written by