Ritmus ThetaHealing® tanfolyam

Következő időpont: 2017. június 4-5. Egy új önfejlesztési módszerrel a tökéletes testsúly eléréséért. Ritmus! ThetaHealing!  Készen állsz, hogy megtaláld az igazi Ritmust az életedben? Készen állsz, hogy megváltoztasd a meggyőződéseid, hogy elérd a belső békét? Gyere állj át egy új Ritmusra ThetaHealinggel! Ritmus ThetaHealing Tanfolyam

 

A RITMUS THETAHEALING TANFOLYAMRÓL

Te is eszed az érzelmeidet?

Eszel, hogy elmenekülj a stressz, gondok elől, hogy vigasztald magad?

Nem tudod megérteni, hogy miért eszel?

Bűntudatod, lelkiismeret furdalásod van az evéseid miatt? Reménytelennek érzed a helyzetet?

Változtasd meg a meggyőződéseidet, miközben egy új izgalmas módját ismered meg a súlyod elengedésének és a belső békédbe való bekapcsolódásnak.

Egy igazi ritmust találhatsz az elméd, a tested és a lelked számára miközben ráhangolódsz álmaidon és vágyaidon keresztül a belső szépségedbe és önmagad szeretetébe.

Nem arról szól, hogy ki a legvékonyabb és a legszebb, hanem arról, hogy érezd magad kényelmesen a saját testedben és hogy megtaláld a belső békét és boldogságot, azáltal hogy elfogadod azt, aki valójában vagy.

A RITMUS THETAHEALING TANFOLYAM IDEJE:  2 nap, 10-17 óráig

ELŐFELTÉTEL:  ThetaHealing® Alaptanfolyam (DNS1), ThetaHealing® Haladó tanfolyam (DNS2)

A RITMUS THETAHEALING TANFOLYAM DÍJA:  Vianna Stibal, a ThetaHealing® módszer megalkotója által megszabott, központilag meghatározott képzési díj 100 USD (30.000,-Ft),  lehetőséget ad egyéni ösztöndíj adására. Kérlek, ösztöndíj kérelmedet a borostyanmuhely@gmail.com címre küldd el.  Ösztöndíjat, egyösszegű korai befizetést kezdés előtt egy hétig vehetsz igénybe. A tanfolyamon a helyed biztosítani 10.000,-Ft előleg befizetésével tudod. A képzésről nemzetközi oklevelet kapsz. Az ár tartalmazza a tankönyvet és a hivatalos magyar nyelvű munkafüzetet.

A RITMUS THETAHEALING TANFOLYAM IDŐPONTJAI:  

2017. június 4-5.  (vasárnap, hétfő 10-17 óráig)

2017. július 1-2.  (szombat, vasárnap 10-17 óráig)

HELYSZÍN: BOROSTYÁN ÖNFEJLESZTŐ MŰHELY   (Budapest, Révay utca, 6. kerület)

BEJELENTKEZÉS:   A programra bejelentkezni a borostyanmuhely@gmail.com címen vagy a +36 30 2105877 telefonszámon lehet.

A PROGRAMOT VEZETI:

img_0172aa

BOROS ILDIKÓ

ThetaHealing® tanár, coach
Telefon: +36 30 2105877

Honlap:

www.theta-ragyogas.hu

www.borostyanmuhely.hu

www.cselekvo-coaching.hu

 “A BELSŐ RENDRAKÁS keserves munka, jóvátehetetlen dolgokkal is szembesít.
Fontos, hogy, aki nekilát, ne meneküljön önbecsapásokba. A rendrakás során mindig tudnunk kell, hová akarunk eljutni.
A zsinórmértékek, ne a vágyaink, hanem az értékeink, a megingathatatlan elveink legyenek – annak a tudása, hogyan szeretnénk élni, mivel szeretnénk foglalkozni tíz év múlva vagy öregkorunkban.
Ha így teszünk, nem kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy minden erőnket megfeszítve, sok kínlódással felküzdjük magunkat egy nagy hegyre, amelyről szétnézve rádöbbenünk, hogy végtelenül egyedül vagyunk, ráadásul a mi hegyünk kettővel arrébb van…”     (Mihalicz Csilla)