Alap ThetaHealing könyv magyarul

A ThetaHealing Alap könyv bemutatja, hogyan formálhatjuk át a tudatalattinkat a théta-agyhullámok segítségével, és hogyan érthetjük el a théta-állapotot, amelyben az intuitív leolvasás technikája révén testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben.

ThetaHealing könyvajánló

Alap ThetaHealing könyv magyarul


Alap ThetaHealing könyv magyarul – 2014

“1995-ben a háromgyermekes Vianna Stibalnél súlyos nyirokrendszeri rákot diagnosztizáltak. Miután a modern és az alternatív gyógyászat eszközei sorra kudarcot vallottak, végső elkeseredésében Vianna a théta-állapotban végzett intuitív leolvasás technikáját alkalmazta önmaga kezelésére. Őt magát is megdöbbentette az eredmény, hogy szinte azonnal javulni kezdett az állapota. A módszert ezután másokon is alkalmazni kezdte, egymást követték a csodás gyógyulások.

A théta az elalvás előtti mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ám már a tudatalattinkat is elérjük, ahová nem csak az ötletek, a kreativitás vagy az álmok tartoznak, de a hitrendszerünk és a félelmeink is. Ráadásul ilyenkor egyszerű vizualizációval meg is változtathatjuk ezeket.

A módszer könnyen tanítható, megtanulható és rendkívül hatásos.

A könyv bemutatja, hogyan formálhatjuk át a tudatalattinkat a théta-agyhullámok segítségével, és hogyan érthetjük el a théta-állapotot, amelyben az intuitív leolvasás technikája révén testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben.” (Részletek a fülszövegből és az előszóból.)

Ha érdekel a ThetaHealing, ha szeretnéd megtanulni, az aktuális ALAP TANFOLYAMORÓL  itt olvashatsz.


Miért nem gyógyulnak az emberek?

A gyógyító munkám során felfedezett alapvető dinamika, hogy minden ember más, és minden betegség egyfajta önmagunkról tett kijelentés.

Mindegy, hogy nehézfém-mérgezésről vagy méreganyagokról van-e szó, hogy személyes tragédiák vagy olyan elnyomott érzelmek okozzák-e, mint a harag, a gyász vagy a gyűlölet, a betegség mindig olyan egyedi, mint a személy maga. Ezért egyedien is kell kezelni is, függetlenül attól, hogy lelki, érzelmi vagy környezetei okokra – vagy ezek egyedi variációira – vezethető-e vissza.

Életünk során rengeteg érzést, és érzelmet tapasztalunk, amelyek idővel valamilyen hitté állnak össze.

A hit önmagában is képes megbetegíteni valakit. A gyűlölet például táplálja a rákot, amely ebből növekszik, egészen pontosan körülnövi, és így elzárja magába. A hitté vált érzelmek és érzések tovább változnak és fejlődnek. Negatív formájukban káros hatással vannak a szívre, a testre és a lélekre.

A személy érzelmei és hite jelentős szerepet játszanak abban, hogy lehetséges-e a gyógyulás vagy sem. Még pontosabban fogalmazva, az érzelmek komoly tényezők abban a kérdésben, hogy valaki elhiszi-e, hogy szabad jobban lennie, vagy helyette inkább betegnek kell maradnia, vagy meg kell halnia. (Részlet Vianna Stibal Theta Healing c. könyvéből.)

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés